iDemo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Finansijki plan plus plan akcija - ono - klinicki i bez ocajavanja.Hocu da kazem - s pogledom iz perspektive "tko zna zasto je to dobro".
iDemo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Po sistemu onog sto pada sa 100-tog sprata i usput misli, "hej, ako mi dosad nista nije bilo, mozda cu biti OK".Ne nego po sistemu onoga sto tone u zivi pesak i zna da mu batrganje nece puno pomoci. Sto manje batrganja i neplaniranih akcija duze nos iznad peska.
iDemo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pa da, red je da agonija potraje sto duze...Jeli, bre, za koga ti ovde navijash???
iDemo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Za NatoIzgleda da si mu ga opet davao po rizlingu, a?
iDemo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ne znam otkud ti ta ideja. Za razliku od tebe, imam neka iskustva na ovu temu. Mislim da mi se 'ladno kewa kad cujem ta pozitivisticka srawa, "samo treba misliti pozitivno". Ali, nista licno, komsijo.To ti mislis da 'za razliku od mene imas neka iskustva na ovu temu' al' to nije bitno - ja nisam rekao da treba covek da misli pozitivno nego da ne ocajava - ima izvesne razlike izmedju "misliti pozitivno" (u smislu "pozitivistickih sr@nja" ) i "ne ocajavati", zar ne?? Ili se mi opet - po navici - ne razumemo (srpski)...
iDemo Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Pa, mislim, kad nista ne pricas. Nemam kristalnu kuglu. OK, mozda sam te nepravedno optuzio, jeste, ne treba ocajavati.Normalno da ne treba - to je jedan od kljuceva. Drugi je, naravno, para - ako te ima - bar za neko vreme - prica tek pocinje a, kao sto rekoh, glavno pitanje je 'zasto je to dobro'...
MayDay Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 iDemo i Indy, nemojte molim vas da se prepirete jer ne volim da brisem, a prica o "ko zna zasto je to dobro" filozofiji nema mesta na ovoj temi. objektivno.
fonTelefon Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ne verujem da ova skripta ima automatiku za 7iljada i kusur postova.
MayDay Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Ne verujem da ova skripta ima automatiku za 7iljada i kusur postova. Cemu sad ovo provociranje koje nema ni jednu dodirnu tacku sa temom? Gledaj na ovo kao na usmenu opomenu.
Recommended Posts