Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Parfemi

Featured Replies

Ovaj je moj. Obozavam ga.

post-1933-1234137521.jpg

• Replies 1.5k
  • Views 248.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

beauty_65.jpgNovo, stiglo danas (hvala Musky <- preporučujem čoveka za saradnju, videti par postova iznad o čemu pričam)Parfem je kolač u bočici, miriše na cimet, vanilu i svašta nešto slatko, baš rekoh Kingmakerki kako mi je danas došlo da iz'edem sopstvene zglobove kad sam naprskala ovaj cinnamon-muffin na njih.:heart:

Vec dva meseca mu lupam ceznju... :wub: I jos uvek mi je tek prva rezerva*. nd.3552.jpgA u njemu ljubicice bajne i neke opojne tvari. I tako je drugaciji od svih drugih. Totalno ohne zucker, ni na voce, ni na hrane, vanile i ostale kuhinjske asocijacije.*Nikome se ne svidja osim meni, sto ipak stoji na putu nasoj ljubavi i mojem potrosastvu. Hoce li pobediti glas srca ili ziherasluka?(Sto mi se svidja ovaj germanoturcizam, da se ne gnusam TM-a, sad bih ga turila).

GucciFragrance-W500.jpgKupilo mi :wub:

moj omiljeniji41Z2DU8WhIL._SL500_AA280_.jpg

GucciFragrance-W500.jpgKupilo mi :wub:
ih, super su ti tradicionalni muskarci.sta li ce tek da padne za 8. mart ?

Loša ti je pretpostavka, vidi se da si ti tradicionalna.damn it, zaboravih što sam došla:dobila sam uz ovaj Guči uzorke novog Valentinovog Eau de ParfumNM-20ML_mt.jpgPropast kako je dobar.. :cry:

Edited by Valkyrie

Loša ti je pretpostavka, vidi se da si ti tradicionalna.
i patrijarhalna.vezbam.kazu da su to dobre osobine kod zenskadije.

Eee, dok ti dostigneš nivo neophodan i dostojan prave srpske supruge, domaćice i majke, uveliko će nešto drugo biti u modi tako da - don't bother :)U stvari, ako takve dobijaju poklone na svaki veći blagdan - sign me up, too!

tako pise u manifestu PSSDM-a, licna iskustva na PM :D

nakon par godina apstinencije......za par dana, ponovo dolazim u posed ovog ultimativnog muškog parfema.jasmin...mošus...sandalovina....bergamot.....korijander....vanila...aldehidi.....jako smela kombinacija daje mu neverovatnu višeslojnost, koja opet, kada ga nosite inicira dinamiku i tera na akciju....pokret.satima se drvene, mošusne i cvetne note preskaču, nakon odlaska aldehida....parfem za svako doba godine....za svaku priliku....

nakon par godina apstinencije......za svako doba godine....za svaku priliku....
:o Zakazivanje ovde ili na pm? cool.gif

hit me !!!

• 3 weeks later...

ja samo da sa vama, forumskim drugarima, podelim svoje APSOLUTNO odusevljenje ovim - 86347.jpg . vec sad znam na sta ce mi otici deo sledece plate. 2cgf29u.gif

Najgora sam. Kad ne mozes da se odlucis, idi na ziher, sigurno ces se zajepsti.Elem, izbor pao na...indgift4297-b.jpg...Dobar je, super je... Lep, najbolji... Al' za Wood-om srce tuzi (iako mu je ruzna flasica).