Jump to content
IGNORED

Parfemi

msmodesty

Recommended Posts

Posted

Mislim da je nekoliko parfema izbačeno u ovakvim bočicama, sve na isti fazon, kao ''kolekcionarsko izdanje''.vidiš?Mislim da imaju taj običaj da različite parfeme izbacuju u bočicama ''na kalup''.

Posted
danas u podne u el corte ingl?s-u onjusio (bila neka promocija) neverovatno dobar zaMski miris. ^_^
danas isao da kupim santi poklon koji ce da donese detetu pa sam iskoristio da ponovo ponjusim. sada znam i zasto mi se svidja, objasnila mi ljupka prodavacica. :D
Posted
danas isao da kupim santi poklon koji ce da donese detetu pa sam iskoristio da ponovo ponjusim. sada znam i zasto mi se svidja, objasnila mi ljupka prodavacica. :D
i, koji je parfem u pitanju ?
Posted
i, koji je parfem u pitanju ?
nece moci javno!posle zeMski deo forumske populacije da pokupuje sestomesecnu proizvodnju. :lol:
Posted

Diskriminišeš i nas muškarce širokog obzorja :(

Posted

olos sam najgori. opet sam kupila i angel i dune. sad moja licnost mora da se nadjebava s njima.

Posted

treba mi parfem za dvadesetdvogodisnjaka, preporucajte :)

Posted
Uzmes dva za jedanaestogodisnjake i Bog da te vidi.
Posted
neki dolce & gabbana ili ako je sofisticiraniji, neki davidoff.koliko kapram klinci to vole, bar ovde.btw, poslednji put troljem temu, od sada pa nadalje samo cu ozbiljno da pisem ovde:sto se zanskih (parfema) tice,jedan/a je:21122008156.jpg:D
Posted
Uzmes dva za jedanaestogodisnjake i Bog da te vidi.
:lol:idi umaci burek u mleko.
neki dolce & gabbana ili ako je sofisticiraniji, neki davidoff.koliko kapram klinci to vole, bar ovde.
hvala :)
Posted
sto se zanskih (parfema) tice,jedan/a je:21122008156.jpg
madam glecer je odvratna.ne bi se ni priblizila parfemu koji ona reklamira.
Posted
madam glecer je odvratna.ne bi se ni priblizila parfemu koji ona reklamira.
potpis