ArleKino Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 @Timmi & Nomad - neka, uzeću ja jednom Apoel... <_<Ganjam dobrog stopera. Na prošlom FM-u sam dovodio Nalda, nije bio toliko loš. Da ga nije ko dovodio?
Кристофер Лумумбо Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 @Timmi & Nomad - neka, uzeću ja jednom Apoel... <_<Ganjam dobrog stopera. Na prošlom FM-u sam dovodio Nalda, nije bio toliko loš. Da ga nije ko dovodio?cuelar iz aston vile.
gervasius twinkleminkleson Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ako moze mladjahni - sakho iz PSG.
Milosh76 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Sa Zvezdom sam usao u nokaut fazu KUPA UEFA posle osvojenog 3 mesta u LS, pobeda i nereseno sa Ajaksom su bili dovoljni. Kupio sam tonu mladih igraca, nekog Argentinca, Holandjanina... Prepisacu imena, ako vas bas zanimaju :) Prodao sam Gavrancica za 1,6 milki, planiram da uvaljam i Kastilja jer se mnogo povredjuje. Tomovic mi je zamenik kapitena, a Milijas lomi zube i zato mi pauzira 2 meseca. Imam 11 bodova vise od Partizana, koji je na trecem mestu, i 9 od Vose koja je druga. Nisam izgubio jedno 12 utakmica, a nanizao sam i 10 bez primljenog gola. Brani mi mladi Izraelac Hatuka (tako nesto bemliga)... Idemo ka novoj Ligi Sampiona :)
ArleKino Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ako moze mladjahni - sakho iz PSG.Thnx obojici - Sakha ganjam već duže vrijeme, ali sam škrta vulva dočim ga Pariđani neće da puste za 20-tak mil. eura (da vam ne konvertujem sad to u KM-ove...). Prodao sam Diabyja za 17-tak mil. eura u Man City, Donovana za 6,5 u Deportivo i imam cca 80 mil. eura za nove igrače. Hoćem da dovedem Fazija iz Seville, Diega iz Werdera (čisto da mogu prodati Rosickog) i pokušam dovesti Flaminija.Inače, Holandija dobila Srbiju u polufinalu SP-a 3:1 - lale povele golom Babela, izjednačio Herthin Middle "Zmaj Od Bosne" Class, a onda Robben u 83. i 88. zabio za finale sa Argentinom. Talijani će taktičkom perfekcijom u kreiranju opsajd-zamki, brižljivo odrađenim zonskim pokrivanjem i ponavljanjem po bokovima uzeti treće mjesto jer nema upotrebljivih lopti. <_<
John Coltrane Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 @ kojotcuellar me ne "zadovoljava" na samom startu prvenstva (pocetak 3.sezone, on tek stigao)...kakva mu je stats. kod tebe?kakvo kurac Arsenal edition, kako to da znam? (josh nijednom nisam procitao sve shta pishe, uglavnom neshto radim dok mi loadinguje :) )...
Кристофер Лумумбо Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 @ kojotcuellar me ne "zadovoljava" na samom startu prvenstva (pocetak 3.sezone, on tek stigao)...kakva mu je stats. kod tebe?kakvo kurac Arsenal edition, kako to da znam? (josh nijednom nisam procitao sve shta pishe, uglavnom neshto radim dok mi loadinguje :) )...kod mene je bio najbolji igrac u odbrani i trazili su ga svi najveci klubovi. na kraju sam morao da ga utopim manchesteru posto je hteo da predje u veci klub.
Behemoth Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 (edited) kakvo kurac Arsenal edition, kako to da znam? (josh nijednom nisam procitao sve shta pishe, uglavnom neshto radim dok mi loadinguje :) )...E pa proverio sam tu info...Arsenal edition postoji ali je "fully skinned"...znaci logo i slike Arsenalovih igraca i slicno...verovatno bi primetio da je imas :)Ali kapiram da cim postoji Arsenal edition, verovatno i u obicnoj verziji ovaj klub moze jako da probija zbog tesne saradnje sa kreatorima FM 2009...edit: typo Edited December 24, 2008 by Behemoth
Ugor Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Sasvim je normalno da Arsenal dere, pogotovo u kasnijim sezonama, kad je cijela igra koncipirana na tome da se igrači razvijaju do dvadeset i četvrte godine, A Arsenal je pun 17-22 godišnjaka koji su već na početku igre odlično ocijenjeni. Ako računaš da je u prvoj sezoni neznatno slabiji od Uniteda i Chelsea, kaoš što u stvarnosti i je, sasvim je logično, naravno u okviru logike same igre, da će za sezonu dvije biti bolji od ekipa koje svoju snagu temelje na igračima u kasnim dvadesetima, uz pokoju iznimku.Uzrok ovome nije nikakav Arsenal edition, uostalom koj ije igrač Arsenala na početku igre precijenjen u odnosu na igrače Utd-a, Chelsea ili Liverpoola?
Behemoth Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Sasvim je normalno da Arsenal dere, pogotovo u kasnijim sezonama, kad je cijela igra koncipirana na tome da se igrači razvijaju do dvadeset i četvrte godine, A Arsenal je pun 17-22 godišnjaka koji su već na početku igre odlično ocijenjeni. Ako računaš da je u prvoj sezoni neznatno slabiji od Uniteda i Chelsea, kaoš što u stvarnosti i je, sasvim je logično, naravno u okviru logike same igre, da će za sezonu dvije biti bolji od ekipa koje svoju snagu temelje na igračima u kasnim dvadesetima, uz pokoju iznimku.Uzrok ovome nije nikakav Arsenal edition, uostalom koj ije igrač Arsenala na početku igre precijenjen u odnosu na igrače Utd-a, Chelsea ili Liverpoola?Ma to je OK sto ti kazes...ali oni kod mene u dve sezone imaju samo 1 poraz i 7-8 neresenih...dok i Utd i Chelsea i L'pool gube utakmice...samo mi to bode oci nista vise :)
John Coltrane Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Uzrok ovome nije nikakav Arsenal edition, uostalom koj ije igrač Arsenala na početku igre precijenjen u odnosu na igrače Utd-a, Chelsea ili Liverpoola? za pocetak Adebajor koji daje preko 40 golova u prvoj sezoni (okacicu screenshot kasnije)...ja sam vec pisao da u prvoj sezoni oni ostanu bez Van Persija (17 golova) i bez Volkota (13 golova) i od jednom pocinje Eduardo da daje gol na svakoj tekmi...
Ugor Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 za pocetak Adebajor koji daje preko 40 golova u prvoj sezoni (okacicu screenshot kasnije)...ja sam vec pisao da u prvoj sezoni oni ostanu bez Van Persija (17 golova) i bez Volkota (13 golova) i od jednom pocinje Eduardo da daje gol na svakoj tekmi...Bilo je u CM-u n.n. igrača koji su davali i po sto golova u sezoni. Uostalom real life Ade u prošloj sezoni zabio 24 komada u Premiershipu, 30 ukupno.Usporedi ocjene Adebayora i napadača Uniteda i Chelsea i reci u odnosu na koga je konkretno Ade precijenjen. A to da Eduardo zabija na svakoj tekmi me fakat čudi. Inače ga ne može ubost da ga ubiješ
John Coltrane Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Bilo je u CM-u n.n. igrača koji su davali i po sto golova u sezoni. Uostalom real life Ade u prošloj sezoni zabio 24 komada u Premiershipu, 30 ukupno.Usporedi ocjene Adebayora i napadača Uniteda i Chelsea i reci u odnosu na koga je konkretno Ade precijenjen. A to da Eduardo zabija na svakoj tekmi me fakat čudi. Inače ga ne može ubost da ga ubiješ ne pricam o bag igracima, to smo vec apsolvirali, pricam o pravim igracima...niko ne dovodi kvalitet Adebajora u pitanje vec jacinu Arsenala u globalu, a pogotovu ako postoji neki Arsenal edition!!!...a glede Dudua tek cemo videti kako zabija kad se vrati :P (btw i na PES-u je extra :) )...
gervasius twinkleminkleson Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 (edited) kad sam ja igrao sa city-jem, arse je bio oko 6. mjesta [u martu otprilike].zna li se kad ce novi patch?edit: nevr majnd, izasao 9.2.0 Edited December 24, 2008 by gervasius twinkleminkleson
ArleKino Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dopustilo mi 4 izmjene u EPL. Napravio sam treću izmjenu pred crveni karton za Gallasa kod 1:0 za Lučka Usta pa sam htio to poništiti i umjesto Zaratea :D ubaciti Djoroua i preformirati na 3-4-1-1.Troll: jel se sjeća ko ovih funny bugova sa prošlih menadžera? Sjećam se duplanja cijene za igrača kojeg prodaš i slične fore kako bi izbjegao da ti igrač na Minimum Fee Release Clause ode.
Recommended Posts