Tresko Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 bio neko u alziru skoro?Od pre nekog vremena, za Alžir treba viza.
Parsons Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 koliko dugo traje procedura? 10 dana uopste, koliko je siguran alzir danas ?
luba Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 siguran je koliko i maroko, obicna viza se dobija za pet dana (30 dana boravka) u ambasadi, klasika dve slike, potvrda o zaposlenju/studiranju i 35 eura, ali ako trazis poslovnu, ceka se bar dve nedelje i papirologija je, naravno, komplikovanija.nemoj da se zezas da trazis obicnu ako ides poslom.
borris_ Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 koliko dugo traje procedura? 10 dana uopste, koliko je siguran alzir danas ?Ovi nasi idu stalno (+ imamo tamo dosta ljudi) i nemaju nikakvih problema.Je li glavni grad ili Konstantin? (predpostavljam da je tramvaj u pitanju posto metro radi siemens ;) )
Parsons Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 siguran je koliko i maroko, obicna viza se dobija za pet dana (30 dana boravka) u ambasadi, klasika dve slike, potvrda o zaposlenju/studiranju i 35 eura, ali ako trazis poslovnu, ceka se bar dve nedelje i papirologija je, naravno, komplikovanija.nemoj da se zezas da trazis obicnu ako ides poslom.hvala lubo, u nemackoj bi trebalo da za 7 dana dobijem poslovnu vizu.
Parsons Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ovi nasi idu stalno (+ imamo tamo dosta ljudi) i nemaju nikakvih problema.Je li glavni grad ili Konstantin? (predpostavljam da je tramvaj u pitanju posto metro radi siemens ;) )nisi dobro zapamtio, istina je da moja firma pravi najbrze vozove (vidi sopstveni topic ), ali ne bavim(o) se samo shinobusima.idem u bab ezzouar, na obali mediterana i u hassi messaud, u pustinji - kad dobijem vizu, znaci za jedno nedelju i po.btw, ovo drugo mesto je poznato po pogromu zena, negde 2001.
Parsons Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 odbijen za alzirsku vizu od konzulata u nemackoj - razlog: ne postoje diplomatski odnosi izmedju srbije i alzira zvao alzirsku ambasadu u beogradu. iznervirani pricom i razlogom odbijanja, obecali da ce mi oni dati vizu, ako me u nemackoj jos jednom odbiju.hvala svima koji su prajvat kanalima ucestvovali u razjasnjavanju srpsko-alzirskih odnosa.
Parsons Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 novi momenti: bio sam istrajan u trazenju pravog razloga za nedobijanje alzirske vize. kazu, ne postoji u software-u mogucnost da se vlasniku srpskog pasosa izda alzirska viza mozda dodjem u bg za koji dan.
Ros Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 (edited) novi momenti: bio sam istrajan u trazenju pravog razloga za nedobijanje alzirske vize. kazu, ne postoji u software-u mogucnost da se vlasniku srpskog pasosa izda alzirska viza mozda dodjem u bg za koji dan.kad smo kod softwarea.pre 2 godine bila sign. other u sup-u novi sad da prijavi dete, i pita je salterusa:- gde je dete rodjeno- u frankfurtu- da li je to savezna ili demokratska republika nemacka- pa samo je jedna nemacka vec skoro 20 godina- ali program mi trazi da unesem: savezna republika nemacka ili demokratska republika- onda savezna republika Edited November 17, 2009 by Rosbacher
jms_uk Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 (edited) U UK, pre par meseci zbog promene pasosa morao sam da se ponovo registrujem za IRIS i problem je bio sto njihov skener cita sa pasosa SRBija, a u sistemu ima samo ili Jugoslavija ili SiCG ...Na kraju ne znam ni sta su uradili...edit: kad smo kod softwarea.pre 2 godine bila sign. other u sup-u novi sad da prijavi dete, i pita je salterusa:- gde je dete rodjeno- u frankfurtu- da li je to savezna ili demokratska republika nemacka- pa samo je jedna nemacka vec skoro 20 godina- ali program mi trazi da unesem: savezna republika nemacka ili demokratska republika- onda savezna republika Prodjoh danas pored ambasade u Beograde i na tabli pise "Savezna Republika Nemacka" Edited November 17, 2009 by jms_uk
Parsons Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Prodjoh danas pored ambasade u Beograde i na tabli pise "Savezna Republika Nemacka" tako se zove i ujedinjena nemacka: bundesrepublik deutschland :)
Ros Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 tako se zove i ujedinjena nemacka: bundesrepublik deutschland :)stimmt.ali sam ubedjen da ta table nije menjana zilion godina. :D
yolo Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 da li neko zna da li ce ako se produzi rok vazenja plavih pasosa sa njima moci da se putuje u EU zemlje sa vazecom sengen vizom dobijenom ove godine?
SleeperSleep Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 da li neko zna da li ce ako se produzi rok vazenja plavih pasosa sa njima moci da se putuje u EU zemlje sa vazecom sengen vizom dobijenom ove godine?koliko ja znam, hoce.
Recommended Posts