peralozac Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Odlično, hvala svima na savetima. Definitivno kupujem trake, gledam Skubija pa se, nadam se, javljam sa dobrim vestima pre kraja 2020. Link to comment
Friend Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Prekomerna tezina dosta utice na zgibove. Ako si u toj grupi probaj da skines bar 5kg, dosta ce da ubrza proces. Link to comment
Friend Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 (edited) dupli Edited November 29, 2019 by Friend Link to comment
peralozac Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 Na moju visinu 100kg nije tako strašno, ali može i bolje. Biće, za to bar imam uhodan sistem. Link to comment
mustang Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 48 minutes ago, darling said: koji si lozac, pero sto me nerviras. sad si me podsetio da i ove nove godine moram da odlucim da naucim delfin e draga da sam tu, naucila bih te za pola sata. Link to comment
peralozac Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 1 hour ago, goofs said: Sto se tice cucnjeva, to bih i ja voleo da znam, takodje nikad u zivotu nisam uradio ne-asistirani jednonozni cucanj. Mislim da mi nije problem snaga noge koliko nestabilnost u skocnom zglobu, nemam ravnotezu. Evo guglao sam malo i saznao da to na engleskom ima kul ime - pistol squat. Ovo je prvi video koji sam pogledao i ne treba dalje, sve je jasno, samo treba biti uporan. Eh to "samo" što vežbaču sreću kvari... Link to comment
Zli Gli Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 1 hour ago, peralozac said: Na moju visinu 100kg nije tako strašno, ali može i bolje. Biće, za to bar imam uhodan sistem. I ja sam tako mislio ali je zajebanije vuci gore 90 ili 100 kila, koliko god bio visok, nego ovima dosta nizim. Link to comment
darling Posted November 29, 2019 Share Posted November 29, 2019 6 hours ago, mustang said: e draga da sam tu, naucila bih te za pola sata. hvala ti, al ne bi islo tako brzo. pre par godina sam pocela, par nedelja sam mlatila delfin noge, i dosta je tesko. posle me zivot odvukao dalje, nisam dovrsila proces. moram sve ispocetka. mislim da mi treba dva meseca ozbiljnog rada da proplivam delfin. Link to comment
Paul Gompitz Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Ja mogu taj jednonozni cucanj a imam iskustvo od nula minuta teretane u zivotu. Link to comment
darling Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 (edited) jel se obe noge, jel ima razlike kojom nogom nisanis? probala sam, mogu po 20 cm u dubinu pistol skvota i s jednom i s drugom nogom, i u tih 20cm putanje uspem da mi gornji deo tela ode unazad, a u teretani radim cucnjeve sa sipkom. al sta me briga, pistol skvot ionako nije na listi mojih novogodisnjih odluka Edited December 1, 2019 by darling Link to comment
nisam ja Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 Uradio sam to. Pri povratku gore sam mlatio rukama naravno. To se nije svidelo mom ramenu. Link to comment
InvisibleLight Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 ima tu puno do slabosti gluteus maksimusa, ako krene da upada kuk na jednu stranu i koleno rotira ka unutra, pri samom stajanju duzem od 5sekundi a kamoli skvotu, slab je taj misic.ja ih radim samo drzeci se za trx, tj radila Link to comment
darling Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 radim novi trening u superserijama, s malom pauzom izmedju setova, i ne verujem sta mi se desava, kako mi snaga progresivno opada do zadnje, pete serije. pocnem samouvereno ko herkules, zavrsim jadna ko vucic. aj, treba covek sve da proba u zivotu. Link to comment
mustang Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 inas ti neki cheet-sheet kako da izdrzis sat ipo konstantnog udaranja (noge i ruke) i dizanja sa poda? treba da polozim to...razmisljam da udaram sa 20% snage a da “vrckam” kako udaram i nozice kako rade Link to comment
darling Posted December 11, 2019 Share Posted December 11, 2019 nemoj unapred da strahujes. tamo ce te poneti atmosfera, proradice hormoni, nabrijaces se, izostrice ti se cula, porasce izdrzljivost, snaga, proradice ponos, inat, izdrzaces sve sto treba, a posle ces doci da nam pricas kako si polozila i kako i nije bilo toliko tesko Link to comment
Recommended Posts