Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Featured Replies

I taj obrazac stize u Telekom Srbija koverti, cisto da znas, da se ne uspanicis da je to neki novi harac... ;)
:) Jeste, jeste, sve tako bilo kao što ste ti i Kabeza napisali. Udelili mi vizu za nepuna tri radna dana.Sad samo da odletim.
  • 2 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Views 140.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• James Marshall
    James Marshall

Ima onaj papirić sa tvojom adresom u Japanu i kontakt telefonom, ali mislim da ne može onlajn, no dijele po avionu te papiriće.    I onim pitanjima "planirate li da ukradete nacionalnu bašti

• tvoja keva carica, nacrtali i stripić u njenu čast

• EU to uvodi, valjda je to 30 novih zemalja.   Nigde ne piše "više".    BTW, čemu ovo nasilno uguravanje Thai i Japana u svaku temu? Da se nadoknadi 7 godina odsustvovanja, ili je u

Posted Images

Kako stojimo sa vizama za Juznoafricku republiku i da li nam je potrebna tranzitna viza za istu?
idem sledece nedelje, mora viza (rosbacher, eto me opet u komsiluku ;) ).trenutno ispitujem mogucnost da se dobije visitor's permit na aerodromu...
idem sledece nedelje, mora viza (rosbacher, eto me opet u komsiluku ;) ).trenutno ispitujem mogucnost da se dobije visitor's permit na aerodromu...
pa javi se onda.

Vadi se u Becu? Da li postoji neka agencija koja to zavrsava? Sta je potrebno od dokumenata? Hvala

Vadi se u Becu? Da li postoji neka agencija koja to zavrsava? Sta je potrebno od dokumenata? Hvala
Kad sam ja to vadio, radila je neka na cosku Francuske i Simine. Ili mozda Brace Jugovica, ipak je prastari info iz 98, pa se i ne secam bas najbolje :D
pa javi se onda.
javio se, ali zaboravio da ne radis vise u blizini :o nds, juce mi je jar konzulat u minhenu (privremeno) odbio zahtev za juznoafricku vizu, iako sam imao sve papire kao prosle i pretprosle godine, kada je bilo sve ok sa vizama.razlog je banalan, razlika u datumima boravka na pozivnom pismu i avionskim kartama - na pozivnom pismu je naveden period boravka 12 avgust - 11 septembar, a avionske karte su bile 12 avgust - 25 avgust. nije pomoglo moje objasnjenje da su termini letova fleksibilni i da zavise od posla. i da nece biti struje za sp dogodine, ako ne odem odma'.nista, sad ispravljaju pozivno pismo i rebukiraju karte, pa sutra opet minhen...

dobio vizu :) letim prekosutra cool.gif

Pitanje oko turistickog vaucera za Ukrajinu: da li mora da bude original poslat postom, ili mogu da ponesem i fax ili odstampan PDF?

Ja ne bih rizikovao sa faxom i PDF-om, iscimaj nekog da ti posalje, Moma Turs, 1000 dinara.. izmisle ti i hotel i sve po potrebi ako nemas rezervacije...

Moma Turs
je li to ono u Sv Nikole, kod groblja?

Upravo to.

Upravo to.
Hvala, drugar odradio danas i vec je u koverti na putu za UK.

Nema na cemu, raduje me sto jos neko ima zelju da putuje u Ukrajinu :). Juce me jos i drugov brat zvao da se raspita, cuo da je bilo odlicno prosle godine pa bi i on da ide...Kad putujes?

Nema na cemu, raduje me sto jos neko ima zelju da putuje u Ukrajinu :). Juce me jos i drugov brat zvao da se raspita, cuo da je bilo odlicno prosle godine pa bi i on da ide...Kad putujes?
Krajem meseca - na zalost, samo na par dana.Ako uspem da organizujem vozne karte otisao bih do mesta odakle neki preci poticu [ivano-Frankivsk oblast] i pola/1 dan u Kievu.Sledeci put valjda na malo duze.edit: ako te ne mrzi, otvori temu 'Ukrajina' ovde na putovanjima pa pisi malo kako ti je bilo, saveti i sl.

Edited by jms_uk

Otvoricu kad budem na kompu na kom su slike, mislio sam i ranije al stalno mi nesto odvlaci paznju...Savjet je da vodis nekog ko govori ruski, nama je to bio jedini (doduse jako sitan) problem, naravno nakon 2-3 piva jezicka barijera nestaje....