Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

cela abercrombie & fitch
Grrr. Mrzim tu radnju. I posetioce joj. Frat and sorority brats. ( <_< )Prodje ih to, sva sreca, pa postanu regularni praznoglavi odrasli, ko i vecina populacije.
  • Replies 2.8k
  • Views 334k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

kamo srece da srpska mladez ima budzet da se oblaci u aberkrombiju.btw, omijeni brend Nikole Lazetica
Ne, nikako ne bi bilo dobro...ne valja da se poshast siri....
Prodje ih to, sva sreca, pa postanu regularni praznoglavi odrasli, ko i vecina populacije.
potpise da ...zaboravih da spomenem istu grupu ljudi i njihove iskidane farmerice koje se vuku po zemlji + flip/flops na oko minus 5 stepeni c.

Edited by scepa

Ja bih proširio hejt na flip-flops uopšte. Ne. Mogu. Da. Podnesem. Flip-flops. I. Ostalu. Sličnu. Usranu. Obuću. Od. Gumene. Pene. :fashisto:

Printed-Flip-Flops-HX-A0351-.jpgMrzim ih.

TM i 1

Crocs.....najodvratniji ljudski izum.....zahvaljujem nebesima sto ovde nije zazivelo i nadam se da nece... <_<edit: videh da se pisalo o njima...al morala sam da ih spomenem

Edited by Redridinghood

@vampir, ne možeš nas ostavit s takvom poluinformacijom angry.png da nisu možda ove camperice? ili su na vrhu špičoke? camperice.jpg
kako se meni svidjaju ove camperice (:ali cekaju neka bolja vremena ili neki kesh sa neba (:

aktuelno ovih dana. i dalje smo kod plasticnih masa.Rubber_Boots.jpg

Uuuu, maistore, razbiće te mancunian.

sta ona djira te plastikanere? jebat ga, de gustibus.. :rolleyes:

sta ona djira te plastikanere? jebat ga, de gustibus.. :rolleyes:
Ja sam samo prakticna angry.png Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^
Ja sam samo prakticna angry.png Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^
to jest, eno sam na hejtu pozeleo te za pecanje. jos ako su one sto su u stvari pantalone tregeruse - millina za ovakve dane.
podrzavam.imam i ja jedne, doduse glat crne i malo manje robustne.cemu panichni slalom izmedju barica kad se moze bezbrizno gledati u izloge :D

ja sam ljubitelj tih cizmetina. bile su u bgd u nekom fensi butiku jedne skroz providne :wub:

i ja volim te gumenjake, narocito ako imaju "sive lubanje silom ja imam moc".