Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Liberalizacija SPC

Featured Replies

Jbt kakvo nerazumevanje konteksta, ostavite ljude na miru.

Možemo se zajebavati onako površno, ali zar stvarno imate potrebu za neku dublju diskusiju o nečemu što je jako lično.

• Replies 9.1k
  • Views 660.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ćale nije bio kršten, nisam ni ja. Nije išao u crkvu, nije voleo popove niti su oni ikad dolazili kod nas. Ipak, kad je umro pre par meseci sahranjen je uz popa i po svim običajima jer kažu tako treba

• s tim sto ce se sad tesko ici negde napolje, vise ce se okrenuti unutrasnjem neprijatelju.    ja sam se poslednji put iznenadila kad sam videla koliko foruma navija za ruse podrazumeva da ag

• Šta smo dosad imali: - njegova SVETLOST - protojerej STAFORD - prenos MOŠTIJU - njegovo telo je IZNOŠENO - gradjani se upisuju u KNJIGU ŽALBI - nad ODRONOM  - gde će

Posted Images

Третий Рим стоит. Четвертого не будет.

kandilo

1 minute ago, Moonwalker said:

Znaci Grci od kojih smo primili hriscanstvo su vec izunijaceni jer slave Bozic kao na zapadu, pa ce mera sta i kako treba da dolazi odakle, iz Moskve?

A i Rumuni, pičke, uzeli za crkveni kalendar od našeg čoveka, pa i oni Božić imaju kao i rimokatolici... :(

Just now, radisa said:

A i Rumuni, pičke, uzeli za crkveni kalendar od našeg čoveka, pa i oni Božić imaju kao i rimokatolici... :(

Ja mislim i Bugari, ali da ne guglujem.

1 minute ago, Moonwalker said:

Ja mislim i Bugari, ali da ne guglujem.

Svi osim nas, Moskve, Jerusalima i manjeg dela grka...

Nema metanisanja od Vaskrsa do Duhova (31.maj za ovu godinu)

2 minutes ago, radisa said:

Svi osim nas, Moskve, Jerusalima i manjeg dela grka...

Македонци, Грузини.

crnogorci

Belorusi i cela Sveta Gora

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

crnogorci

A HPC?

17 minutes ago, Moonwalker said:

Znaci Grci od kojih smo primili hriscanstvo su vec izunijaceni jer slave Bozic kao na zapadu, pa ce mera sta i kako treba da dolazi odakle, iz Moskve?

Iz Pekinga.

10 minutes ago, Moonwalker said:

Kako je ovo tuzno na neki nacin.

Pa da, od familije i prijatelja.

Ali da preciziram, da se on pita ne bi bio izrazito protiv, bilo bi više nije me briga šta će biti kad me ne bude, radite kako mislite da treba.

Sve u svemu neverovatna količina malogradjanštine ispliva u tim momentima, suludi komentari od ljudi od kojih to nikako ne očekuješ. Da ne pominjem to da svako ima neki svoj obicaj i pravilo…

Edited by mraki

15 minutes ago, Milošica said:

Jbt kakvo nerazumevanje konteksta, ostavite ljude na miru.

Možemo se zajebavati onako površno, ali zar stvarno imate potrebu za neku dublju diskusiju o nečemu što je jako lično.

Ali to ce sjebati drzavu, kako ne razumes? Inace glasaj za Tomu prvom prilikom i seiri godinu dana nakon toga po sistemu vratile se 90te hihihihi, ali SPC, ona ce nekad znas u nekoj najavi, za jedno 50 godina kad se resimo mafije, e onda ce SPC znas sjebati ona drzavu. Kad ne bi metanisali i nekako, al ako metanisu to je to.

@kud u maglu Simoviću , @Hamlet Strašni

Pa Crnogorci su u SPC, a zar nije tako da gotovo do raspada Jugoslavije makednoska crkva nije imala autokefalnost

4 minutes ago, mraki said:

Ali da preciziram, da se on pita ne bi bio izrazito protiv, bilo bi više nije me briga šta će biti kad me ne bude, radite kako mislite da treba.

Tako sam i mislila.

Just now, Mel said:

Ali to ce sjebati drzavu, kako ne razumes? Inace glasaj za Tomu prvom prilikom i seiri godinu dana nakon toga po sistemu vratile se 90te hihihihi, ali SPC, ona ce nekad znas u nekoj najavi, za jedno 50 godina kad se resimo mafije, e onda ce SPC znas sjebati ona drzavu. Kad ne bi metanisali i nekako, al ako metanisu to je to.

Idi ti glasaj za Putina, a od mene u troskocima.

Nije problem metanisanje, problem je što klinci ustaju u busu i zapomažu popu preko ulice, umesto da budu nestašni na 1001 način u najlepšim godinama svojih života.