Patty Lee Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 11 minutes ago, Lancia said: Onda je za tebe muski Halston Z-14 majka mara, uopste to je najlepsi muzki parfem svih vremena, ovde ga uopste nema, samo moze da se naruci online. Fala, ne znam koji je taj! Istražiću. 10 minutes ago, morgana said: tenks, omirisaću &other stories. gdje si kupovala margielu, u metropilitanu (ili bijese belodore) mi se neki iz linije replica dopao ali je djelovao dosta homeopatski, kao rezredjen (slicno i byredo i julliette has a gun) imaš li neki drveni, a postojan da preporučiš, oni često brzo izlape? Margielu u Stokholmu! Od drvenastih a da imaš ovde mi sad pada na pamet Slow Dance od Byreda ali to je vrlo hit or miss (da se ne proseravam i ne kažem acquired taste ) jer na mojoj koži vremenom počinje da miriše kao šećer, a na mom bratu kao zagoreli šećer. Ima u Metropolitenu pa možeš da onjušiš. A najbolji svih vremena je ovaj ali ja ne znam gde bi ovo mogla da kupiš, ja uzela u San Remu i trošim mic po mic, šta ću…
morgana Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 probacu byredo. bergamotto&cachmere nazalost ne ali imacu ga u vidu kad budem isla u italiju, zvuci savrseno. ako volis citruse (ovdje kumkvat) s malo drveta, probaj le jardin de monsieur li (hermes) je bas lijep, meni jedan od omiljenih dnevnih, lagan i osvjezavajuc. 1
Patty Lee Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 @morgana Sad sam se setila, ako se budeš vrzmala oko Metropolitena ——> Diptique Tam Dao! 1
Katikon Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Petty, hocu sad taj parfem kog nema nigde i to je to! morgana, ima i u Merkatoru mali Belodore i imaju Floris
morgana Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 7 hours ago, Katikon said: Petty, hocu sad taj parfem kog nema nigde i to je to! morgana, ima i u Merkatoru mali Belodore i imaju Floris hvala, dobro je znati (mada mi je blize onaj u kralja petra)
kud u maglu Simoviću Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 escentric molecules 03 kakva topčina, pit mondrian među parfemima
jms_uk Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 U Senegalu je jako zastupljen, u raznim varijantama
Avatar Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Postao ponosni vlasnik Mancera - Red Tobacco! Mislim da sam godinu ipo želeo da ga imam
morgana Posted February 20 Posted February 20 (edited) obavijestena sam da su u seforu stigli hermes parfemi, izmedju ostalog un jardin kolekcija moj favorit je un jardin de monsieur li Edited February 20 by morgana 1
Patty Lee Posted February 20 Posted February 20 Ja siroma sam imala samo d’Orange Verte. Samo taj znam kako miriše.
morgana Posted February 20 Posted February 20 (edited) 8 minutes ago, Patty Lee said: Ja siroma sam imala samo d’Orange Verte. Samo taj znam kako miriše. ako volis citrusne, probaj ovog gdina lija, dobro izveden bergamot s nekim travuljinama a ja cu da omirisem dórange verte Edited February 20 by morgana 1
Stela Posted February 20 Posted February 20 Mirisala prosle godine te Hermes, jer volim citruse, svezinu, drvenasto..e sad se vise ne secam koji sam njuskala, mada su bili nesto jaci za moj ukus i jedan je imao previse zacina. Htela bih neki nov parfem, a nikako da nadjem neki da mi se svidi...mada i ne trazim . Vrtim se u krug Armani Acqua di Gioia i Versace Yellow Diamond. Par omiljenih se vise ne proizvode. Bio je neki She Wood Disquared, kakva divna drvenasta nota. Tako jedva nadjem neki kozmeticki proizvod da mi lezi i oni ga ukinu Vecina parfema mi je jaka i teska, glava me zaboli. 1
morgana Posted February 20 Posted February 20 she wood dsquared se i meni nekad svidio ali je bio nepostojan, cini mi se. volim drvenaste note. 1
Stela Posted February 20 Posted February 20 Mozda mi se svidi neki Hermes, prosle godine sam nesto na brzinu na putovanju isprobavala, a sad cu moci lepo i polako. Hvala za info Posto ne volim teske parfeme, onda ponekad izaberem nepostojane 1
Recommended Posts