Milogled Bluff Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 8 hours ago, ToniAdams said: meni ovo nista u poredjenju sa maratonima. mlecna kiselina i bol u misicima je kerov kur spram srca koje oce da iskoci iz grudiju jer nemas daha. bez namere da umanjim dasin uspeh Brate, maraton traje 2 sata a ovo 12
ToniAdams Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) Pa potpuno nebitno, ultramaraton, stagod. U mom slucaju to je ona trka zadovoljstva. Poredim bol od mlečne kiseline sa momentima kad srce oce da mi iskoči od suludog pulsa. Prvo mogu dosta dobro da hendlujem a od drugog se uspanicim. Jel makar tebi jasno da pričam o ličnom doživljaju? Edited February 28, 2018 by ToniAdams
Milogled Bluff Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Valjda. Ne znam samo zasto mislis da ti od 12 sati burpija ne bi suludo skocio puls. Meni to lici na kardio aktivnost koliko i na strength-endurance, da se srpski odrazim.
Zli Gli Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Iskreno, ja nisam ni znao sta su burpiji barpiji nego sam komentarisao iz zajebancije. Sad kad sam video snimak, ovo mi deluje jako bezvezno. Liku svaka cast, naravno, ali je nekako smesno, jebem li ga.
ToniAdams Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 On 28.02.2018 at 8:10 PM, Milogled Bluff said: Valjda. Ne znam samo zasto mislis da ti od 12 sati burpija ne bi suludo skocio puls. Meni to lici na kardio aktivnost koliko i na strength-endurance, da se srpski odrazim. mozda gresim, al onda kad sam ozbiljno vezbao, recimo do sat ipo sa pauzama od recimo minut, nikad mi nije osetno skocio puls, bezobzira da li sam radio propadanja, dl ili bokal cucanj. prosto mislim da kod ove vrste aktivnosti puls ne skace u meri u kojoj divlja kod trcanja. pricam o sebi, ne o nekom utreniranom maratoncu.
Milogled Bluff Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) Nije losa vezba sama po sebi, ali je besmisleno pretvarati je u test izdrzljivosti. Mislim, to mozes da uradis sa svakom vezbom, npr. stavis 40-50 kila na benc i radis sto ponavljanja. Ili clean and press sa nekom smesnom tezinom. Ili deadlift. Ne vidim poentu. Ako hoces kardio trening, nemoj da radis vezbe sa opterecenjem nego trci, plivaj, udaraj dzak, preskaci konopac, otkud znam. Edited March 2, 2018 by Milogled Bluff
goofs Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 @Toni: Radi 10 burpija u minuti, posle 5-6min ode puls do djavola, ramena krecu da se tresu i donja ledja da otkidaju. Been there so many times. Neki ljudi mogu da trce desetine km pa da se ne umore niti da im znacajno skoci puls, to je sve individualno. Svi CF treninzi su dizajnirani tako da radis vezbe sa opterecenjem i da ti puls raste dokle god mozes da izdrzis, jer je jak tempo. Meni je to gotivno jer imas kombinaciju kondicije i opterecenja. Istina, jako tesko ces se nagruvati na taj nacin, ali ces biti u formi. A burpije mnogo vole jer pogadjaju vise grupa misica od recimo obicnog skleka.
Milogled Bluff Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 3 minutes ago, goofs said: Istina, jako tesko ces se nagruvati na taj nacin, ali ces se lako povrediti +1
ToniAdams Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 (edited) 9 minutes ago, goofs said: @Toni: Radi 10 burpija u minuti, posle 5-6min ode puls do djavola, ramena krecu da se tresu i donja ledja da otkidaju. Been there so many times. Neki ljudi mogu da trce desetine km pa da se ne umore niti da im znacajno skoci puls, to je sve individualno. Svi CF treninzi su dizajnirani tako da radis vezbe sa opterecenjem i da ti puls raste dokle god mozes da izdrzis, jer je jak tempo. Meni je to gotivno jer imas kombinaciju kondicije i opterecenja. Istina, jako tesko ces se nagruvati na taj nacin, ali ces biti u formi. A burpije mnogo vole jer pogadjaju vise grupa misica od recimo obicnog skleka. ok, moguce, nisam nikad radio burpije, al ne vidim sto bi to bilo drasticno zahtevnije od recimo komba propadanje - bokal cucanj. il skleci - trbusnjaci. Edited March 2, 2018 by ToniAdams
maheem Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Ovo sto goofs veli - pogadjaju vise misicnih grupa koji su bitni za formu. I nije zahtevna vezba. Izuzev ako ces da radis milion ponavljanja
nisam ja Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 odlična je vežba kad se izvodi. Korisna. Kad se samo priča o njoj uglavnom nema neki efekat.
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 da li ima i jedan smislen ginisov rekord?
vladavsnarod Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 2 hours ago, goofs said: Istina, jako tesko ces se nagruvati na taj nacin, ali ces biti u formi. Oni sa CrossFit Games deluju prilicno nagruvano?
askeladden Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Tih burpija,helikoptera,hipescape sam radio opusteno tipa 100 kom,i nista nisam jaci bio.
Recommended Posts