June 27Jun 27 24 minutes ago, Svemir Zeka said:Samo vi ne blejite, sve će biti ok Ne blejimo, nego blenemo
June 27Jun 27 1 hour ago, Valk said:Ova šerpa frizura je užas, još kad je nosilac nosat ko Nikola Jović - pakao.Šerpu smo već videli, bili Bitlsi, pa onda Stone Roses i Happy Mondays, imamo neku referencu. Pravi horor je kad se šerpi načini razdeljak po sredini, ali pošto sam u jednom kratkom vremenskom periodu praistorije lično bio nosilac tog užasa, obećao sam da neću osuđivati kad se i taj fad vrati.Realno nije ni brokoli toliko strašan, koliko je jeziva jednoobraznost omladine. Uvek su postojali prevlađujući stilovi, ali nekada je postojao i određeni broj sub-pokreta (svi locirani u žanrovima muzike, naravno) koji su svaki za sebe nosili određeni način oblačenja i frizure. Danas jok, nekih 90% tinejdžera je ISTO.
June 27Jun 27 13 minutes ago, Klara said:Od gledanja nema selameta.Sve je to majka priroda sa razlogom stvorila: boje kod biljaka i zivotinja, mirise, feromone..... u cilju produzenja vrsti i sad treba to da negiramo?Da cvece nema boje i mirise kako bi privlacilo insekte?Zivotinje imaju razne vrste ulepsavanja u cilju produzenja vrste.Zasto bi kod ljudi to bilo drugacije?Potreba da se nekom svidimo i da nam se neko svidi je utkana u nase gene.
June 27Jun 27 26 minutes ago, zorglub said:Šerpu smo već videli, bili Bitlsi, pa onda Stone Roses i Happy Mondays, imamo neku referencu. Pravi horor je kad se šerpi načini razdeljak po sredini, ali pošto sam u jednom kratkom vremenskom periodu praistorije lično bio nosilac tog užasa, obećao sam da neću osuđivati kad se i taj fad vrati.Realno nije ni brokoli toliko strašan, koliko je jeziva jednoobraznost omladine. Uvek su postojali prevlađujući stilovi, ali nekada je postojao i određeni broj sub-pokreta (svi locirani u žanrovima muzike, naravno) koji su svaki za sebe nosili određeni način oblačenja i frizure. Danas jok, nekih 90% tinejdžera je ISTO.Isto ovo su neki govorili kad smo mi bili tinejdžeri, verovatno i kad su naši roditelji bili mladi, samo je tadašnjim matorcima uvid bio manji. I svi misle za sebe da su baš oni bili drugačiji, da nisu bili deo krda i tome slično. Pustite klince da budu klinci, da nose frizure, odeću i obuću koja je vama ružna i da slušaju muziku koju ne razumete. Sa odrastanjem će im se i ukus graditi i menjati.Zorglube, ne odnosi se ništa od ovoga na tebe lično, samo mi je tvoj post poslužio kao šlagvort, jer često slušam slične komentare u RL, moja porodica included.
June 27Jun 27 3 hours ago, levi said:što, brokoli je super frizura u odnosu na ovu debilanu. a i inače jesi siguran da govorimo o istoj frizuri? brocolly perm? sati u frizeraju s viklerima na glavi da bi ovako izgledao.
June 27Jun 27 36 minutes ago, Sokrat said:Pustite klince da budu klinciŠta znam, možda bi mogao da mi iskontriraš na bilo šta od onog što sam napisao umesto da objašnjavaštm kako nemam razumevanja za mlade. Jao mnogo ti hvala, bez tebe nisam znao da sam matora drtina. Šta više, toliko si promašio sve što sam napisao da zajebi "ništa lično", zaobiđi me molim te sa ovakvim moralisanjem ubuduće.
June 28Jun 28 22 hours ago, Svemir Zeka said:čak malo i smanje siseZnaci, da ih ne kupujem 😔Mi decaci, onda, bolje i da ne nosimo