J.R. Cash Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Danas imas Djuk - UNCDuke igra sa NC Stateom danas, sto znaci da ce biti bolja takmica.Ja zrtvujem ovu subotu ( kao i prethodnu) zbog NFL- a, u suprotnom, za ovu subotu gledao bih od 18ha Indijana - Minesota i potom, verovatno, Dejton - Batler.Indijana ima Zelera mladjeg, Oladipoa ( za njega mi je prijatno iznenadjenje predvidjanje da ce biti draftovan), Ejbela, Votforda, Pereu i Ferela.'Sota ima Mbakvea, moguce i jos koga, ali jos uvek ih nisam video za trenutnu sezonu.Indiana - Minnesota je najbolja tekma dana. Sota ima odlican tim, u sredu su zgazili Illinois na strani. Mbakwe je skroz zdrav i polako vraca mojo, Dre Hollins postaje jedan od najboljih plejeva u koledz basketu, a Rodney Williams je zver (ekipa deluje fenomenalno od kad je prebacen na cetvorku). Tu su i Coleman, koji je pokidao protiv Illinoisa i Austin Hollins. Uz sve to su i dubok tim, Tubby cesto hokejaski zameni kompletnu petorku odjednom.
stoutspectacledbold-head Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 thx za linkove. ostale arene nemamSto ne treba da te spreci da gledas sta god ti volja: :Dhttp://www.thefirstrow.eu/sport/basketball.htmlsamo ne razumem zasto edin vise ne prenosi koledz kosarku.Zato sto je Ognjanovic bolji. :PJos malo o preporucljivijim igracima:http://www.draftexpress.com/nba-mock-draft/2013/http://bleacherreport.com/articles/1455695-2013-nba-mock-draft-the-book-on-next-years-top-30-prospects/page/31Ako ces skidati nesto od meceva, saljem adrese koje znam. Duke igra sa NC Stateom danas, sto znaci da ce biti bolja takmica.Tacno ( i za rivala i za bolji mec).Jebiga, jedan pisem, dva pamtim. :DIndiana - Minnesota je najbolja tekma dana. Sota ima odlican tim, u sredu su zgazili Illinois na strani. Mbakwe je skroz zdrav i polako vraca mojo, Dre Hollins postaje jedan od najboljih plejeva u koledz basketu, a Rodney Williams je zver (ekipa deluje fenomenalno od kad je prebacen na cetvorku). Tu su i Coleman, koji je pokidao protiv Illinoisa i Austin Hollins. Uz sve to su i dubok tim, Tubby cesto hokejaski zameni kompletnu petorku odjednom.Znam za bracu Holins od prosle sezone, meni bili nista narocito.Ko i vazda, ima subotom dosta za videti:Ilinoj, 'Kjuz, Kanzas, ND, Florida, Kanzas Stejt, NM, Viskonsin...
189- Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 ^gledao sam duke prvo poluvreme na strimu i bila je fantasticna kosarka...jedva cekam da gledam karija u nba..
albiongate Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Deki Kravic 20 poena (sut iz igre 8 od 10) i 9 skokova za 26 minuta igre protiv Oklahome.
stoutspectacledbold-head Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) ^gledao sam duke prvo poluvreme na strimu i bila je fantasticna kosarka...jedva cekam da gledam karija u nba..Meni je Djuk vrlo nezanimljiv ove sezone ( a cak i gotivim rukija Velicanstvenog), tako da mi je ispod svakog nivoa da ih gledam kako bih mrzeo ih.Batica Kari je dobar, nema dvojbe.Za veliki svet, videcemo.Nema ga u draft predvidjanjima,The knock against Seth Curry, presumably, is that he’s a one-dimensional guard who is a good three-point shooter, but not so good that he’s a highly desirable prospect., ali kad moze Hensbro mladji, moze vala i Kari mladji. Edited January 19, 2013 by stoutspectacledbold-head
stoutspectacledbold-head Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Odlican (sto bi se reklo intenzivan) basket na Vicita Stejt - Creighton ( iz nekog razloga, nemam petlje pisati naziv ove ekipe izuzev u originalu).Ima se sta videti od visocijih i fizicki jacih igraca na obe strane.
Teixeira Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Odlican (sto bi se reklo intenzivan) basket na Vicita Stejt - Creighton ( iz nekog razloga, nemam petlje pisati naziv ove ekipe izuzev u originalu).Ima se sta videti od visocijih i fizicki jacih igraca na obe strane.nije tesko, krejton :D kao nekadasnji NHL centar, Adam :)
Кристофер Лумумбо Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Schools w/the most active NBA players. UK 21,Duke 18,UNC 17,KU 14,UCONN 13,UCLA/Texas 12neka javi neko zurnalu da partizan nije vise na drugom mestu po broju igraca u nba :( jos su ovo samo active nba players. predrag saric neverue.
stoutspectacledbold-head Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 nije tesko, krejton :D kao nekadasnji NHL centar, Adam :)Ma, zajebancija na sopstveni racun.Jebalo ih ime.Sto se ne zovu kao Vicita ili tako nesto.Inace ih gledam kada ih navatam, satro radi Mekdermota, od milja prozvanog Debeli, a zapravo zbog Ecenikea.Sinoc ustvrdise da sigurno zavrsava u NBA.Ja sumnjicav.Malo je gojan i malo skracen http://www.gocreighton.com/ViewArticle.dbml?SPSID=89384&SPID=69&DB_LANG=C&DB_OEM_ID=1000&ATCLID=204991470&Q_SEASON=2012, ali pokretljiv i skocan i, rekao bih, solidan i solo i timski defanzivno.Bumo vidli za taj eventualni NBA kontrakt.
Teixeira Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 reci cu samohttp://www.youtube.com/watch?v=za5wwChsCwg
stoutspectacledbold-head Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Vidim da je batica sutirao 0/10 ( 0/5 za tri).Karace ( sinonim grditi) ga Stefan ruzno ( dok ja jebem svetske ale...!).Zanimljiv mi trenutni raspored ima UCLA.Nocas od 3 Arizona, subota u deset Arizona Stejt.Drugu svakako gledam, prvu ako nadjem za skinuti.
stoutspectacledbold-head Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Markel Braun trenutno operise po Kanzasu, uz 5/7 za tri.Asistira Smart.Nejasno gde se trenutno nalazi Nes mladji.Kanzas nista specijalno ne cini, a imaju egal.Skroz veseo duel.Prsti se po blokadama i izgubljenim posedima.Ukupno 9 blok. i 15 izg.
stoutspectacledbold-head Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Jang je vazda korektna radilica, Ilija je budala, a Meclemor je skroz lepi za gledanje, mada je imao jedno momacko prizemljenje od Brauna.Smart prelomio poenima iz ofanz. skokova.
stoutspectacledbold-head Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jos jedan "favorit" je pao Bila mi je ta prvi izbor za gledati sinoc, al' ne bejase strima kletoga.Isitna, ne zalim se na basket vidjen u Kanzasu, izuzev Dzonsona manitoga ( 3/14 iz igre, 1/7 za tri).
Recommended Posts