January 24Jan 24 Od dobre sljive ne treba supa. Ja sam se jedared nesto zakovao Zaricevom kraljicom..probudio se bez mamurluka..bez glavobolje..ali ceo naredni dan sam se osecao kao da sam na brodu..sve vreme prijatno talasalo u meni..sto bi rekao onaj pop "Ala ljulja".
January 24Jan 24 3 hours ago, kronostime said:Rakija je dobra samo ako je u flasi Coca cole od 2L.sa cepom od fante
January 24Jan 24 Ko drži do svoje rakije i mazio i pazio kominu, čučao ispred kazana satima itd., neće je sipati u plastičnu flašu. Tačka.
January 24Jan 24 7 minutes ago, Boksi said:Ko drži do svoje rakije i mazio i pazio kominu, čučao ispred kazana satima itd., neće je sipati u plastičnu flašu. Tačka.Sebi neće..
January 24Jan 24 5 minutes ago, Boksi said:Ko drži do svoje rakije i mazio i pazio kominu, čučao ispred kazana satima itd., neće je sipati u plastičnu flašu. Tačka.To kad je prodajes - za licnu upotrebu ide ui pije se iz
January 24Jan 24 8 minutes ago, mlatko said:Sebi neće..U mom univerzumu, ni drugima. Ako putuje, flaša se mota u Politiku koja se kupuje specijalno za tu priliku. Isto kada je maslinovo ulje u pitanju, samo što je drugi dnevni list.
January 24Jan 24 12 minutes ago, Boksi said:U mom univerzumu, ni drugima. Ako putuje, flaša se mota u Politiku koja se kupuje specijalno za tu priliku.Isto kada je maslinovo ulje u pitanju, samo što je drugi dnevni list.Pobjeda ili Vecernji list?
January 24Jan 24 E da, i med. Kad se u kući pojavi nešto od to troje u plastičnoj ambalaži demonstrativno izjavim ‘ja to neću da jedem/pijem’. Nakon čega usledi odgovor ‘niko te ne goni’. I svi srećni.
January 25Jan 25 6 hours ago, banecare1 said:pletara je '75, ova druga '82Zelena je magic potion, 100%
January 28Jan 28 Slučajno našao 2 staklena balona od 5 litara u podrumu kuće koji su nekako pretekli sve ove godine - jedan je loza iz 2002. godine što je otac pekao iz hobija i dobio Zlatnu medalju Novosadskog sajma, a druga je loza Žolta iz 2008. godine, poklon od prijatelja iz Makedonije.Žolta je malo jača, 47 stepeni, a moja loza je 43 stepena, obe miluju i blaže.Žao mi je jedino što ovih rakija imam svakim danom sve manje i manje...