Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hard n' heavy department

Featured Replies

• Replies 2.6k
  • Views 121.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

I saw the millions, the naked and the dead
I saw the city streets running bloody red
I saw a thousand bombers circle in the sky
I saw the firestorm fifty stories high

I saw a hundred thousand scream and burn
I saw the armoured wheels grind and turn
Universal soldier, doomed to live to tell
Fight and die, forever burn in bloody Hell

Death or glory, death or glory
March forever in the sound and fury
Blood and iron, it's the same old story

I held the Iron Cross, first class with the swords
I marched with Hitler down the bloody road to war
I was at Jutland loading till the gun was hot
Killed at Trafalgar without firing a shot

I was at Moscow, burning in my tank
I was at Shiloh, marching in the ranks
I was a Sturmbannführer, fighting in Berlin
I was a Russian hero, dying for Stalin

March forever in the sound and fury
Blood and iron, it's the same old story

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Hooded Menace i sjajna doom obrada starog hita benda Duran Duran. I spot je simpa.

Izasao novi i poslednji Megadeth. I nije rdjav.

Kakva pesmetina. Sirova energija.

[Verse 1]
One last time I will see your face
Cold wind bites the chill of your name
Woe can cry oceans and the waves of endless stone will rise
Buoyant on the graves

[Pre-Chorus]
All salt has guttered out your eyes
And gone, the failures of your mind
When the blood of hope has dried
Where the sun is gold and light

[Chorus]
Where the bones lie
Cold arms open
No one's left behind
Where the bonеs lie
Old and broken
The onеs in the bed of life

[Verse 2]
Breath of lies twist the tongue of reason
Death unwinds chaos of the mind
And dead the eyes buried under seasons turning
Back the time burgeoning new life

You might also like

[Pre-Chorus]
All salt has guttered out their eyes
And gone, the failures of their mind
When the blood of hope has dried
Where the sun is gold and light

[Chorus]
Where the bones lie
Cold arms open
No one's left behind
Where the bones lie
Old and broken
The ones in the bed of life

[Bridge]
No one left behind

[Chorus]
Where the bones lie
Cold arms open
No one's left behind
Where the bones lie
Old and broken
The ones in the bed of life

Može i na više topika, al neka ga ovde

11 minutes ago, Sludge Factory said:

Meni se ovo ništa ne sviđa, produkcija suva kao barut, Mastejn se muči sa pevanjem (dobro, to je već duže vreme tako iz opravdanih razloga), gitare prezategnute, nekako bez muda i masti...ne znam. I nije mi jasna njegova potreba da se već 40 godina bavi temom Metalika i ja...brate, imao si fenomenalnu karijeru, snimio si neke fantastične pesme i albume, i ovaj poslednji nije loš. A Dystopia je, za mene, bolji album od svega što je Metalika izbacila u poslednjih 30 i kusur godina...a on karijeru završava bonus trekom Ride the Lightning, čemu to? Ne kapiram ga uopšte.

7 minutes ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Meni se ovo ništa ne sviđa, produkcija suva kao barut, Mastejn se muči sa pevanjem (dobro, to je već duže vreme tako iz opravdanih razloga), gitare prezategnute, nekako bez muda i masti...ne znam. I nije mi jasna njegova potreba da se već 40 godina bavi temom Metalika i ja...brate, imao si fenomenalnu karijeru, snimio si neke fantastične pesme i albume, i ovaj poslednji nije loš. Dystopia je, za mene, bolji album od svega što je Metalika izbacila u poslednjih 30 i kusur godina...a on karijeru završava bonus trekom Ride the Lightning, čemu to? Ne kapiram ga uopšte.

Dupli, ne znam šta se desilo.

Ureko te Dejv fantom

1 hour ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Meni se ovo ništa ne sviđa, produkcija suva kao barut, Mastejn se muči sa pevanjem (dobro, to je već duže vreme tako iz opravdanih razloga), gitare prezategnute, nekako bez muda i masti...ne znam. I nije mi jasna njegova potreba da se već 40 godina bavi temom Metalika i ja...brate, imao si fenomenalnu karijeru, snimio si neke fantastične pesme i albume, i ovaj poslednji nije loš. A Dystopia je, za mene, bolji album od svega što je Metalika izbacila u poslednjih 30 i kusur godina...a on karijeru završava bonus trekom Ride the Lightning, čemu to? Ne kapiram ga uopšte.

Pa ko ce ga znati, bori se sa nekim svojim demonima, leci neke komplekse, sto bi prost narod rek'o "lud co'ek", ali to njegovo ludjenje oko Metalike i te istorije je, cini mi se, medju manjim problemima koje ima u zivotu D

LM, meni je ovo ok skroz, mislim i na konkretnu verziju pesme, da ne kazem "obradu", i na to kako zavrsava karijeru. Jeste malo cudno, to say the least, ali to je sve u paketu 1 Dejv Mastejn, for better or for worse.

Megadeth je uvek bio najpankerskiji od tih bendova i ova pesma je uradjena vise u tom maniru i ceo novi album vise vuce na tu stranu, to podrazumeva i produkciju i miks i pristup i stav, te tako to i posmatram.

Neobicno je malo i izgovoriti i cuti da je Megadeth prica dosla do kraja.

6 minutes ago, Sludge Factory said:

Pa ko ce ga znati, bori se sa nekim svojim demonima, leci neke komplekse, sto bi prost narod rek'o "lud co'ek", ali to njegovo ludjenje oko Metalike i te istorije je, cini mi se, medju manjim problemima koje ima u zivotu D

LM, meni je ovo ok skroz, mislim i na konkretnu verziju pesme, da ne kazem "obradu", i na to kako zavrsava karijeru. Jeste malo cudno, to say the least, ali to je sve u paketu 1 Dejv Mastejn, for better or for worse.

Megadeth je uvek bio najpankerskiji od tih bendova i ova pesma je uradjena vise u tom maniru i ceo novi album vise vuce na tu stranu, to podrazumeva i produkciju i miks i pristup i stav, te tako to i posmatram.

Neobicno je malo i izgovoriti i cuti da je Megadeth prica dosla do kraja.

Moguće je i da je uradio to sa obradom da bi privukao pažnju na album, ali se sada više priča o obradi nego o samom albumu...jbg.

Ne znam baš to oko panka, možda je ovaj novi komercijalni pank tako zategnut i suv, ali generalno ne...meni je ovaj novi album Megadetha malo previše tanak, fali mi basa i muda u gitarama, ali jbg, svako čuje stvari na drugačiji način. Nisam fan tolike utegnosti i suvoće, preferiram kada čvarci ispadaju iz pojačala...kad smo već kod panka, ovako nešto:

1 minute ago, Rudolf Pingvinoglu said:

svako čuje stvari na drugačiji način.

ma naravno, meni npr. jeste suv ali nije mi bas zategnut D kao da se nije mnogo radilo na njemu, odnosno moglo je jos, ali meni to ne smeta.

Ima Megadeth kroz svoju istoriji i prog metal elemenata, pank je bio prisutniji do Rust in Peace, posle tu i tamo, uticalo je svasta, menjalo se.

Slazem se da je Ride the Lightning verovatno tu i zbog marketinga i galame, ali ocesace se i album o to.