Jump to content
IGNORED

Panduracija u Srbalja

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

mnogo su me razonodile slike tj snimci sa ringierove sekjuriti kamere ovih pandurskih mandrila kako omlacuju ovog nesrecnika iz NIN-a. nadam se - mada mi je strepnja jaca od nade - da ce se bar malo reperkusija vratiti na dacijevu glavu, sem ako ne odluci da dekapitira ovu trojicu. sto bi me jednako obradovalo, makar i po cenu svinjinog boljeg rejtinga.

Posted (edited)
mnogo su me razonodile slike tj snimci sa ringierove sekjuriti kamere ovih pandurskih mandrila kako omlacuju ovog nesrecnika iz NIN-a.
:cry:Bre, nadam se da ce plocajci koji su ovo uradili biti kaznjeni po zakonu - bar ostankom bez posla. Medjutim, ovaj siledzija, koga ti nazivas nesrecnikom, bi, da ima pravde, zaradio bar par stotina sati drustveno-korisnog rada iz obavezno savetovanje sa psihologom. Ne zelim da zamisljam sta bi bilo da u onim kolima nisu bili panduri, nego, recimo, neka zena. Edited by Aion
Posted

Gde može da es pogleda snimak?

Posted

nisam vozac. el moze neko da mi kaze u cemu se sastoji urednikovo sagresenje?

Posted

Na televiziji je isao drugi snimak, iz priblizno istog ugla, s tim sto se dogadjaj bolje vidi.

Posted

Meni nije jasno sta je on uopste pokusao? Krenuo da pretrci ulicu, pa naleteo na ove i onda su razmenili par reci kroz pendzer kola?

Posted

zaustavio njihova kola na sred ulice i opalio vozaca

Posted

koliko sam shvatio do prekrsaja i rasprave sa policijom je doslo ranije i to se ne vidi na snimku. ovdje se vidi samo hapsenje u kome ucestvuju dvije patrole, jedna u kombiju koja ceka na raskrscu i jedna u puntu.

Posted
zaustavio njihova kola na sred ulice i opalio vozaca
brate...i sta je onda problem u reakciji policije?
Posted
brate...i sta je onda problem u reakciji policije?
spaja kaze da su upotrebili prekomerno silu dok su se branili i da se ispita sta je prethodilo tome.
Posted

Cek, cek, kako opalio vozaca kad prilazi suvozacevom prozoru? A i posle par sekundi izgleda da shvata na koga je naleteo, pa se povlaci sa lampicom iznad glave.

Posted (edited)
i sta je onda problem u reakciji policije?
Ocigledno u cinjenici da su naleteli na novinara. Edited by kralj
Posted
spaja kaze da su upotrebili prekomerno silu dok su se branili i da se ispita sta je prethodilo tome.
a, ok.