Valk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mislim da je nekoliko parfema izbačeno u ovakvim bočicama, sve na isti fazon, kao ''kolekcionarsko izdanje''.vidiš?Mislim da imaju taj običaj da različite parfeme izbacuju u bočicama ''na kalup''.
voja i Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 danas u podne u el corte ingl?s-u onjusio (bila neka promocija) neverovatno dobar zaMski miris. ^_^danas isao da kupim santi poklon koji ce da donese detetu pa sam iskoristio da ponovo ponjusim. sada znam i zasto mi se svidja, objasnila mi ljupka prodavacica. :D
Allegra Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 danas isao da kupim santi poklon koji ce da donese detetu pa sam iskoristio da ponovo ponjusim. sada znam i zasto mi se svidja, objasnila mi ljupka prodavacica. :Di, koji je parfem u pitanju ?
voja i Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 i, koji je parfem u pitanju ?nece moci javno!posle zeMski deo forumske populacije da pokupuje sestomesecnu proizvodnju.
dig_chohano Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Diskriminišeš i nas muškarce širokog obzorja :(
MayDay Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 olos sam najgori. opet sam kupila i angel i dune. sad moja licnost mora da se nadjebava s njima.
kgmr Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 treba mi parfem za dvadesetdvogodisnjaka, preporucajte :)
Kudravi Gaucos Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 treba mi parfem za dvadesetdvogodisnjaka, preporucajte :)Uzmes dva za jedanaestogodisnjake i Bog da te vidi.
voja i Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 treba mi parfem za dvadesetdvogodisnjaka, preporucajte :)neki dolce & gabbana ili ako je sofisticiraniji, neki davidoff.koliko kapram klinci to vole, bar ovde.btw, poslednji put troljem temu, od sada pa nadalje samo cu ozbiljno da pisem ovde:sto se zanskih (parfema) tice,jedan/a je::D
kgmr Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Uzmes dva za jedanaestogodisnjake i Bog da te vidi.:lol:idi umaci burek u mleko.neki dolce & gabbana ili ako je sofisticiraniji, neki davidoff.koliko kapram klinci to vole, bar ovde.hvala :)
Allegra Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 sto se zanskih (parfema) tice,jedan/a je:madam glecer je odvratna.ne bi se ni priblizila parfemu koji ona reklamira.
MayDay Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 madam glecer je odvratna.ne bi se ni priblizila parfemu koji ona reklamira.potpis
Recommended Posts