1 hour ago1 hr 2 hours ago, đorđe geprat said:izvini, ne znam da li je to što si napisao zaista rekao D.K.?Dušan Kovačević, intervju, NIN, 10.01.2013.... Strana 36
1 hour ago1 hr 2 hours ago, x500 said:Da li AVa kritikuju clanovi SNSa koji imaju beneficije, mogucnost da napreduju do "jakih fotelja" i velike koruptivne pare?!Naravno, postoji i oni koji od AV nisu nista dobili, dobijau penzije ili plate ali to nije od AV, i koji ga obozavaju. Gradi puteve, otvara fabrike, sastaje se belosvetskim liderima ...Ali to su specijalni slucajevi ....Da li ga kritikuju SNSovci - abitno je. Od njih ne ocekujem ni nista moralno, ni nista inteligentno. Ljude, koji ovde pisu, cenim. I kad se ni u cemu ne slazemo, makar mi nije tesko da primetim da je skoro svaki clan ove male internetske zajednice, daleko iznad nivoa prosecnog sveta u nas. Ovo je, by far, najbolji forum na prostorima exYu. I tu se ne skupljaju postovaoci lika i dela AVa i SNSa. S tim u vezi, ne mogu da shvatim tok misli odredjenih forumasa, koji ne vide ocigledne stvari. A ako je to tako ovde, sta dalje reci za ostatak naseg naroda? Zato sam sve vise ubedjen u to, da kad se ovo zlo skloni sa vlasti, da nece proteci mnogo vremena, kad ce se opet na nju vratiti, prepakovani i umiveni.