June 10Jun 10 Još malo crnaca, kačio sam Bad Brains ali mislim da ovo nije bilo. Bend koji nam je promenio život, a to nije lako uraditi. Nova perspektiva, ni samo ovo ni samo ono nego ne znaš šta je sledeće. Ima ko to voli, eksperimente koje sprovode face bez takmaca. Izumitelji. Edited June 10Jun 10 by Hermetico
June 10Jun 10 I ovo, moj omiljeni i najgledaniji yt klip. Bio sam na ovoj turneji, bilo je transformativno
June 10Jun 10 I moj omiljeni yt klip, bio sam na ovoj turneji, bilo je transformativno do neuništivosti. The Fall mi je najbolji, ali može i Scarecrow Edited June 10Jun 10 by Hermetico
June 12Jun 12 On 10. 6. 2026. at 12:51, Hermetico said: Recenzija u XZabavi je glasila otprilike: Helmet zvuči kao betonski stub u podzemnoj garaži. Nešto su kratko trajali ili ja to nisam ispratio kako treba.
June 12Jun 12 22 minutes ago, autsajder said:Recenzija u XZabavi je glasila otprilike: Helmet zvuči kao betonski stub u podzemnoj garaži.Nešto su kratko trajali ili ja to nisam ispratio kako treba.Helmet - The MILLION DOLLAR Band That REFUSED to Be Rock Stars! Edited June 12Jun 12 by Hermetico