Jump to content

Parfemi

Featured Replies

Mislim da je nekoliko parfema izbačeno u ovakvim bočicama, sve na isti fazon, kao ''kolekcionarsko izdanje''.vidiš?Mislim da imaju taj običaj da različite parfeme izbacuju u bočicama ''na kalup''.

danas u podne u el corte ingl?s-u onjusio (bila neka promocija) neverovatno dobar zaMski miris. ^_^
danas isao da kupim santi poklon koji ce da donese detetu pa sam iskoristio da ponovo ponjusim. sada znam i zasto mi se svidja, objasnila mi ljupka prodavacica. :D
danas isao da kupim santi poklon koji ce da donese detetu pa sam iskoristio da ponovo ponjusim. sada znam i zasto mi se svidja, objasnila mi ljupka prodavacica. :D
i, koji je parfem u pitanju ?
i, koji je parfem u pitanju ?
nece moci javno!posle zeMski deo forumske populacije da pokupuje sestomesecnu proizvodnju. :lol:

Diskriminišeš i nas muškarce širokog obzorja :(

Valk, thnx.

olos sam najgori. opet sam kupila i angel i dune. sad moja licnost mora da se nadjebava s njima.

treba mi parfem za dvadesetdvogodisnjaka, preporucajte :)

Uzmes dva za jedanaestogodisnjake i Bog da te vidi.
neki dolce & gabbana ili ako je sofisticiraniji, neki davidoff.koliko kapram klinci to vole, bar ovde.btw, poslednji put troljem temu, od sada pa nadalje samo cu ozbiljno da pisem ovde:sto se zanskih (parfema) tice,jedan/a je:21122008156.jpg:D
:D
a ide li i Ms Kidman uz njega? :D
Uzmes dva za jedanaestogodisnjake i Bog da te vidi.
:lol:idi umaci burek u mleko.
neki dolce & gabbana ili ako je sofisticiraniji, neki davidoff.koliko kapram klinci to vole, bar ovde.
hvala :)
sto se zanskih (parfema) tice,jedan/a je:21122008156.jpg
madam glecer je odvratna.ne bi se ni priblizila parfemu koji ona reklamira.
madam glecer je odvratna.ne bi se ni priblizila parfemu koji ona reklamira.
potpis

mmm, vrutje vanilice. frlo sexy.424f0c3d.jpg