Jump to content
IGNORED

Kardio i teretana

apotekarica

Recommended Posts

Posted

ma sta je ovo ljudi, kakva je ovo zajebancija,,,dok sam spavala,  istezala sam se i opet mi se list desni sjebao.....kao grc je osecaj ali nikako da nestane

Posted

idi kod lekara, vidi da nije slucajno embolija

ako jeste, to je zajebano i mora da se reaguje sto pre.

moja komsinica je tako prosla - "lecila" grc lista a imala emboliju.

Posted

ocu. isla sam na trening jutros, koristila levi umesto desne. ne mogu vise da preskacem...zakazujem docu danas

navodno mi je desna strana dominantnija, pisem desnom ali znam i levom...jel moguce da udovi mogu da budu isti ?  svejedno mi je leva ili desna noga i valjda zato nisam sinhronizovana...podjednako mi je jak i precizan udarac levom

Posted (edited)

koliko mi je slab cucanj, pa ja nikad necu dobaciti do svoje tezine. s jedne strane mi je okej da guram to sto mogu, al s druge demotivise me sto nema napretka. 

i naravno da cim sam se tu pozalila, da mi je jutjub ukazao ovo :D

Edited by darling
Posted

Ja davno kad sam imao mozda 87-88 kila cucnuo sa 165 i digao, posle sa 170 nisam uspeo ipak ali opet skoro dupla sopstvena kilaza bila. Sad imam vise kila a ipak manje snage, mada opet radim serije sa 140 kila x 6 (mogu i 150 verovatno) ali kolena to mnogo losije podnose nego pre tih 10ak godina, samo cekam kad ce mi leva casica iskociti napred.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Posted

Kako ti se reprezentuju ti "staracki" problemi sa kolenima?

Posted

Gli a i ostali jel pomazu oni steznici da se smanji rizik povreda kolena kod cucnjeva i iskoraka? I ja ima stalno osecaj da ce da iskoci.:thumbdown: Preporuke ako je neko koristio. 

Posted

Mislim da je bolje da smanjis tezinu i bolje otvaras karlicu pri cucnju nego da mucis kolena.Imam protezu sa dve sarke gvozdene i ne koristim je za cucnjeve,vise je za nagle pokrete dobra.

• 2 weeks later...
Posted
On 28.2.2020. at 17:36, darling said:

koliko mi je slab cucanj.

a i glupi benc sa sipkom. ne ide. 

Posted

Kakav stav imate prema odlasku u gymare, a u svetlu epidemije korona virusom?

Juce isao rano ujutro da se izbegne guzva. Bilo 4-5 ljudi, prskanje klupe i sipke asepsolom.

Nisam pametan za dalje.

Posted

Ja sam resio da pauziram neko vreme, iz nekoliko razloga - pre svega, teretane (i posebno kupaone) se uglavnom nalaze po nekim podrumima, gde je vlaga dosta velika. To mi se ne svidja preterano, pogodno je za mikrorganizme, i mogu da se zakunem da sam svojevremeno tu i tamo pokupio neku virozu zbog toga.

Drugo je sto pipkas metalne predmete koje su i drugi pipkali, bemliga, mozda to nije toliko pametno raditi sada. I trece sto vecina ljudi koji idu u teretanu su poprilicno fit i zdravog tela/duha, i zbog toga je moguce da su nosioci virusa a da ni ne znaju za to.

Posted

U Norveskoj zatvorene teretane do daljnjeg.

Posted

ja bih isla, al moj dzim ne radi. nista, sad napolju bodivejt.