January 24Jan 24 1 minute ago, banecare1 said:50usdKod nas je u slobodnoj prodaji oko 30-35..a treba to prebaciti do tamo
January 24Jan 24 16 minutes ago, banecare1 said:50usdPfff,jesi probao Imperian rakije?Imaju sljivu,kleku,lozu,dunja.Kleka na dutyfry Tesla 14e.Meni nelosa.Barrique Wine and FineImperian Šljiva 0.75 LVrhunska voćna rakija,stvorena od odabranih plodova šljive,odležala u hrastovim buradima,poseduje prelepu boju ćilibara. Edited January 24Jan 24 by askeladden
January 24Jan 24 26 minutes ago, SNARC said:Kod nas je u slobodnoj prodaji oko 30-35..a treba to prebaciti do tamoonda je to dobra cena ovde
January 24Jan 24 10 minutes ago, askeladden said:Pfff,jesi probao Imperian rakije?Imaju sljivu,kleku,lozu,dunja.Kleka na dutyfry Tesla 14e.Meni nelosa.Barrique Wine and FineImperian Šljiva 0.75 LVrhunska voćna rakija,stvorena od odabranih plodova šljive,odležala u hrastovim buradima,poseduje prelepu boju ćilibara.nisam probao. ovde je bas tanko sa rakijama
January 24Jan 24 Rakija je nesto sto bi verovatno moralo da bukne kao izvozni produkt u skorije vreme..Prosto po inerciji stvari, ulozilo se u nivo kvaliteta proizvoda, ambalaza postaje sve bolja i atraktivnija..i pravi se od voca brate. Vidim da nasi eksperimentisu i sa aromama, trenutno trosim ovoIzgleda da tehnolog gurne sipku vanile..ili stapic cimeta tokom odlezavanja, ima zanimljivu aromu, nesvakidasnju svakako.Inace, nasao sam omiljenu prodavnicu alkohola koja mi rakiju donosi na kucnu adresu
January 24Jan 24 2 minutes ago, Milošica said:Da li je pio neko Šamar rakiju? Isto pitanje za Djedovu?Drugar mi je rekao da je pio Šamar rakiju i da je dobra.Problem sa rakijama kod nas je što svako ima nekog ko peče odličnu rakiju i prodaje za male pare. Moj drugar ima šljivu koju peče za sebe a uvek ima dosta viška i onda prodaje za 800 din litar. Posle te rakije me nikada nije bolela glava.
January 24Jan 24 Пио ја Ђедову, за Шамар не сећам се, могуће.Мени је добра Ђедова прилично, ако изузмемо да је Додикова ваљда, што квари утисак.
January 24Jan 24 8 minutes ago, Milošica said:Da li je pio neko Šamar rakiju? Isto pitanje za Djedovu?Pio ja Samar sljivu, meni nije nesto ... naravno da nije losa, ali ni nesto spec
January 24Jan 24 3 minutes ago, johan nagel said:Пио ја Ђедову, за Шамар не сећам се, могуће.Мени је добра Ђедова прилично, ако изузмемо да је Додикова ваљда, што квари утисак.Pade mi na pamet kad sam video "Laktaši".Mislim pio sam ja obe, nego ne znam koliko se razumem Onako površno, obe su mi odlične. Tipa Šamar 8/10, Djedova 9/10.@Lezilebovich Baš šljivu ili kombinaciju šljiva-dunja? Edited January 24Jan 24 by Milošica
January 24Jan 24 1 hour ago, Milošica said:Da li je pio neko Šamar rakiju? Isto pitanje za Djedovu?pio sam su pivnici na terazijama samar miks sljive sa dunjom. odlicna! pio sam i djedovu od dodika, isto je veoma dobra.btw ja u beogradu imam dva balona domace caletove bosanske sljive iz '75 i '82. ovu stariju smo trebali otvoriti za moju svadbu, ali posto sam se zenio u moskvi, sjebali smo nesto oko logistike i nismo stigli sa isporukom. ne znam na sta ce liciti 50godisnja sljiva ako je otvorimo sada.
January 24Jan 24 18 minutes ago, banecare1 said:ne znam na sta ce liciti 50godisnja sljiva ako je otvorimo sada.To je lek, jebote... Edited January 24Jan 24 by kronostime