barrcode Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Imam tako nešto što nudi Persol.Trebaju mi neke "sportske", brze i aerodinamične, dobre ali da ne žalim mnogo kada ih izgubim/polomim.Ali da mi bude malo žao. Julbo
barrcode Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Nema Serbia. ^_^ja znam sigurno da ima u Iglušportu i u Gori.cene su im kao u inostranstvu.
barrcode Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 sve zavisi od stakla. Kao što Persol ima najbolja stakla za obične naočari za sunce, tako Julbo (isto francuzi kao Persol) ima najbolja stakla za sportske naočari. Cena istog modela, ali sa različitim staklima može da bude recimo i 5000, ali i 12000.Imaš u Igluu Julbo naočari od štatijaznam 4000 do +15000.
wall Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Hvala druže, pogledam - entry level :DSve što sam do sada našao je Polaroid...
mustang Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 baci pogled i na ove ... najki visionhttp://www.nikevision.com/vidim da ovi sto profi dzogiraju nose uglavnom zuta stakla, ostrije im
wall Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Op, bravo.Jes da vam je trebalo mesec dana da neko nešto napiše ali sad kad je krenulo... :)
cmrlj Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 sedim ja tako danas u sudu i cekam svoju priliku da kazem j'accuse, kad prolazi mladic s lisicama na rukama i tri pratioca u plavom. na sebi je imao svetlosivo odelo od neke teske vune, cojano mozda, donji deo trenerkast, gornji sako meets kinesku revoluciju. i evo se ja sad pitam da ne zna neko gde se oblace nasi robijasi, prisonwear je, sudeci po ovom sto sam videla, the next big thing.
Lancia Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 volim modu to su videle od svapskih baba. e moj Holivude.
wall Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Ma memoj. Bubi ne smeš da pisneš što ne pušta babu na Rammstein a meni držiš pridike.Mišu.
Recommended Posts