Jump to content
IGNORED

Belgija

paculla

Recommended Posts

Posted

Arbeitmanne, otidjoh juce, po molbi drugara koji treba da dodje da stazira u EK u septembru, da vidim neku zgradu u Saint-Josseu gde tip izdaje sobe na tako 2-3-6 meseca po 350 evra. U najbolju ruku mogu da kazem da je...zivljivo, ali nista vise od toga, doduse ima neki hangar u prizemlju gde sedi cela ekipa iz soba i cirka pivo. Ako je tvoj buraz zainteresovan za takvu neku varijantu...ali cimerstvo je keva za tu priliku, slazem se sa Digom.

• 2 months later...
Posted

Koliko mi je žao što sam u Brižu bio na siv, prohladni jesenji dan. Ne smem da pomislim kako je tamo u cvatu leta ili barem kasnog proleća.

Posted
Koliko mi je žao što sam u Brižu bio na siv, prohladni jesenji dan. Ne smem da pomislim kako je tamo u cvatu leta ili barem kasnog proleća.
isto je tad
Posted

ja sam bio u cvatu leta i bio je prohladni jesenji dan. pokisao sam ko jebeni mis petnaest puta.

Posted
isto je tad
Pa nije, meni je dovoljno da grad bude umiven suncem i da doživim grad nekako toplije, lepše... Drveće mršavo, nema lišća, nema zelenila, ne znam, ne volim takvu atmosferu, zato i izbegavam da putujem kada je hladno - sve mi je onda nekako hladno...
Posted

retki su takvi dani i u cvatu leta i u prolece.ja se secam kad sam jednom bio u vilvoordeu da sam ceo dan cekao da svane i na kraju se smracilo

Posted
360º Briz vrteska.
ha, odlično! vrćenje bez vrtoglavice.fala, lancia. :)od kad videh ovaj film, planiram da posetim, ali mi se ne da.
  • 1 month later...
Posted (edited)

Je l moze neko da preporuči nešto u Briselu što bi baš vredelo da se vidi, mislim više na neke objekte u koji se posećuju ulaskom u njih, dolazim sad tamo već drugi put, a ništa takvo prošli put nisam obišao, sem što sam se dobro našetao po njemu, pa mi za lokacije koje se gledaju spolja ne trebaju preporuke. Takođe bi dobrodošlo ako neko ima da dobra gastro-iskustva u blizini Manneken pis-a i Grote Markta :)

Edited by Zdravko
Posted
Je l moze neko da preporuči nešto u Briselu što bi baš vredelo da se vidi, mislim više na neke objekte u koji se posećuju ulaskom u njih,
Pored Gare du Nord imas ulicu Aerschot sa bordelima, a nedaleko odatle je boulevar Adolphe Max sa gomilom sex shopova. Za ostalo ne znam.
Posted

Ako ti se krlja mesina, Amadeo u Sint-Katelijnestraat, mamojebna rebarca. Riba pak kod marokanaca u l'Ocean u av. Staljingrad (nemoj se zajebati da naručiš vino/pivo). Objekti vredni posete ulaskom su samo kafane. Ima i onaj muzej brutalne otimačine po Kongu, ali tamo ne bih ušao da mi plate. Brisel nije za kulturu no za pijano multikulturalno bauljanje.

Posted (edited)

Mozda muzej stripa? Nisam bio ali mi je krivo sto nisam stigao da ga obidjem.Isao sam u muzej muzike, i bilo mi je odlicno sa audio vodicem, ali da me ubijes ne znam gde se nalazi.edit: typo

Edited by Behemoth
Posted

Odma ispod Place Royale. Tačno, to je prilično zabavan muzej.

Posted

Hvala. Na takve neke ustanove sam i mislio, tipa muzej piva ...

Posted

Ne znam da li je prekasno, ali plus 100 preporuka za Amadeo, fenomenalna all you can eat rebarca.Nisu baš neke ustanove, ali ako hoćeš da odmoriš u kul lokalima, vrlo kul mesto mi je Goupil le Fol, kafe-restoran vrlo blizu Grote Markta, ali prilično zavučen, pa ćeš možda morati da se potrudiš da ga lociraš. Super ambijent, imaju i zanimljiva pića u fazonu vina od oraha, ako se dobro sećam. Tu je i Dolle mol, anarhistički bar koji je verovatno jedino mesto u Briselu u kojem će te možda pustiti da zapališ cigaretu unutra. Samo nemoj da se istripuješ, ekipa koji bleji tamo je apsolutno nestvarna.