Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Stela said:

Mozda mi se svidi neki Hermes, prosle godine sam nesto na brzinu na putovanju isprobavala, a sad cu moci lepo i polako.

Hvala za info :heart:

Posto ne volim teske parfeme, onda ponekad izaberem nepostojane :D

ni ja ne volim teske, tj lose ih podnosim, preferiram vodenaste, citrusne, drvenaste i zelene, sto je dovoljno siroko, ali opet ne nalazim nista novo :D

hermes su mu super bas zbog toga sto imaju te note

u jasminu sam prije par mj probala meni nepoznat parfem i brend koji mirise na divlji badem ali bas fino, ne prehrambeno i ne karbofiksno. nema ga na sajtu, mater mu.

• +1 1
Posted
9 minutes ago, Stela said:

jer volim citruse, svezinu, drvenasto..

za tebe je escentric molecue 03

• Hvala 1
Posted

@morgana Da, sad gledam na Fragnatici, kažu da miriše na čisto, citrusan, malo više ženski nego muški… kumivat i mint, to je najs… baš ću da vidim, ne bih ga nikad razmatrala jer ne vuku me white floral ili fresh spicy mirisi. I to kad kažu miriše na čisto odmah se setim one pomame za Byredo Blanche :yawn:

• +1 1
Posted
Just now, Patty Lee said:

@morgana Da, sad gledam na Fragnatici, kažu da miriše na čisto, citrusan, malo više ženski nego muški… kumivat i mint, to je najs… baš ću da vidim, ne bih ga nikad razmatrala jer ne vuku me white floral ili fresh spicy mirisi. I to kad kažu miriše na čisto odmah se setim one pomame za Byredo Blanche :yawn:

nije kao byredo blanche (btw meni su svi byredo koje sam omirisala prozirni)

ima spicy notu, topliji citrus, svidja mi se i na meni dobro mirise (dok je jardin sur le nil nazalost na mojoj kozi odbojan)

Posted
8 minutes ago, morgana said:

ni ja ne volim teske, tj lose ih podnosim, preferiram vodenaste, citrusne, drvenaste i zelene, sto je dovoljno siroko, ali opet ne nalazim nista novo :D

hermes su mu super bas zbog toga sto imaju te note

u jasminu sam prije par mj probala meni nepoznat parfem i brend koji mirise na divlji badem ali bas fino, ne prehrambeno i ne karbofiksno. nema ga na sajtu, mater mu.

Da da, zaboravih vodenaste, onda delimo ukus :)

Naci ce se nesto novo, molim da se ovde upise ako ko nadje ovo nabrojano, a da valja, pa da testiramo :D

• Wub 1
Posted
9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

za tebe je escentric molecue 03

Nisam cula za ovaj parfem, hvala, potrazicu gde mogu da probam kakav je.

Posted
4 minutes ago, Stela said:

Nisam cula za ovaj parfem, hvala, potrazicu gde mogu da probam kakav je.

ili ovaj givenchy

• +1 2
Posted

Givenchy pour Homme je elegantan, šarmantan, muževan i privlačan parfem namenjen sofisticiranim i pametnim muškarcima. 

Apsolutno sam ovo ja :D.

Ima cak i lavandu, to volim.

• Haha 2
Posted

ne mali broj puta sam se uverio da tzv muški parfemi bolje pristaju na ženskoj koži

ne daj se obeshrabriti

• +1 3
Posted
29 minutes ago, morgana said:

jardin sur le nil nazalost na mojoj kozi odbojan

Imam njega i neprevaziđen je za leto. Samo ga tad i stavljam, baš je upadljivo neprilagođen na hladnije mesece. Bar meni.

Od čistih je bio vrh Emporio Armani for Her ali PRE restyle u bledo-zlatno pakovanje već dok je bio beli "valjak" bočica (al ga objasnih :wacko:)

Sad nešto gledam i prosto moram da ponovim neke proverene note. Ne uzima mi se ništa novo.

Posted
4 minutes ago, Valkyrie said:

Imam njega i neprevaziđen je za leto. Samo ga tad i stavljam, baš je upadljivo neprilagođen na hladnije mesece. Bar meni.

Od čistih je bio vrh Emporio Armani for Her ali PRE restyle u bledo-zlatno pakovanje već dok je bio beli "valjak" bočica (al ga objasnih :wacko:)

Sad nešto gledam i prosto moram da ponovim neke proverene note. Ne uzima mi se ništa novo.

probavala sam ga i ljeti i zimi, nekako se naopako ukombinuje s mojom kozom, a divan mi je kad ga omirisem na papiricu.

Posted

pa napravi narukvicu od papirića

:covid19:

• Haha 2
Posted (edited)

mogla sam, da znas. od toga moze da se napravi biznis!

enivej, slazem se za muske parfeme na zenskoj kozi. ovi hermes su svi uniseks, mada neki vise naginju ka zenskima ali nikakav cvjetni buket i razdragana mladost vlaznih ociju.

armani privee takodje.

Edited by morgana
  • +1 1
Posted

ovde je @Tresko mag za parfeme

čekam njega da se oglasi i da svoj cenjeni sud

:euro_other:

• +1 2
Posted
19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ne mali broj puta sam se uverio da tzv muški parfemi bolje pristaju na ženskoj koži

ne daj se obeshrabriti

Slazem se. Probacu.