dig_chohano Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 I mene obišao Mrazić DarkoNije loš, samo još da se naviknem da treba da mirišem isto kao moj prijatelj pijani kockar.
pt 2.0 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 imam dezavi, ali ajdeChanel - Allure.samo na to mirisem.
voja i Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dobih na poklon od drage/ih osobe/a :Dfino mirise, sasvim nepretenciozno.
Evi Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Juče dobila komplimente za ovaj Inače mamin poklon . Ne znam kako ama baš nikad neko ne pohvali neki o onih koje sam sama odabrala, no never mind.
Valk Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Potpuno sam sluđena, jesu li Ange ou Demon i Ange ou Etrange ISTI parfem i ako jesu zašto se prodaje pod dva različita imena??Ima nekih komentara na netu da je verzija sa ''Etrange'' namenjena konzervativnijim područjima čija verska osećanja vređa reč Demon.. Inače mi se svideo parfem pa se interesujem.
Eidyia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Potpuno sam sluđena, jesu li Ange ou Demon i Ange ou Etrange ISTI parfem i ako jesu zašto se prodaje pod dva različita imena??Ima nekih komentara na netu da je verzija sa ''Etrange'' namenjena konzervativnijim područjima čija verska osećanja vređa reč Demon.. Inače mi se svideo parfem pa se interesujem.Mislim da je (isti), samo je ta Estrange edicija na tržište plasirana u manjim količinama, koliko mi se čini. + koliko vidim, postoje 2 verzije Ange ou Demon (light i nekakva perfume extract), a Estrange nije među njima.Inače, provalila sam da mi na duže staze jedino odgovaraju L'occitane parfemi.
Evi Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Može li neka preporuka za neke dugotrajnije parfeme (da ne mora da se ponovo stavljaju nakon svega 3-4h)?
morgana Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Može li neka preporuka za neke dugotrajnije parfeme (da ne mora da se ponovo stavljaju nakon svega 3-4h)?versace bright crystal
Musky Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Može li neka preporuka za neke dugotrajnije parfeme (da ne mora da se ponovo stavljaju nakon svega 3-4h)?versace - crystal noir .....traje od ponedeljka do srede....cirkahttps://sites.google.com/site/parfemiwingwalker/
Valk Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Ide pod ZLI (smrdljivi)odavno me neki parfem nije ovoliko GUšIO, sva sreća pa je tester a ne bacanje para na ovo go*no
Hyperlink Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 ne znam to, te marke i to..znam samo da kad me neki miris pronađe, da me odma baci u vremensku dimenziju.Pre neki dan, odnekud..niodkud..osetim miris-sliku : ja u novom Fići (nemam još 4 godine). Nova sedišta, komandna tabla, volan..sve miriše na novo.Taj sam miris potpuno zaboravio, ali eto nađe me iz čista mira.Inače, s vremena na vreme osetim jedan ženski miris od kojeg mi poludi i nos i glava. Mnogo mi prija. Ali ne znam koji je.Neka žena prođe, i dok se okrenem..nema je.Letos sam sedeo pored jedne žene u autobusu koja ga je imala i, toliko sam okretao glavu ka njoj i krišom snifao, da je postalo rizično da me konačno klepi nečim po glavi..Ne pitah je kako se (konačno) zove taj miris..tako da mi opet uteče..Nekad sam voleo crni Trussardi..ima malo mandarine i oraha i šta ti ja znam..
voja i Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 (edited) Inače, s vremena na vreme osetim jedan ženski miris od kojeg mi poludi i nos i glava. Mnogo mi prija. Ali ne znam koji je.Neka žena prođe, i dok se okrenem..nema je.Letos sam sedeo pored jedne žene u autobusu koja ga je imala i, toliko sam okretao glavu ka njoj i krišom snifao, da je postalo rizično da me konačno klepi nečim po glavi..Ne pitah je kako se (konačno) zove taj miris..tako da mi opet uteče..ponjusi negde stari dobri meni on izaziva otprilike iste emocije, cak i kada su losije noge u pitanju. :D Edited February 6, 2009 by voja i
Eidyia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 (edited) To Karen Mulder? Krasna žemska.Da, smrdljivac, kao i većina "klasika" (bar meni). Chanelova petica i YSL Opium su sotone u bočici, if u ask me. Trussardijev Skin također ubojit. Valjda mi stvarno ne prijaju teški mirisi.Uh, edit: Kenzov Jungle - Edited February 6, 2009 by Eidyia
Recommended Posts