Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

vize, vize, vize, ze, ze, ze...

Featured Replies

Nema oduzimanja CBI državljanstava, nego ETIAS diskreciono odlučuje koga pošta u Šengen a koga ne.

Edited by Marcus Wulffings

• Replies 1.6k
  • Views 140.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• James Marshall
    James Marshall

Ima onaj papirić sa tvojom adresom u Japanu i kontakt telefonom, ali mislim da ne može onlajn, no dijele po avionu te papiriće.    I onim pitanjima "planirate li da ukradete nacionalnu bašti

• tvoja keva carica, nacrtali i stripić u njenu čast

• EU to uvodi, valjda je to 30 novih zemalja.   Nigde ne piše "više".    BTW, čemu ovo nasilno uguravanje Thai i Japana u svaku temu? Da se nadoknadi 7 godina odsustvovanja, ili je u

Posted Images

A čekaj, izgleda da je @Marcus Wulffings mislio na holdere pasoša Dutch Antilles, a ne EU pasoša? Ako je to, onda mogu da rade šta hoće. To nije EU pasoš.

Edited by dragance

Mislio sam na sve antile koji nisu prekomorske teritorije, svi ovi koji nude državljanstva kroz investiciju... St Kitts and Nevis, Antigua and Barbuda I tako ti

Nederlande antilen, Guadalupe ne treba da se plaše, oni su EU hteli ne hteli

Edited by Marcus Wulffings

vidis ova tema me navela na razmisljanje. meni je baba rodjena u zagrebu, izbegla 1941. imam li ikakve sanse za hr pasos?

1 hour ago, Tsai said:

vidis ova tema me navela na razmisljanje. meni je baba rodjena u zagrebu, izbegla 1941. imam li ikakve sanse za hr pasos?

Ne.

Kako izgledaju ovi novi prelasci u EU nas mučenika? Koliko traje, gde se bude i slično.

Hvala

Just now, Svemir Zeka said:

Kako izgledaju ovi novi prelasci u EU nas mučenika? Koliko traje, gde se bude i slično.

Hvala

Na arodromima, za sad ne živi, putovao sam od uveđenja toga 3 puta, niko me ništa nije pitao... Autom za HR, valjda nije strašno... Mađarska... Pa, idi na Hrvastku, trajaće kraće... :)

40 minutes ago, radisa said:

Na arodromima, za sad ne živi, putovao sam od uveđenja toga 3 puta, niko me ništa nije pitao... Autom za HR, valjda nije strašno... Mađarska... Pa, idi na Hrvastku, trajaće kraće... :)

Autobus je. Čula sam iz neke pete ruke da se stoji sat i po za Mađarsku, ali ne znam gde. Da li u kućici....

2 minutes ago, Svemir Zeka said:

Autobus je. Čula sam iz neke pete ruke da se stoji sat i po za Mađarsku, ali ne znam gde. Da li u kućici....

Sat i po je super, znači da nije bilo gužve...

Ja godinama idem za božić u Segedin, ove sam odustao, nem smisla da me mrcvare na granici 2-3 puta duže od samog trajanje vožnje, nek' se jebu, mogu da ostavim pare i negde drugde...

• 1 month later...

Prvog januara sam usao kolima preko Batrovaca u Hrvatsku, zeni i meni odradili 4 prsta sken, kamera i ocitan pasos. Hrvatski carinik rekao da cemo sledeci put samo kamera i pasos.

Jutros na aerodromu Eindhoven, carinik trazio 4 prsta da se ocitaju i pasos, bez kamere. I kaze, tako svaki put, ako nemam "profil", sta god to znacilo.

Edited by Milosh76

pa sto ga nisi pitao )

21 minutes ago, Milosh76 said:

Jutros na aerodromu Eindhoven, carinik trazio 4 prsta da se ocitaju i pasos, bez kamere. I kaze, tako svaki put, ako nemam "profil", sta god to znacilo.

On 17. 12. 2025. at 23:28, Amos said:

Ne.

Keva rodjena na teritoriji Hrvatske pre raspada SFRJ, Hrvatica i katolkinja, ima njihov i srpski pasos danas. Ja rodjen u SFRJ na teritoriji Srbije, tu ziveo ceo zivot. Imal nade? Zadnji put mi advokati rekli sikter cry

Pa nema, ne pričam napamet iako jeste odgovor bio prekratak. Ženina majka je sve to i još živi žena u Hrvatskoj. Cela porodica joj je tamo. Al' ćerka rodjena i odrasla u Beogradu i što je njima bitno - nije išla u hr školu.

Verovatno bi moglo neko spajanje porodice da prodje sa petogodišnjim rokom i specifičnim uslovima, ali ko će to raditi, at that point si već negde i rintaš u inostranstvu. Gledaj majku, biraj ćerku a ne gledaj majku, biraj majku. mad

2 hours ago, Milosh76 said:

Prvog januara sam usao kolima preko Batrovaca u Hrvatsku, zeni i meni odradili 4 prsta sken, kamera i ocitan pasos. Hrvatski carinik rekao da cemo sledeci put samo kamera i pasos.

Isto se desilo kod moje taste u Becu na aerodromu a i jos jednom drugaru. Hrvati to nesto ne rade kako treba.

@Shan Jan

Pravac Istra i nadji Slovenku. Tri godine braka od toga jedna remote worka iz Slovenije i reseno.

• 2 months later...