hattori Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 meni je ovo ekstremno nesmesno. zapravo rekao bih da tesko moze biti manje smesno od ovoga. cak je upotrebio jednu od najsmesnijih scena u south parku.meni ne da je nesmesno, nego izaziva prilicni transfer neprijatnosti...
sherman Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 najjaca epizoda fajront republike je ona kad je bio Purasevice to je bilo smesno
Lloyd Wyman Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 nisam geledao, ali ako je to onaj mamlaz iz books of knjige, nije mi jasno kako bilo sta sa njim moze da bude smesno?
sherman Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 da to je taj. imas na jutjubu tu epizodumeni je on giga smesan. ne znam sta drugo da kazem u svoju odbranu
Feindouno Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Purasevic je objasnio u toj emisiji Od onog SP-kvaziparodija klipa mi je blago neprijatno.
Lloyd Wyman Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 kakve sad veze ima milan tarot sa onim pecinkom? milan povremeno zna i da nasmeje gledaoce, dok taj purasevic jedinu reakciju koju izazove je da covek sto pre dofura kursor misa do x dugmeta ili pritisne p+/- na daljinskom.mislim, onaj namesteni skandal na nekoj tv kada razbija vazu ili ona pesma - 200 eura je esencija neduhovitosti.jbt, sad tek videh hattorijev avatar.
copkillah Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 vaistinu nego, može li neki konsenzus, ko bi to bio svima smešan?
hattori Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 kakve sad veze ima milan tarot sa onim pecinkom? milan povremeno zna i da nasmeje gledaoce, dok taj purasevic jedinu reakciju koju izazove je da covek sto pre dofura kursor misa do x dugmeta ili pritisne p+/- na daljinskom.mislim, onaj namesteni skandal na nekoj tv kada razbija vazu ili ona pesma - 200 eura je esencija neduhovitosti.jbt, sad tek videh hattorijev avatar. errr, parodija na komercijalizaciju okultizma i praznoverja, parodija na estradu...:unsure:pse a jel vama sto je smesan kesic, a nesmesan purasevic, marko somborac smesan?
Кристофер Лумумбо Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 vaistinu nego, može li neki konsenzus, ko bi to bio svima smešan?pa milan tarot. naravno, ne moze da bude stalno smesan u zivom programu, ali on je originalan i stvarno smesan. jel imamo konsenzus?kod nas generalno ima mali broj ljudi koji se bave komedijom
Lezilebovich Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Podrzavam Tarota. mada, meni je i Kesic bio smesan u dezinformatoru i u pocetku na FOX-u.
gervasius twinkleminkleson Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jel fajront republika ono gdje su chak i the books of knjige izgledali originalno i duhovito u odnosu na voditelja?
Recommended Posts