triple_nippled Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 (edited) 3 minutes ago, Friend said: Koliko su jake te trake tj. koliku tezinu zamenjuju? Kontam vezao bi ih za radijator verovatno dovoljno da iscupas radijator ono sto je sigurno, neces ih pokidati https://www.intersport.rs/energetics-strength-bands-1-0-fitnes-traka-453951 Edited March 15, 2020 by triple_nippled Link to comment
askeladden Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 18 minutes ago, Friend said: Koliko su jake te trake tj. koliku tezinu zamenjuju? Kontam vezao bi ih za radijator Ja zakacio za vrata koja se otvaraju prema meni.Kad sam zategao,trake su otvorile vrata a ja sam popio takav udarac da je prvo glava pala pa tek onda noge. Link to comment
ToniAdams Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 imas vise jacina i modela, one zatvorene i otvorene, znaci ili su u krug ili traka. ja imam tu valjda najjacu trakastu i dosta je solidan otpor koji pruza Link to comment
darling Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 37 minutes ago, triple_nippled said: ja cu sutra da narucim bucice, nece se baci https://www.iron.rs/component/content/article/8-proizvodi-category/82-klupe-sipke-tegovi-za-vezbanje-benc-klupa-bench-klupe-bendz-klupu-camce-jahte-svadbe-proslave-sedenje-vise-ljudi dobra ideja. pocela sam sad da razmisljam i ja. Link to comment
goofs Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Evo car nam resio probleme, krecem od sutra Link to comment
askeladden Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Posle sedam dana spikovanih glava,dziger sarmi i svinjskih rebara,vratio sam se 16/8,18/6 ishrani i za sada nemam porive da zderem,iako mi je dosadno do zla Boga zbog karantina.Do sada,a imam 42 godine,ovo mi je najlaksi i najdosledniji nacin ishrane za gubitak kg.Ili smanjenje struka,bolje receno. Link to comment
Moća Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Ajd prosvetli nas kako to radi.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Link to comment
triple_nippled Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 mogla bi i tema da se otvori. oko ishrane i vezbanja. ima lchf tema, ali mislim da ona pokriva samo mali deo. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 23 minutes ago, Moća said: Ajd prosvetli nas kako to radi. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk tjekom 8 sati jedeš(dor, už, ru, ve) 16 ne Link to comment
gospa buba Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 mora da ide na koronin pdf, krizno vezbanje sent from bubamoto Link to comment
Friend Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 4 hours ago, Host said: Najbolji je bugarski cucanj Dobro si me podsetio da obrisem prasinu sa bucica 1 hour ago, askeladden said: Posle sedam dana spikovanih glava,dziger sarmi i svinjskih rebara,vratio sam se 16/8,18/6 ishrani i za sada nemam porive da zderem,iako mi je dosadno do zla Boga zbog karantina.Do sada,a imam 42 godine,ovo mi je najlaksi i najdosledniji nacin ishrane za gubitak kg.Ili smanjenje struka,bolje receno. Gubi li se snaga i misicna masa uz takav rezim 8:16? Nikad probao. Link to comment
askeladden Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Pa da.16 sati ne jedes.Cesto ne jedem 18 ili 20h.Sa 16/8 moze i da se pumpa masa,dok sa 18/6,20/4 ne bas.Mora malo da se planira,obroci su relativno veliki i dosta kuvanog povrca,mesa,zdravih masti.Najteze mi je fakat da se odreknem ovsene kase da bi presao na low carb.Uz low carb ishranu kilogrami bas spadaju.Ja cu pokusati da ubacim par dana u toku nedelje sa low carb,sa vise salate,avokada ,tahina i ribe umesto mesa i jaja ,putera.Videcemo.Sad imam desetak dana da uspostavim ritam,pre nego li krenem natrag na posao. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 10 minutes ago, gospa buba said: mora da ide na koronin pdf, krizno vezbanje sent from bubamoto +1 ili da dobije svoj topik koronovežba Link to comment
Friend Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 24 minutes ago, askeladden said: Pa da.16 sati ne jedes.Cesto ne jedem 18 ili 20h.Sa 16/8 moze i da se pumpa masa,dok sa 18/6,20/4 ne bas. Misici rastu, masti spadaju - idealka svakog fitnes fanatika? Link to comment
Svarog Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 hej društvo, obzirom na upravo započetu situaciju sa Koronom i dane koje ćemo provesti u zatvorenom... hteli bi, supruga i ja, da počnemo da vežbamo u stanu. (ok, kapiram, sad će neko da ubaci nudge nudge wink wink fazon ). naše opšte stanje: - ja imam nekih 10 kg viška. dosta hodam. igram mali fudbal 1 ili 2 puta nedeljno već godinama unazad. imam istorijat treninga raznih kolektivnih sportova, pa samim tim i fizičkog vežbanja, ali ima tome više od 10 godina. generalno imam kondicije, više me brine to što zbog posla konstantno sedim i problemi usled toga (koji se pu pu još uvek bar ne vide). - hanuma nije baš sportski tip. vežba yogu zadnjih nekoliko godina i takođe dosta šeta. isto par kilograma viška, al je niska pa to ne izgleda kao kod mene bio bih zahvalan za neki savet šta bi mogli da koristimo? Youtube kanal, aplikacije... ??? nešto što bi bilo i primereno nama, ali i situaciji sa izolacijom. fala vi! Link to comment
Recommended Posts