June 27Jun 27 56 minutes ago, Svemir Zeka said:Meni je baš neprijatno to muško blejanjePa ti moraš da nosiš brus, kospoćo.Brokoli je još in kod nas, radi se kovrdžanje nekom neškodljivom hemijom danas. Nije više kancerogeni mini-val kao nekad. Moji su još mali da bi to tražili a i inače su u nekom čupavom fazonu pa se nadam da će taj metak da me zaobiđe.Ova šerpa frizura je užas, još kad je nosilac nosat ko Nikola Jović - pakao.
June 27Jun 27 Kako da ne blejis ka vidis cardiopirin doopence u uzanim pantalonicama?Ili cvrste, zdrave trojcice u dekolteu?Je l` treba da stavimo kacige na +30 pa da ne vidimo?Lepota je u oku posmatraca.
June 27Jun 27 3 hours ago, Ras said:Kako je to moguće?Molim lepo. HealthlineBenefits and Precautions of Not Wearing UnderwearWhile there are benefits to an underwear-free life, going commando is a personal choice. Learn about the benefits and precautions here.Ali bez preterivanja.
June 27Jun 27 27 minutes ago, Valk said:Pa ti moraš da nosiš brus, kospoćo.Pa moram. Ali, još i da biram da bude takav da pravi distrakciju od sisa, bar da to ne moram
June 27Jun 27 12 minutes ago, Svemir Zeka said:Pa moram. Ali, još i da biram da bude takav da pravi distrakciju od sisa, bar da to ne moram Počela jedna drugarica da radi u Intimisimiju, puna je utisaka svaki dan dok se upoznaje sa asortimanom tamo. Neki materijali, čuda-muda, sve drži bez žica i stezanja, tehnolođija!Naravno, nema brusa ispod 40€ ali izgleda da vrede svakog reala™
June 27Jun 27 Jedno vreme je bilo to kao nemoj da nosiš žice, kao nezdravo je, pa sam nalazila u bonatiju itd za neke ok cene te bežične. I drže, nije da ne, čak malo i smanje sise @Klara znaš da sam izbacila iz upotrebe par haljina jer su predekoltirane, i onda mi bi žao, i uzela jednu i ušila