April 23Apr 23 Jel imate neke preporuke šta odabrati od ovih milion rakija kojih sad ima na tržištu...Danas svako pravi rakiju, izgleda...
April 23Apr 23 1 minute ago, Frank Pembleton said:Jel imate neke preporuke šta odabrati od ovih milion rakija kojih sad ima na tržištu...Danas svako pravi rakiju, izgleda...Ja sam imao odlično iskustvo sa Stara Sokolova.Davno davno dok sam radio za neke ruse, svi koji su odavde išli tamo su nosili brdo "Žuta Osa" rakije jer si time mogao razna vrata da otvoriš, baš je bila cenjena.. Ali nju nisam pio, ovu gore jesam.I jednom su nam poturali neku sedam godina staru šljivu koja je kao barik, ali je to bilo prejako, gorčasto, nije mi leglo i ne znam šta je bila tačno ideja, vidim da sada na tržištu ima dosta tih opcija, ali se ne sećam koja je bila ova.. osim da su udarali po ušima sa cenom.Izgleda da je i sokolova barik :D... toliko se doznajem.....Našao sam neki blog, vidim da dugo dugo radi rakije i da ima ocene. Možda bude od pomoći https://rakija-uglavnom.blogspot.com/search/label/Velika%20zlatna Edited April 23Apr 23 by Vapad
April 23Apr 23 36 minutes ago, Frank Pembleton said:Jel imate neke preporuke šta odabrati od ovih milion rakija kojih sad ima na tržištu...Danas svako pravi rakiju, izgleda...BB su vrlo solidne ,Nasledje 3 ,Biserka ,Sad upravo probao Nasledje Kleka 2100 din .Ukusna .I dalje izbija sljiva i dim ,nije bas old school ali moze
April 23Apr 23 57 minutes ago, Frank Pembleton said:Jel imate neke preporuke šta odabrati od ovih milion rakija kojih sad ima na tržištu...Danas svako pravi rakiju, izgleda...OURS Vinoteka & Rakija ShopHome - OURS Vinoteka & Rakija ShopNajveći izbor srpskih vina i rakija na jednom mestu. Odlične cene, vrhunski kvalitet i bogata ponuda domaćih proizvođača.Stavio sam link za shop u spoiler..em je jeftinije em ti je donesu na kucni prag u toku dana, platis karticom. Meni se dopada sve sto radi Pevac, tehnolog im je covek koji je celu karijeru proveo u Rubinu, lepo rade lepo sve to izgleda i cena nije preterana
April 23Apr 23 pevca mi je skoro drugar prepurucio, probacu prvom prilikom, hvala na podsecanju.a za velju, sve sto su iznad momci preporucili. kvalitet (a i cene) tih kupovnih rakija kod nas je ozbiljno skocio i mislim da je to predivno. na kvalitet mislim =)kad pitam neke upucene, jel ima neka caci destilerija kao kod vinara, nisam jos cuo da se neko distancira ili da je upucen da jeste.ako ima, molim da se javno saopsti. Edited April 23Apr 23 by holden kolfild
April 23Apr 23 Destilerija Surlan bese pripada jednom od onih koji su zaglavili pritvor zbog nadstresnice
April 23Apr 23 57 minutes ago, askeladden said:BB su vrlo solidnehttps://www.agrofin.rs/vesti/predsednik-vucic-u-bajinoj-basti-destilerija-bb-klekovaca-najstarija-u-srbiji-proizvodi-autenticne-rakije-sa-grografskim-poreklom/
April 23Apr 23 5 hours ago, Frank Pembleton said:Jel imate neke preporuke šta odabrati od ovih milion rakija kojih sad ima na tržištu...Danas svako pravi rakiju, izgleda...ne znam koliko ti znaci gastoski momenat al evo... ja sam ovde u londri nasao nesto sto se zove 'manastir kovilj sljiva'. nije sad da padnes u nesvest al vrlo, vrlo pristojno. u cene se ne razumem, ovde je jaca sto nije bez razloga kad se uzme u obzir da uvoze al nije ni neko ozbiljno shishanje, bar mi se tako cini jer otprilike tolko placam i tikves lozu (zolta). doduse, sam djavo zna na osnovu cega ovde formiraju cene.
April 23Apr 23 8 minutes ago, stajebrebilo said:Kovilj šljiva je ok ali precenjena...Za te pare Zarić Kraljica 7 yo.zato sam i bio oprezan. nemam tu paletu rakija u londri. a ni znanje. a i rekoh, cene ovde su neobicne... Edited April 23Apr 23 by adam
April 23Apr 23 6 hours ago, Frank Pembleton said:Jel imate neke preporuke šta odabrati od ovih milion rakija kojih sad ima na tržištu...Danas svako pravi rakiju, izgleda...prekoputa novog merktr imaš radnju premierako ništa imaju najveći izbor
April 23Apr 23 15 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:prekoputa novog merktr imaš radnju premierako ništa imaju najveći izborNjih imam i u komšiluku u Vojvodjanskoj (meni sve to Tošin bunar).Uzimao tamo single maltove...