bus Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 cela abercrombie & fitchGrrr. Mrzim tu radnju. I posetioce joj. Frat and sorority brats. ( <_< )Prodje ih to, sva sreca, pa postanu regularni praznoglavi odrasli, ko i vecina populacije.
scepa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 (edited) kamo srece da srpska mladez ima budzet da se oblaci u aberkrombiju.btw, omijeni brend Nikole LazeticaNe, nikako ne bi bilo dobro...ne valja da se poshast siri.... Prodje ih to, sva sreca, pa postanu regularni praznoglavi odrasli, ko i vecina populacije.potpise da ...zaboravih da spomenem istu grupu ljudi i njihove iskidane farmerice koje se vuku po zemlji + flip/flops na oko minus 5 stepeni c. Edited November 18, 2007 by scepa
bus Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Ja bih proširio hejt na flip-flops uopšte. Ne. Mogu. Da. Podnesem. Flip-flops. I. Ostalu. Sličnu. Usranu. Obuću. Od. Gumene. Pene. :fashisto:
Redridinghood Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 (edited) Crocs.....najodvratniji ljudski izum.....zahvaljujem nebesima sto ovde nije zazivelo i nadam se da nece... <_<edit: videh da se pisalo o njima...al morala sam da ih spomenem Edited November 18, 2007 by Redridinghood
Dina Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 @vampir, ne možeš nas ostavit s takvom poluinformacijom da nisu možda ove camperice? ili su na vrhu špičoke? kako se meni svidjaju ove camperice (:ali cekaju neka bolja vremena ili neki kesh sa neba (:
Gonzo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 aktuelno ovih dana. i dalje smo kod plasticnih masa.
Gonzo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 sta ona djira te plastikanere? jebat ga, de gustibus..
Mancunian Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 sta ona djira te plastikanere? jebat ga, de gustibus.. Ja sam samo prakticna Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^
Gonzo Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ja sam samo prakticna Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^to jest, eno sam na hejtu pozeleo te za pecanje. jos ako su one sto su u stvari pantalone tregeruse - millina za ovakve dane.
Leia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ja sam samo prakticna Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^podrzavam.imam i ja jedne, doduse glat crne i malo manje robustne.cemu panichni slalom izmedju barica kad se moze bezbrizno gledati u izloge :D
morgana Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 ja sam ljubitelj tih cizmetina. bile su u bgd u nekom fensi butiku jedne skroz providne
Killiana Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 i ja volim te gumenjake, narocito ako imaju "sive lubanje silom ja imam moc".
Recommended Posts