yolo Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 malo kasnije. fotke su u Velikom Kompjuteru, a ja sam trenutno u kafani s Laptopovim Unucetom.zipa da ne umocis tastaturu u skembice
luba Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 ako ne budete dobri, pusticu na vas versace accessories.joj sad me podseti. pre par meseci tragam za obicnim, nesjajnim plocicama po gradu i udjem u jednu radnju sve kao, spanske, italijanske itd plocice.kazem sta hocu, a cica prodavacica me odmeri od glave do pete i kaze: "Mi drzimo samo dizajnerske radove" i izvuce mi plocicu sa onim zlatnim suncem od pola metra. pogledam ostale, a ono, sunce se smeje, place, namiguje... sve sto ti dusa iste.samo sam zamislila sajlonku dzej kej i ekipicu kako doruckuju u kuhinji oblepljenoj versejs plocicama.
Leia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 zipa da ne umocis tastaturu u skembice zar su skembici hrana u tecnom stanju?ili to behu piKtije.anyway. ne mogu da nadjem te versace poslastice, al zato vam evoovih vila ravijojli u njihovim flamboajantnim ansamblima.
Leia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 (edited) cousin It gone drag.cizma glavu cuva...a moze i da posluzi kao shubara. Edited November 10, 2007 by Leia
Killiana Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 e jest vala, kad vidim te cubaka cizme da neko nosi zivot mi se smuci...jos kad nose kad pada kisa, pa se ovo dole onako slepi i umrsi...grozno.
Leia Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 kavalija nikad dosta.zubate klompe i tasna u pubertetu.
Nicol Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 (edited) kazem sta hocu, a cica prodavacica me odmeri od glave do pete i kaze: "Mi drzimo samo dizajnerske radove" i izvuce mi plocicu sa onim zlatnim suncem od pola metra. pogledam ostale, a ono, sunce se smeje, place, namiguje... sve sto ti dusa iste.samo sam zamislila sajlonku dzej kej i ekipicu kako doruckuju u kuhinji oblepljenoj versejs plocicama.glede dizajnerske keramike, i ja sam imala iskustvo vridno spomena, kad sam u salonu sa keramičkim pločicama naišla na 20 kvadrata odiljenih muzejskim konopom na zlatnim stupićima, sa natpisom versace pločice. a unutra model banje u crnini i zlatu, dostojanstveno se sjaji i odbljeskava u čast pranju i sr... Edited November 11, 2007 by Nicol
yolo Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 ah, versejs keramika. pouzdano znam da je jedan srpski tajkuncic turned liberal democrat jos sredinom devedestih ima kupatilo u versejs full-u., pored namestaja, zavesa, posteljine, tanjira, escajga i naravno komplet garderobe.
Teja Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 ah, versejs keramika. pouzdano znam da je jedan srpski tajkuncic turned liberal democrat jos sredinom devedestih ima kupatilo u versejs full-u., pored namestaja, zavesa, posteljine, tanjira, escajga i naravno komplet garderobe.Zavese (mada ih nemam) , a i posteljenu (nju naravno imam) mogu i da zamislim sa zlatnim meduzama. Jebi ga, istocna Srbija i Vlasi rulz Ali kako namestaj izgleda u tom stilu? Garderoba ,narocito mushka , mi je potpuno jasna.Lep pozdrav
Leia Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 visok sjaj, vrhunski dizajn.zlatna wc solja nazalost nije usla u kadar.
foto Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ^^^Lepo. Gospodski. Taman za nas djetset. Pa jos kada dodju novinari "Glorije" ili neceg slicnog da slikaju. Uuu-huu.
apotekarica Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 ^^^Lepo. Gospodski. Taman za nas djetset. Pa jos kada dodju novinari "Glorije" ili neceg slicnog da slikaju. Uuu-huu. Ili jos gore, novinari Storija, pa u inat Gloriji plate reportazu
apotekarica Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 a kuca stil? ne podcjenjujte edit tomicuuuu, ona je hejt za sebe, ali casopis su joj davno presisali BravaCasa i Moj stan. Vidim sad Stajkovac izbacuje i Best Shop za opremanje kuca / stanova po ceni od 79 din. Cudilo bi me da posle toga Kuca stil uopste nastavi da izlazi. Kad smo vec kod toga ultra hejt za Forma Ideale - razumem ja da narodu treba hleba i igara i jeftinog namestaja... ali moze to i mnogo lepse (ako ne i kvalitetnije za iste pare)
morgana Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 (edited) pa nisam ni rekla da je kuca stil kvalitet, naprotiv. te novine opstaju samo kao podrska simpu i propratnim tomicevim firmama.brava casa je solidan casopis :)kad smo kod toga, nije zgoreg jedan topik o uredjenju enterijera (zovite pussy galore)edit: stajkovac, ha ha Edited November 13, 2007 by morgana
Recommended Posts