Arkadija Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Bob Singer koji stalno ponavlja "sixth season?"
mandingo Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 "What kind a douchebag names a character after himself?" :D
Arkadija Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 (edited) Supernatural se vratio u punom sjaju i duhovitiji nego ikada. Baltazar je spasao Titanik od potonuća, jer ga je iritirala pesma i Selin Dion.Dean:" Ko je Selin Dion?"Baltazar:" Kafanska pevačica iz Kvebeka, i neka tamo i ostane" Prosto mi dođe žao što je ova serija prolazi nezapaženo. Edited April 17, 2011 by Arkadija
mandingo Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Nisam siguran dali sam ovo postovao na 'omiljene serije'... Siguran sam da me mrzi da proveravam. Izasla je anime verzija Supernatural. 22 epizode po 20-tak minuta, obuhvata 1 i 2 sezonu i poprilicno prati orig. pricu. Ima nekih epizoda koje nismo videli u seriji, cak je i Jared pozajmio glas.... Jensen nije, nazalost. Pravili Japanci, meni odlicno. Taman da ubijete vreme do Petka. ;)
steins Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Vratio se Supernatural! mada mi se ne dopada što je prva epizoda cliffhanger cliffhangera iz poslednje epizode prošlog serijala...
Filipenko Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Jep, taman sam mislio da nam sledi barem pola sezone, ako ne i cela sezona fajta sa Kastijelom u ulozi Boga, kad ono međutim...
steins Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 (edited) Jep, taman sam mislio da nam sledi barem pola sezone, ako ne i cela sezona fajta sa Kastijelom u ulozi Boga, kad ono međutim... meni bi taj fajt bio dozlaboga truo....nikako mi ne ide u glavu da od klasičnog Hodor fazona dovuku Kastijela do mega zloće.....mislim da su i scenaristi ukapirali da je takav spin teško moguć pa su zato i ubacili Levijatane.. Edited September 28, 2011 by steins
Arkadija Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Evo, stigoh da odgledam pevu i drugu epizodu. Meni su braća uvek simpatična i zabavna, mada će mi je Kastijel nedostajati, ako su ga skroz eliminisali.Više sa ni ne trudim da pohvatam da li je prilča logički povezana sa prethodnim sezonama.
Filipenko Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Evo, stigoh da odgledam pevu i drugu epizodu. Meni su braća uvek simpatična i zabavna, mada će mi je Kastijel nedostajati, ako su ga skroz eliminisali.Više sa ni ne trudim da pohvatam da li je prilča logički povezana sa prethodnim sezonama. Onaj ko je to činio je u stvari svo vreme radio protiv zdravog razuma
mandingo Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5fJYkNvqZWU
Cruella De Ville Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 this isn`t wall street, this is hell, we have a little something called integrity!
Lrd Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Super mi je sedma sezona, a prošla je bila skoro negledljiva. Svidja mi se kako su se nekako normalno vratili na staru formulu i nekako bezbolno ostavili glavnu priču iz prvih šest sezona.
Lrd Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 КОНАЧНО да се и ово настави. Кул је епизода, ништа посебно, али стварно свака им част како су убацили дете а да то све не буде иритантно, патетично или јефтино. Седма сезона је и даље кул, а серија ми је и даље омиљена сапуница. :)
Recommended Posts