Аврам Гојић Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 msm da ne jbm ti pekaru, a ima ih dosta, koja nedeljom ne radi - koja je tu logika? logika da najveći broj mušterija dolazi iz okolnih firmi.
ajgor Posted July 20, 2014 Posted July 20, 2014 pa da, ja to znam oduvek :) i drago mi je sto je samo ta dva dana u nedelji i sto mi je daleko :D zar sarlo na kalenicu uopste radi nedeljom? il ja prerano prodjem tuda, nesto posle osam? Pre će biti da prerano prođeš, ja na Kalenič ne stižem pre devet, valja najpre overiti Cvetkovu. Uredno rade nedeljom, samo je repertoar malo drugačiji, uočio sam da je ona poličica gde stoje fokače malo drugačijeg sadržaja, nisam isleđivao. Finta sa neradnom nedeljom je, čini mi se skorašnja, nekada je bilo normalno da se ne radi ponedeljkom, kao što nije radila ni većina bakalnica po pijacama. Jedini pekarski izuzetak za koga oduvek pamtim da ne radi nedeljom je "Filipović" kod Đerma, onaj sa najboljim kuvanim đevrecima u gradu.
clandestino Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Nisam našao adekvatniju temu pa kao ae ovde: el neko zna šta se koji moj dogodilo s Roggenartima? Ja kupujem u onom u St. Markovića i kod Doma Omladine i oba su zatarabljena, stoji obaveštenje da će biti zatvoreni fazon do 18. 5, a pogle danas datum... Doduše, bio sam pre tri dana poslednji put. zatvoren i u m. gorkog, izgleda da su pukli. Verovatno fanovi vec znaju, ali i za ostale info da Roggenart i dalje radi u S Markovica, isti dizajn, isti program, iste cene. Isti brios sa orasima - odlican. Ne vidim zasto su se zatvarali.
Zavrzan Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 U Vojvode Stepe takodje zatvoren,na tom mestu mislim da je sada Aroma market
yolo Posted September 11, 2014 Author Posted September 11, 2014 Verovatno fanovi vec znaju, ali i za ostale info da Roggenart i dalje radi u S Markovica, isti dizajn, isti program, iste cene. Isti brios sa orasima - odlican. Ne vidim zasto su se zatvarali. mislim da je doslo do promena u vlasnickom delu. inace, carli ove godine puni 45 godina, rodjendan bi trebalo da je skoro.
Čutura Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 i u m.gorkog je ponovo otvoren pre jedno mesec dana, jedina razlika je da vise ne rade nedeljom..
darling Posted September 11, 2014 Posted September 11, 2014 Roggenart isti dizajn u kralja petra nije. pre je rogenart bio crven i boje drveta, a sad je crni i srebrni. bilo kako bilo, otkako su se otvorili nanovo, nijednom nisam usla, cak ni privirila.
eye of the beholder Posted September 12, 2014 Posted September 12, 2014 Roggenart-u je pokrenut stečajni postupak
ajgor Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) mislim da je doslo do promena u vlasnickom delu. inace, carli ove godine puni 45 godina, rodjendan bi trebalo da je skoro. Zakleo bih se da su matoriji, a mislim da sam prve Čarlijeve kifle kusao još u doba kada je hit bilo http://www.youtube.com/watch?v=YfdLh0MHqKw Edited September 13, 2014 by ajgor
darling Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 (edited) ima li koja pekara u gradu da kroasane pravi sa maslacem? Edited September 13, 2014 by darling
Matilda Ivancic Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 dunavski kej recimo 11 - 13. imaju i cevap u kifli i trougao s paprikom u pavlaci
Recommended Posts