morgana Posted February 20 Posted February 20 1 minute ago, Stela said: Mozda mi se svidi neki Hermes, prosle godine sam nesto na brzinu na putovanju isprobavala, a sad cu moci lepo i polako. Hvala za info Posto ne volim teske parfeme, onda ponekad izaberem nepostojane ni ja ne volim teske, tj lose ih podnosim, preferiram vodenaste, citrusne, drvenaste i zelene, sto je dovoljno siroko, ali opet ne nalazim nista novo hermes su mu super bas zbog toga sto imaju te note u jasminu sam prije par mj probala meni nepoznat parfem i brend koji mirise na divlji badem ali bas fino, ne prehrambeno i ne karbofiksno. nema ga na sajtu, mater mu. 1
kud u maglu Simoviću Posted February 20 Posted February 20 9 minutes ago, Stela said: jer volim citruse, svezinu, drvenasto.. za tebe je escentric molecue 03 1
Patty Lee Posted February 20 Posted February 20 @morgana Da, sad gledam na Fragnatici, kažu da miriše na čisto, citrusan, malo više ženski nego muški… kumivat i mint, to je najs… baš ću da vidim, ne bih ga nikad razmatrala jer ne vuku me white floral ili fresh spicy mirisi. I to kad kažu miriše na čisto odmah se setim one pomame za Byredo Blanche 1
morgana Posted February 20 Posted February 20 Just now, Patty Lee said: @morgana Da, sad gledam na Fragnatici, kažu da miriše na čisto, citrusan, malo više ženski nego muški… kumivat i mint, to je najs… baš ću da vidim, ne bih ga nikad razmatrala jer ne vuku me white floral ili fresh spicy mirisi. I to kad kažu miriše na čisto odmah se setim one pomame za Byredo Blanche nije kao byredo blanche (btw meni su svi byredo koje sam omirisala prozirni) ima spicy notu, topliji citrus, svidja mi se i na meni dobro mirise (dok je jardin sur le nil nazalost na mojoj kozi odbojan)
Stela Posted February 20 Posted February 20 8 minutes ago, morgana said: ni ja ne volim teske, tj lose ih podnosim, preferiram vodenaste, citrusne, drvenaste i zelene, sto je dovoljno siroko, ali opet ne nalazim nista novo hermes su mu super bas zbog toga sto imaju te note u jasminu sam prije par mj probala meni nepoznat parfem i brend koji mirise na divlji badem ali bas fino, ne prehrambeno i ne karbofiksno. nema ga na sajtu, mater mu. Da da, zaboravih vodenaste, onda delimo ukus . Naci ce se nesto novo, molim da se ovde upise ako ko nadje ovo nabrojano, a da valja, pa da testiramo 1
Stela Posted February 20 Posted February 20 9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: za tebe je escentric molecue 03 Nisam cula za ovaj parfem, hvala, potrazicu gde mogu da probam kakav je.
kud u maglu Simoviću Posted February 20 Posted February 20 4 minutes ago, Stela said: Nisam cula za ovaj parfem, hvala, potrazicu gde mogu da probam kakav je. ili ovaj givenchy 2
Stela Posted February 20 Posted February 20 Givenchy pour Homme je elegantan, šarmantan, muževan i privlačan parfem namenjen sofisticiranim i pametnim muškarcima. Apsolutno sam ovo ja . Ima cak i lavandu, to volim. 2
kud u maglu Simoviću Posted February 20 Posted February 20 ne mali broj puta sam se uverio da tzv muški parfemi bolje pristaju na ženskoj koži ne daj se obeshrabriti 3
Valk Posted February 20 Posted February 20 29 minutes ago, morgana said: jardin sur le nil nazalost na mojoj kozi odbojan Imam njega i neprevaziđen je za leto. Samo ga tad i stavljam, baš je upadljivo neprilagođen na hladnije mesece. Bar meni. Od čistih je bio vrh Emporio Armani for Her ali PRE restyle u bledo-zlatno pakovanje već dok je bio beli "valjak" bočica (al ga objasnih ) Sad nešto gledam i prosto moram da ponovim neke proverene note. Ne uzima mi se ništa novo.
morgana Posted February 20 Posted February 20 4 minutes ago, Valkyrie said: Imam njega i neprevaziđen je za leto. Samo ga tad i stavljam, baš je upadljivo neprilagođen na hladnije mesece. Bar meni. Od čistih je bio vrh Emporio Armani for Her ali PRE restyle u bledo-zlatno pakovanje već dok je bio beli "valjak" bočica (al ga objasnih ) Sad nešto gledam i prosto moram da ponovim neke proverene note. Ne uzima mi se ništa novo. probavala sam ga i ljeti i zimi, nekako se naopako ukombinuje s mojom kozom, a divan mi je kad ga omirisem na papiricu.
morgana Posted February 20 Posted February 20 (edited) mogla sam, da znas. od toga moze da se napravi biznis! enivej, slazem se za muske parfeme na zenskoj kozi. ovi hermes su svi uniseks, mada neki vise naginju ka zenskima ali nikakav cvjetni buket i razdragana mladost vlaznih ociju. armani privee takodje. Edited February 20 by morgana 1
kud u maglu Simoviću Posted February 20 Posted February 20 ovde je @Tresko mag za parfeme čekam njega da se oglasi i da svoj cenjeni sud 2
Stela Posted February 20 Posted February 20 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ne mali broj puta sam se uverio da tzv muški parfemi bolje pristaju na ženskoj koži ne daj se obeshrabriti Slazem se. Probacu.
Recommended Posts