Њујоркер Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 На пропутовању за тазбину, боља половина и ја свратисмо на два дана у Токио. Фина нека варош... :)
Tresko Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Fina? Samo fina?Jao kad ti dodje Yoyogi sad.
Аврам Гојић Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 (edited) Šta uopšte može da kaže o Tokiju neko ko je u njemu bio dva dana...Taj majmun na slici je, inače, potpuno veštački, napravljen od optičkih vlakana. U Japanu je zabranjeno držanje prirodnih životinja, ali njihove fabrike, samo za njihovo tržište, proizvode električne ovce, žabe i slično. Potpuno su bezbedne za decu. Edited February 21, 2011 by Marko M. Dabovic
Indy Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Taj majmun na slici ...Uh, pomislih, pa zar tako o Njujorkeru :o ...nisam prvobitno ni primetio majmuna.Oh kace doci dan da sletim u dzapan (fotoradovi © mrs indy)
Nikola Kiric Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 ja bejah 3 nedelje u januaru i kao i uvek bese super!Indy, kad pomenu "Satelit": udjem u muzicku radnju i nadjem 3 metra nasih CDa, ukljucujuci i Smak, a na plocama prvi od Galije i Film "Zona sumraka"...
bigvlada Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Fascinatna tema, pročitao sam sve u jednom cugu. Jedan velik naklon za Yoyogija i ostale forumaše koji su bili na licu mesta. Uživao sam u fotografijama.
pere urban x Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SfbezT1TvNc&feature=related
yolo Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 otkrio solidnu ponudu karata za tokio u predstojecem periodu po iznenadjujuce niskim cenama, od 650 do 750e regularno. jel ja to nisam bio obavesten ili su ovo normalne cene. secam se da je bilo skoro pa puta 2 kada sam se pre 5-10 godina lozio da idem tamo..... anyone?
cmrlj Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 meni neko skoro pricao da ima drugaricu sto je za neke nenormalno male pare (tipa 250 eura) otisla u tokio. moram malo da dumam da se setim ko mi je pricao i o kome, pa cu da se raspitam, ali se secam da je letela alitalijom. gledam ja taj japan godinama, jeste, pale cene. mozda bolje da se javi jms_uk, on ce da nadje cetiri karte prvom klasom za 50 eura oni nama da daju.
yolo Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 aj zivota ti. sad sam se vec ozbiljno napalio i naciljao datume. nije mi ni 650/750e tesko da platim da skinem japan sa dream spiska, ali ako moze jeftinije, super.
jms_uk Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ja sam to za €250-300 pominjao na avio topiku/putovanjima. Ne moze za toliko iz Beograda, ali iz Evrope da.Pre je bio Aeroflot, ali to vise nema - sada radi Alitalia, open-jaw varijanta koja izbaci neku povecu taksu iz cene karte, i onda [kao proteklog vikenda] odbijes jos 15% kuponom koji Alitalija daje svakih nekoliko nedelja...
yolo Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) kako to mislis, regularno je Alitalia 1050E ili tako nekako....i kakav open-jaw, sa razlicitim aerodromom za povratak u evropi ili u japanu (za povratak kuci) Edited September 25, 2012 by gazza1
yolo Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 dobro, malo sam istrazivao ove open-jaw varijante i to je zapravo za ljude sa jako puno slobodnog vremena koji sebi mogu da priuste 3-4 presedanja do destinacije i toliko nazad, sa dugim cekicanjima izmedju, tako da kada se sve to ukalkulise, tih 400-500e koliko bi tokyo tako kostao, ispadne skuplje od mojih 640e koliko sam platio let beograd-pariz-tokio sa po 2 sata stopa u parizu.u svakom slucaju, htedoh reci da ima karata po toj ceni, na LH letovima je oko 750e i sto je u ovom trenutku dosta zanimljivo, ima karata i za cherry blossom period koji u zavisnosti od dela japana pada od pocetka pa do kraja aprila. jedino sto cu morati da iscitam svih ovih 30 i kusur strana... majcice mila
Recommended Posts