June 28Jun 28 22 hours ago, Svemir Zeka said:znaš da sam izbacila iz upotrebe par haljina jer su predekoltirane, i
June 28Jun 28 26 minutes ago, JPM said:Električni trotineti... šupičkumaterinu...Dodajem i motorčiće. Na sve strane.Dođe leto i ljudi zaborave da imaju noge.
June 28Jun 28 1 hour ago, destiny said:Znaci, da ih ne kupujem 😔Mi decaci, onda, bolje i da ne nosimoŽice povećavaju, wireless smanjuju
June 28Jun 28 Lepota i ZdravljeGLEDANJE u ženske grudi 10 minuta, produžava život! - Lep...Istraživanje nemačkih naučnika pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi ima učinak kao i 30 minuta aerobika! Dakle, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres.To je sve iz medicinskih razloga, ne treba ići protiv nauke. Edited June 28Jun 28 by Rudolf Pingvinoglu
June 28Jun 28 On 29. 5. 2026. at 18:15, bags said:Naručio jedne baš, i to onaj eva model da može za plažu. Kud svi Turci…Baš da vidim može li iz hejta u lav.
June 28Jun 28 2 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Lepota i ZdravljeGLEDANJE u ženske grudi 10 minuta, produžava život! - Lep...Istraživanje nemačkih naučnika pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi ima učinak kao i 30 minuta aerobika! Dakle, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres.To je sve iz medicinskih razloga, ne treba ići protiv nauke.Da, ali na desanki. Ne na ulici. Jel vas učio neko nečemu što se zove pristojniti?
June 28Jun 28 2 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Lepota i ZdravljeGLEDANJE u ženske grudi 10 minuta, produžava život! - Lep...Istraživanje nemačkih naučnika pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi ima učinak kao i 30 minuta aerobika! Dakle, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres.To je sve iz medicinskih razloga, ne treba ići protiv nauke.Ja sam gledajući ove produžio život 1000 godina
June 28Jun 28 4 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Lepota i ZdravljeGLEDANJE u ženske grudi 10 minuta, produžava život! - Lep...Istraživanje nemačkih naučnika pokazalo je da svakodnevno 10-minutno buljenje u ženske grudi ima učinak kao i 30 minuta aerobika! Dakle, dobro je za srce i krvni pritisak, a smanjuje i stres.To je sve iz medicinskih razloga, ne treba ići protiv nauke.Sad mi je razumljivije zasto stariji ljudi vole da zure u grudi u autobusu, u pitanju je instinkt za prezivljavanjem...
24 minutes ago24 min Uvek sam bio protiv njih i cesto se sprdao sa ljudima koji ih nose. Medjutima nakon provedenog dana u jednoj mogu reci da je odlicno.Sacuvalo je nacetu izgorelu kozu a stedi i kremu za suncanje koja postala skuplja od ink jet patrona. Doduse meni ne stoji ovako dobro. Vise sam stil nekog debelog lika iz istocne evrope koji skuplja reket po britanskim pubovima.
12 minutes ago12 min Ja ne kapiram o čemu je reč.Obična majica dugih rukava? Zašto bi to hejtovao?Ili neka specijalna za zaštitu od sunca?
6 minutes ago6 min Meni pre bilo smesno kad ljudi dodju na plazu u tim majicama i budu po celi dan. I nije samo meni.