November 9, 200915 yr siguran je koliko i maroko, obicna viza se dobija za pet dana (30 dana boravka) u ambasadi, klasika dve slike, potvrda o zaposlenju/studiranju i 35 eura, ali ako trazis poslovnu, ceka se bar dve nedelje i papirologija je, naravno, komplikovanija.nemoj da se zezas da trazis obicnu ako ides poslom.
November 9, 200915 yr koliko dugo traje procedura? 10 dana uopste, koliko je siguran alzir danas ?Ovi nasi idu stalno (+ imamo tamo dosta ljudi) i nemaju nikakvih problema.Je li glavni grad ili Konstantin? (predpostavljam da je tramvaj u pitanju posto metro radi siemens ;) )
November 9, 200915 yr siguran je koliko i maroko, obicna viza se dobija za pet dana (30 dana boravka) u ambasadi, klasika dve slike, potvrda o zaposlenju/studiranju i 35 eura, ali ako trazis poslovnu, ceka se bar dve nedelje i papirologija je, naravno, komplikovanija.nemoj da se zezas da trazis obicnu ako ides poslom.hvala lubo, u nemackoj bi trebalo da za 7 dana dobijem poslovnu vizu.
November 9, 200915 yr Ovi nasi idu stalno (+ imamo tamo dosta ljudi) i nemaju nikakvih problema.Je li glavni grad ili Konstantin? (predpostavljam da je tramvaj u pitanju posto metro radi siemens ;) )nisi dobro zapamtio, istina je da moja firma pravi najbrze vozove (vidi sopstveni topic ), ali ne bavim(o) se samo shinobusima.idem u bab ezzouar, na obali mediterana i u hassi messaud, u pustinji - kad dobijem vizu, znaci za jedno nedelju i po.btw, ovo drugo mesto je poznato po pogromu zena, negde 2001.
November 16, 200915 yr odbijen za alzirsku vizu od konzulata u nemackoj - razlog: ne postoje diplomatski odnosi izmedju srbije i alzira zvao alzirsku ambasadu u beogradu. iznervirani pricom i razlogom odbijanja, obecali da ce mi oni dati vizu, ako me u nemackoj jos jednom odbiju.hvala svima koji su prajvat kanalima ucestvovali u razjasnjavanju srpsko-alzirskih odnosa.
November 17, 200915 yr novi momenti: bio sam istrajan u trazenju pravog razloga za nedobijanje alzirske vize. kazu, ne postoji u software-u mogucnost da se vlasniku srpskog pasosa izda alzirska viza mozda dodjem u bg za koji dan.
November 17, 200915 yr novi momenti: bio sam istrajan u trazenju pravog razloga za nedobijanje alzirske vize. kazu, ne postoji u software-u mogucnost da se vlasniku srpskog pasosa izda alzirska viza mozda dodjem u bg za koji dan.kad smo kod softwarea.pre 2 godine bila sign. other u sup-u novi sad da prijavi dete, i pita je salterusa:- gde je dete rodjeno- u frankfurtu- da li je to savezna ili demokratska republika nemacka- pa samo je jedna nemacka vec skoro 20 godina- ali program mi trazi da unesem: savezna republika nemacka ili demokratska republika- onda savezna republika Edited November 17, 200915 yr by Rosbacher
November 17, 200915 yr U UK, pre par meseci zbog promene pasosa morao sam da se ponovo registrujem za IRIS i problem je bio sto njihov skener cita sa pasosa SRBija, a u sistemu ima samo ili Jugoslavija ili SiCG ...Na kraju ne znam ni sta su uradili...edit: kad smo kod softwarea.pre 2 godine bila sign. other u sup-u novi sad da prijavi dete, i pita je salterusa:- gde je dete rodjeno- u frankfurtu- da li je to savezna ili demokratska republika nemacka- pa samo je jedna nemacka vec skoro 20 godina- ali program mi trazi da unesem: savezna republika nemacka ili demokratska republika- onda savezna republika Prodjoh danas pored ambasade u Beograde i na tabli pise "Savezna Republika Nemacka" Edited November 17, 200915 yr by jms_uk
November 18, 200915 yr Prodjoh danas pored ambasade u Beograde i na tabli pise "Savezna Republika Nemacka" tako se zove i ujedinjena nemacka: bundesrepublik deutschland :)
November 18, 200915 yr tako se zove i ujedinjena nemacka: bundesrepublik deutschland :)stimmt.ali sam ubedjen da ta table nije menjana zilion godina. :D
November 18, 200915 yr da li neko zna da li ce ako se produzi rok vazenja plavih pasosa sa njima moci da se putuje u EU zemlje sa vazecom sengen vizom dobijenom ove godine?
November 18, 200915 yr da li neko zna da li ce ako se produzi rok vazenja plavih pasosa sa njima moci da se putuje u EU zemlje sa vazecom sengen vizom dobijenom ove godine?koliko ja znam, hoce.