Jump to content
IGNORED

Kesić i Njuz vs Vučić i poskoci

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
meni je ovo ekstremno nesmesno. zapravo rekao bih da tesko moze biti manje smesno od ovoga. cak je upotrebio jednu od najsmesnijih scena u south parku.
meni ne da je nesmesno, nego izaziva prilicni transfer neprijatnosti...
Posted

najjaca epizoda fajront republike je ona kad je bio Purasevice to je bilo smesno

Posted

nisam geledao, ali ako je to onaj mamlaz iz books of knjige, nije mi jasno kako bilo sta sa njim moze da bude smesno?

Posted

ko ne razume purasevica, ne razume ni milana tarota.

Posted

da to je taj. imas na jutjubu tu epizodumeni je on giga smesan. ne znam sta drugo da kazem u svoju odbranu

Posted

Purasevic je objasnio u toj emisiji :Hail: Od onog SP-kvaziparodija klipa mi je blago neprijatno.

Posted

kakve sad veze ima milan tarot sa onim pecinkom? milan povremeno zna i da nasmeje gledaoce, dok taj purasevic jedinu reakciju koju izazove je da covek sto pre dofura kursor misa do x dugmeta ili pritisne p+/- na daljinskom.mislim, onaj namesteni skandal na nekoj tv kada razbija vazu ili ona pesma - 200 eura je esencija neduhovitosti.jbt, sad tek videh hattorijev avatar. :isuse:

Posted

vaistinu :isuse: nego, može li neki konsenzus, ko bi to bio svima smešan?

Posted
kakve sad veze ima milan tarot sa onim pecinkom? milan povremeno zna i da nasmeje gledaoce, dok taj purasevic jedinu reakciju koju izazove je da covek sto pre dofura kursor misa do x dugmeta ili pritisne p+/- na daljinskom.mislim, onaj namesteni skandal na nekoj tv kada razbija vazu ili ona pesma - 200 eura je esencija neduhovitosti.jbt, sad tek videh hattorijev avatar. :isuse:
errr, parodija na komercijalizaciju okultizma i praznoverja, parodija na estradu...:unsure:pse a jel vama sto je smesan kesic, a nesmesan purasevic, marko somborac smesan?
Posted
vaistinu :isuse: nego, može li neki konsenzus, ko bi to bio svima smešan?
pa milan tarot. naravno, ne moze da bude stalno smesan u zivom programu, ali on je originalan i stvarno smesan. jel imamo konsenzus?kod nas generalno ima mali broj ljudi koji se bave komedijom
Posted

Podrzavam Tarota. mada, meni je i Kesic bio smesan u dezinformatoru i u pocetku na FOX-u.

Posted
meni smesan miralem.
jel to onaj sa Pinka?
Posted

jel fajront republika ono gdje su chak i the books of knjige izgledali originalno i duhovito u odnosu na voditelja?