yolo Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 mnogo su me razonodile slike tj snimci sa ringierove sekjuriti kamere ovih pandurskih mandrila kako omlacuju ovog nesrecnika iz NIN-a. nadam se - mada mi je strepnja jaca od nade - da ce se bar malo reperkusija vratiti na dacijevu glavu, sem ako ne odluci da dekapitira ovu trojicu. sto bi me jednako obradovalo, makar i po cenu svinjinog boljeg rejtinga.
Aion Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) mnogo su me razonodile slike tj snimci sa ringierove sekjuriti kamere ovih pandurskih mandrila kako omlacuju ovog nesrecnika iz NIN-a. :cry:Bre, nadam se da ce plocajci koji su ovo uradili biti kaznjeni po zakonu - bar ostankom bez posla. Medjutim, ovaj siledzija, koga ti nazivas nesrecnikom, bi, da ima pravde, zaradio bar par stotina sati drustveno-korisnog rada iz obavezno savetovanje sa psihologom. Ne zelim da zamisljam sta bi bilo da u onim kolima nisu bili panduri, nego, recimo, neka zena. Edited August 26, 2012 by Aion
Аврам Гојић Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 nisam vozac. el moze neko da mi kaze u cemu se sastoji urednikovo sagresenje?
Aion Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Na televiziji je isao drugi snimak, iz priblizno istog ugla, s tim sto se dogadjaj bolje vidi.
Amos Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Meni nije jasno sta je on uopste pokusao? Krenuo da pretrci ulicu, pa naleteo na ove i onda su razmenili par reci kroz pendzer kola?
Papovac Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 zaustavio njihova kola na sred ulice i opalio vozaca
nautilus Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 koliko sam shvatio do prekrsaja i rasprave sa policijom je doslo ranije i to se ne vidi na snimku. ovdje se vidi samo hapsenje u kome ucestvuju dvije patrole, jedna u kombiju koja ceka na raskrscu i jedna u puntu.
Аврам Гојић Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 zaustavio njihova kola na sred ulice i opalio vozacabrate...i sta je onda problem u reakciji policije?
Papovac Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 brate...i sta je onda problem u reakciji policije?spaja kaze da su upotrebili prekomerno silu dok su se branili i da se ispita sta je prethodilo tome.
Amos Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Cek, cek, kako opalio vozaca kad prilazi suvozacevom prozoru? A i posle par sekundi izgleda da shvata na koga je naleteo, pa se povlaci sa lampicom iznad glave.
kralj Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 (edited) i sta je onda problem u reakciji policije? Ocigledno u cinjenici da su naleteli na novinara. Edited August 26, 2012 by kralj
Аврам Гојић Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 spaja kaze da su upotrebili prekomerno silu dok su se branili i da se ispita sta je prethodilo tome.a, ok.
Recommended Posts