November 18, 200717 yr cela abercrombie & fitchGrrr. Mrzim tu radnju. I posetioce joj. Frat and sorority brats. ( <_< )Prodje ih to, sva sreca, pa postanu regularni praznoglavi odrasli, ko i vecina populacije.
November 18, 200717 yr kamo srece da srpska mladez ima budzet da se oblaci u aberkrombiju.btw, omijeni brend Nikole LazeticaNe, nikako ne bi bilo dobro...ne valja da se poshast siri.... Prodje ih to, sva sreca, pa postanu regularni praznoglavi odrasli, ko i vecina populacije.potpise da ...zaboravih da spomenem istu grupu ljudi i njihove iskidane farmerice koje se vuku po zemlji + flip/flops na oko minus 5 stepeni c. Edited November 18, 200717 yr by scepa
November 18, 200717 yr Ja bih proširio hejt na flip-flops uopšte. Ne. Mogu. Da. Podnesem. Flip-flops. I. Ostalu. Sličnu. Usranu. Obuću. Od. Gumene. Pene. :fashisto:
November 18, 200717 yr Crocs.....najodvratniji ljudski izum.....zahvaljujem nebesima sto ovde nije zazivelo i nadam se da nece... <_<edit: videh da se pisalo o njima...al morala sam da ih spomenem Edited November 18, 200717 yr by Redridinghood
November 18, 200717 yr @vampir, ne možeš nas ostavit s takvom poluinformacijom da nisu možda ove camperice? ili su na vrhu špičoke? kako se meni svidjaju ove camperice (:ali cekaju neka bolja vremena ili neki kesh sa neba (:
November 19, 200717 yr sta ona djira te plastikanere? jebat ga, de gustibus.. Ja sam samo prakticna Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^
November 19, 200717 yr Ja sam samo prakticna Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^to jest, eno sam na hejtu pozeleo te za pecanje. jos ako su one sto su u stvari pantalone tregeruse - millina za ovakve dane.
November 19, 200717 yr Ja sam samo prakticna Juce ugazila u baru do pola lista, pa ti vidi <_< Nosila bi i one pecaroske...hm...odo u soping ^_^podrzavam.imam i ja jedne, doduse glat crne i malo manje robustne.cemu panichni slalom izmedju barica kad se moze bezbrizno gledati u izloge :D
November 19, 200717 yr ja sam ljubitelj tih cizmetina. bile su u bgd u nekom fensi butiku jedne skroz providne