February 8Feb 8 1 hour ago, johan nagel said:Све то прати у цена уебига, да је неко некад рекао да ће се рандом ракије 0.7 продавати за по 4-5 хиљада нико му не би веров'оPovecane su akcize na domaci alkohol u odnosu na uvozni jer bratija ima monopol na uvoz stranih pića, tako sam čuo.Mozda je iz tog razloga jača cena, ali za iste pare uvek biram 5 godina staru šljivu u odnosu na 5 godina star destilat od kukuruza i pšenice
February 9Feb 9 Gledao online cene whisky po BG vinotekama.Ima tu jeftinijih ponuda nego po duty free.Teeling small batch za 3800 rsd je odlicna cena.
February 9Feb 9 Nema dobre rakije dok je ne kupiš u flaši od kisele vode, direktno od seljaka, ali proverenog . Edited February 9Feb 9 by Rudolf Pingvinoglu
February 9Feb 9 3 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:Nema dobre rakije dok je ne kupiš u flaši od kisele vode, direktno od seljaka, ali proverenog ....neopterećenu akcizom i pedeveom
February 16Feb 16 15 minutes ago, Moća said:Kolko para?Ne znam. Poklon od drugara. Nisam ni guglao.Gugl kaže 70€. Edited February 16Feb 16 by pariah
February 16Feb 16 2 hours ago, pariah said:Ne znam. Poklon od drugara. Nisam ni guglao.Gugl kaže 70€.Dobar ti drugar. Ja za žestinu ne dobacujem više od 35-40 baksa, a i to ni u ludilu ne poklanjam nego zadržavam za sebe.
February 16Feb 16 Inače meni juče stigla tastovača iz Dragačeva. Vrhunska šljiva + jabuka. Nadam se da je komisija zadovoljna ambalažom Edit: slika Edited February 16Feb 16 by bios
February 17Feb 17 13 hours ago, bios said:Inače meni juče stigla tastovača iz Dragačeva. Vrhunska šljiva + jabuka. Nadam se da je komisija zadovoljna ambalažom Edit: slikaJesi ti beše u nekim amerikama?Ako jesi, svaka čast na trudu da se prošvercuje to...
February 17Feb 17 3 hours ago, Frank Pembleton said:Jesi ti beše u nekim amerikama?Ako jesi, svaka čast na trudu da se prošvercuje to...Trazio mu lekar urine samples for analysis....
February 17Feb 17 5 hours ago, Frank Pembleton said:Jesi ti beše u nekim amerikama?Ako jesi, svaka čast na trudu da se prošvercuje to...Nije frka, do 3 litra je limit. To je neko generalno pravilo, mada može malo da se razlikuje od države do države. Negde and će navodno da naplate carinu za drugi i treći litar, samo 1l je free, kod mene može galon opušteno. Provereno i u praksi, jerbo je tašta bila na sekundarnom pregledu, tzv trkeljisanju. Let iz Frankfurta, ona inače nabada engleski pomalo, ali tečno priča nemački. Situacija sa gospođom carinicom:-Ma’am, what do you have in these bottles-Schnapps -lol
February 17Feb 17 19 hours ago, bios said:. Nadam se da je komisija zadovoljna ambalažom Edit: slika Edited February 17Feb 17 by Boksi