B_B Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) tu je negde ranije bila Bleeker Bob's, mega čuvena prodavnaja ploča. aj ako natrapaš na nju bar je fotkaj da me mine želja :(Tu, odmah iza coska, je i Generation Rec. sa gomilom rare preskupog vinila, kojeg bih volio imati. Edited December 27, 2010 by B_B
Idioteque Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 (edited) Kakvo jedno odvratno vreme za prvi put u Njuci... Jutros je ceo grad bio blokiran, smetovi preko metar, sve zatvoreno, samo pojedine linije metroas sljakale. Vetar jebe kevu. Al nema veze, duh je na zavidnom nivou! Divni ste sa tim preporukama, sve cu to da ispitam, samo kad prodje ova alaudza. Danas uglavnom od kafea do restorana, sad sljemamo u do jaja Blind tiger pabu. Kapiram da cemo ovde do fajronta, napolju nije za ljude, a hajba nam ulaz pored. Aj uzdravlje! Edited December 27, 2010 by Idioteque
*edited by mod Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 (edited) Evo da ne kukas vise kako je sneg u Njuci gadan.http://gizmodo.com/5718892/new-york-looks-like-an-apocalypse-movie-right-now Edited December 28, 2010 by pavllle
Idioteque Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Assucce, nisam jos naleteo na Bleecker Boba, al kapiram da ce ti se i ovo svideti:
Idioteque Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Izvinjavam se na velicini fotki, kacim sa telefona pa me mrzi da aplodujem, risajzujem... Ako ke neki od modova dokon bio bi mu vrlo zahvalan.
fonTelefon Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Izvinjavam se na velicini fotki, kacim sa telefona pa me mrzi da aplodujem, risajzujem... Ako ke neki od modova dokon bio bi mu vrlo zahvalan.nas lutajuci reporter rade brankov. u blizini je bila jedna od boljih striparnica pojeo je internet.
assück Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Izvinjavam se na velicini fotki, kacim sa telefona pa me mrzi da aplodujem, risajzujem... Ako ke neki od modova dokon bio bi mu vrlo zahvalan.oh!
Idioteque Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Njuca je pizdarija.Jedina preporuka koju mogu da smislim - zabosti sa smeštajem u neki od Vilidža i odatle posetiti SVE što može da se stigne.Od Coney Islanda do Bronksa sve ima svoju priču, šmek, atmosferu... I svaki deo je potpuno drugačiji od ostalih.Predobar grad.
Idioteque Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Ekšli, napravio sam Warriors turu, Od Coneya, preko stanice u 72goj do 100te i Riverside parka. Otprilike sve što je ostalo od originalnih lokacija. Srce puno.
Recommended Posts