Jump to content

Panduracija u Srbalja

Featured Replies

mnogo su me razonodile slike tj snimci sa ringierove sekjuriti kamere ovih pandurskih mandrila kako omlacuju ovog nesrecnika iz NIN-a. nadam se - mada mi je strepnja jaca od nade - da ce se bar malo reperkusija vratiti na dacijevu glavu, sem ako ne odluci da dekapitira ovu trojicu. sto bi me jednako obradovalo, makar i po cenu svinjinog boljeg rejtinga.

• Replies 1.9k
  • Views 175.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Counter strike?   https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiXu7mv3-LxAhVCtKQKHSfGC5oQFnoECAcQAA&url=https%

• Do sad se najveci deo obuke pandura odvijao tako sto su gledali filmove Van Damac Sigala i slicnih ostvarenja. Ne smem da pomislim sta ce biti ako predju na igre da uce PS i obucavaju se za akciju.

• jedan od glavnih razloga jeste mozda i pomodarstvo, ali ima i praktičnih razloga.   Naime, AR15 (m16/m4) platformu koristi dosta jedinica širom sveta, mnoge taktičke radnje sa oružjem se uve

Posted Images

mnogo su me razonodile slike tj snimci sa ringierove sekjuriti kamere ovih pandurskih mandrila kako omlacuju ovog nesrecnika iz NIN-a.
:cry:Bre, nadam se da ce plocajci koji su ovo uradili biti kaznjeni po zakonu - bar ostankom bez posla. Medjutim, ovaj siledzija, koga ti nazivas nesrecnikom, bi, da ima pravde, zaradio bar par stotina sati drustveno-korisnog rada iz obavezno savetovanje sa psihologom. Ne zelim da zamisljam sta bi bilo da u onim kolima nisu bili panduri, nego, recimo, neka zena.

Edited by Aion

Gde može da es pogleda snimak?

Nemam pojma, ja video na TV-u

nisam vozac. el moze neko da mi kaze u cemu se sastoji urednikovo sagresenje?

Na televiziji je isao drugi snimak, iz priblizno istog ugla, s tim sto se dogadjaj bolje vidi.

Meni nije jasno sta je on uopste pokusao? Krenuo da pretrci ulicu, pa naleteo na ove i onda su razmenili par reci kroz pendzer kola?

zaustavio njihova kola na sred ulice i opalio vozaca

koliko sam shvatio do prekrsaja i rasprave sa policijom je doslo ranije i to se ne vidi na snimku. ovdje se vidi samo hapsenje u kome ucestvuju dvije patrole, jedna u kombiju koja ceka na raskrscu i jedna u puntu.

zaustavio njihova kola na sred ulice i opalio vozaca
brate...i sta je onda problem u reakciji policije?
brate...i sta je onda problem u reakciji policije?
spaja kaze da su upotrebili prekomerno silu dok su se branili i da se ispita sta je prethodilo tome.

Cek, cek, kako opalio vozaca kad prilazi suvozacevom prozoru? A i posle par sekundi izgleda da shvata na koga je naleteo, pa se povlaci sa lampicom iznad glave.

i sta je onda problem u reakciji policije?
Ocigledno u cinjenici da su naleteli na novinara.

Edited by kralj

spaja kaze da su upotrebili prekomerno silu dok su se branili i da se ispita sta je prethodilo tome.
a, ok.