Saturday at 18:184 days Jbt kakvo nerazumevanje konteksta, ostavite ljude na miru.Možemo se zajebavati onako površno, ali zar stvarno imate potrebu za neku dublju diskusiju o nečemu što je jako lično.
Saturday at 18:194 days 1 minute ago, Moonwalker said:Znaci Grci od kojih smo primili hriscanstvo su vec izunijaceni jer slave Bozic kao na zapadu, pa ce mera sta i kako treba da dolazi odakle, iz Moskve?A i Rumuni, pičke, uzeli za crkveni kalendar od našeg čoveka, pa i oni Božić imaju kao i rimokatolici... :(
Saturday at 18:214 days Just now, radisa said:A i Rumuni, pičke, uzeli za crkveni kalendar od našeg čoveka, pa i oni Božić imaju kao i rimokatolici... :(Ja mislim i Bugari, ali da ne guglujem.
Saturday at 18:224 days 1 minute ago, Moonwalker said:Ja mislim i Bugari, ali da ne guglujem.Svi osim nas, Moskve, Jerusalima i manjeg dela grka...
Saturday at 18:264 days 2 minutes ago, radisa said:Svi osim nas, Moskve, Jerusalima i manjeg dela grka...Македонци, Грузини.
Saturday at 18:324 days 17 minutes ago, Moonwalker said:Znaci Grci od kojih smo primili hriscanstvo su vec izunijaceni jer slave Bozic kao na zapadu, pa ce mera sta i kako treba da dolazi odakle, iz Moskve?Iz Pekinga.
Saturday at 18:334 days 10 minutes ago, Moonwalker said:Kako je ovo tuzno na neki nacin.Pa da, od familije i prijatelja.Ali da preciziram, da se on pita ne bi bio izrazito protiv, bilo bi više nije me briga šta će biti kad me ne bude, radite kako mislite da treba.Sve u svemu neverovatna količina malogradjanštine ispliva u tim momentima, suludi komentari od ljudi od kojih to nikako ne očekuješ. Da ne pominjem to da svako ima neki svoj obicaj i pravilo… Edited Saturday at 18:354 days by mraki
Saturday at 18:344 days 15 minutes ago, Milošica said:Jbt kakvo nerazumevanje konteksta, ostavite ljude na miru.Možemo se zajebavati onako površno, ali zar stvarno imate potrebu za neku dublju diskusiju o nečemu što je jako lično.Ali to ce sjebati drzavu, kako ne razumes? Inace glasaj za Tomu prvom prilikom i seiri godinu dana nakon toga po sistemu vratile se 90te hihihihi, ali SPC, ona ce nekad znas u nekoj najavi, za jedno 50 godina kad se resimo mafije, e onda ce SPC znas sjebati ona drzavu. Kad ne bi metanisali i nekako, al ako metanisu to je to.
Saturday at 18:384 days @kud u maglu Simoviću , @Hamlet StrašniPa Crnogorci su u SPC, a zar nije tako da gotovo do raspada Jugoslavije makednoska crkva nije imala autokefalnost4 minutes ago, mraki said:Ali da preciziram, da se on pita ne bi bio izrazito protiv, bilo bi više nije me briga šta će biti kad me ne bude, radite kako mislite da treba.Tako sam i mislila.Just now, Mel said:Ali to ce sjebati drzavu, kako ne razumes? Inace glasaj za Tomu prvom prilikom i seiri godinu dana nakon toga po sistemu vratile se 90te hihihihi, ali SPC, ona ce nekad znas u nekoj najavi, za jedno 50 godina kad se resimo mafije, e onda ce SPC znas sjebati ona drzavu. Kad ne bi metanisali i nekako, al ako metanisu to je to.Idi ti glasaj za Putina, a od mene u troskocima.
Saturday at 18:384 days Nije problem metanisanje, problem je što klinci ustaju u busu i zapomažu popu preko ulice, umesto da budu nestašni na 1001 način u najlepšim godinama svojih života.