Jump to content
IGNORED

Sladoled

FranziskaKafka

Recommended Posts

Posted

da, sto trovac? rekonstrukcija je u pitanju. nego nikako ne mogu da povezem onu u prizrenskoj sa onom u nusicevoj, a valjda je isti vlasnik? :unsure:

Posted

Ja ga, a i svi u okolini, znam kao Trovač od uvek, trideset i kusur godina, svi ga znaju kao takvog.To je zbog ogromnih porcija, a ne zbog nekvaliteta, tj. od milja

Posted

Ahaaa... Nisam znao, a tu smo negde sa iskustvom... Ne dovoljno učestalim, ali skoro pa trodecenijskim- da.

Posted

A gde imaju da se kupe ti ICe Cream Factory sladoeldi i kolika im je cena? Ja sve sto sam video od toga su bilbordi i reklame.

Posted

ja bik joč dodo: jer to gotov slad il upitaj prah?

Posted (edited)
A gde imaju da se kupe ti ICe Cream Factory sladoeldi i kolika im je cena? Ja sve sto sam video od toga su bilbordi i reklame.
Familija, Rodic, Vero... 400 din kg. (otprilike) Edited by Takeshi
Posted

za drugarice i drugove vegane.. a i druge koji zdravog sladoleda vole;ss1t.jpgss3r.jpgss2iv.jpg

• 2 weeks later...
Posted

'trovac' u prizrenskoj ponovo radi, sav je u staklu i pun muva. elem, narucim bozu prvi put u zivotu, bogte, umal se nisam izvrno, od cega se bre ono pravi?? limunada i kolaci su xtra

Posted

Prava prava boza (ima i raznih varijacija) se pravi od prokisle pšenice.

Posted

Goranci bozu prave i od mrvica hleba (jedan od sastojaka). To je vrlo popularno pice u juznim krajevima Srbije, a preporucuje se porodiljama koje nemaju mleka :)Sladoled: probao od pistaca i mente u Rimu. Ovaj od mente je vrh brate.

Posted (edited)

boza se pravi od kukuruza.jos jednom da pohvalim grandisimo ekstra nugat. jos mi se nije ogadio..

Edited by darling
Posted

Ice Cream Factory - sumsko voce.Savrseno.

Posted
Ice Cream Factory - sumsko voce.Savrseno.
zavidim vam, nikako da nabodem ajskrim fektori. nema nigde u blizini, a opsesivna kompulsija mi ne da da kupim ista zaledjeno sto je na vise od 5 minuta od kuce. imala bih nervni slom da se istopi pre vremena.