morgana Posted February 20 Posted February 20 nominujem @Patty Lee, ona zna sve u niche kategoriji, o cemu ja recimo pojma neman
Katikon Posted February 20 Posted February 20 Meni je Nil naj za leto (uz Hadrien Annick Goutal i Dior Portofino) a lake note imaju Etro parfemi, njih drzi Belodore preporucam da njusnete, a Molecule ima Fabu (nadje se po neki cak i u Liliju 😵💫 ) 2
Katikon Posted February 20 Posted February 20 P.S. she wood sam i ja bas volela i ne mogu da mu nadjem holivudu pandan 2
morgana Posted February 20 Posted February 20 zbilja je bio lijep, i ja sam dugo trazila alternativu (koja bi bila trajnija)
Patty Lee Posted February 20 Posted February 20 29 minutes ago, Katikon said: Molecule ima Fabu (nadje se po neki cak i u Liliju 😵💫 ) Molecules drži čak i faking Jasmin, ili je držao; ugl nisam fan, sve sam ih njuškala, neke testirala na sebi, bla bla, ukratko, mislim da mi je samo jedan bio zanimljiv, valjda je bila čatvorka. Generalno me ne privlači ništa tu, nekako je sve light i inoffensive, teško mi je da zamislim da je neki njihov parfem nekome omiljen (ne kažem da nije, nego iz perspektive onoga šta je meni super). Btw, prošle godine sam otkrila fenomenalan miris - Russian Leather, kuća je Memo Paris, uvalili mi tester u Metropolitenu kad sam nešto kupovala, prvo mi došlo da se onesvestim koliko je lep miris a posle sam malo plakala zbog cene (skoro 30k). Nema veze sa kožom tj. mirisom kože, ali nimalo, nego je neka mešavina barbershop fragnance (sad ovo je zeznuto jer ne znači za svakoga isto, za mene znači da ima nešto puderasto/slatko) i… recimo da je zima i provodiš noć u šumi u Sibiru i oseća se miris drveća, oštro. 2
Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: za tebe je escentric molecue 03 @Stela Mislim da bi trebalo poslusati. Spoiler Znam kakve cipele voli kums. Covek koji voli takve cipele mora da mirise dobro. To ide u paketu, garantujem 4
Valk Posted February 20 Posted February 20 Kumsa plaća Eccentric Molecules, koliko puta ih je reklamirao po forumu pa nema šanse da nije agent. 1 2 1
Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kakve sad cipele? Cipele su bile vrh vrhova. Sve pohvale za izbor
Sandradjer Posted February 20 Posted February 20 2 minutes ago, Valkyrie said: Kumsa plaća Eccentric Molecules, koliko puta ih je reklamirao po forumu pa nema šanse da nije agent. Nasli su pravog coveka 1 1 1
napadaj Posted February 20 Posted February 20 2 hours ago, morgana said: volim drvenaste note. Dopao bi ti se Mancera - Saharian Wind, unisex je. Imam Secret Woods - Costume National, taj je baaaš drven, ali je baš muški. 1
morgana Posted February 20 Posted February 20 Just now, napadaj said: Dopao bi ti se Mancera - Saharian Wind, unisex je. Imam Secret Woods - Costume National, taj je baaaš drven, ali je baš muški. hvala, probacu ga!
Stela Posted February 20 Posted February 20 20 minutes ago, Sandradjer said: @Stela Mislim da bi trebalo poslusati. Hide contents Znam kakve cipele voli kums. Covek koji voli takve cipele mora da mirise dobro. To ide u paketu, garantujem Znam za koji tim navija, pa ne sumnjam u dobar ukus . 1 1
Recommended Posts