Svemir Zeka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 5 hours ago, Nikodije said: stvarno, sta fali obicnoj turskoj domacoj kahvi, mislim u kom to univerzumu su espreso, late i slicne zajebancije bolji. Nema šta da bude bolje ili ne. Probala sam kafe i late i turske i arapske i srpske i bosanske i gusta, i kad sedim na gajbi, ja volim da pijem tursku. Da l je ona nekome gora, ne tiče me se mnogo jer je meni bolja. Ima razlike među njima, da li mi ovde imamo sve koje postoje, ne znam. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 volim kafu(ne i instant) al da se lomatam ujutru, melji, nabijaj, protresi, cedi, nema noga da bih radio ovako bum kapsulica i eto kafidžolica
Nikodije Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 "Komšinice, svrati na kapsulicu i kafidžolicu" 1 4
Svemir Zeka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: volim kafu(ne i instant) al da se lomatam ujutru, melji, nabijaj, protresi, cedi, nema noga da bih radio ovako bum kapsulica i eto kafidžolica A mora da bude sveže samlevena Ja sam kao klinka mlela kafu u mlinu koji je Sara postovala, pa i tad se mlelo možda za ceo dan, sutra...ko sedi kući, dakle deda i baba, eventualno ja. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 još mi to fali, da vitlam mlin od sabajle mada volim kuvanu kafu, al mi je espreso bolji
Sandradjer Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: volim kafu(ne i instant) al da se lomatam ujutru, melji, nabijaj, protresi, cedi, nema noga da bih radio ovako bum kapsulica i eto kafidžolica U 21 veku sve na dugme. Ko ce da se muci da mu kicma otpada 1
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Just now, Sandradjer said: Ko ce da se muci da mu kicma otpada ima gde kičma da otpada
bios Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 @kums nema šta da vitlaš. Vidi kako je Japanac smislio da sve bude lako i lepo 1
kud u maglu Simoviću Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 cenim ko ima volje i želje sabajle da se bakće sa ovim ja nemam 1
Nikodije Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 1 minute ago, booyaka said: Kafa '24 Kafa '76 Kapsulica i kafidžolica '24 1
Svemir Zeka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: cenim ko ima volje i želje sabajle da se bakće sa ovim ja nemam Brate kumse, to se melje uveče, evo sad recimo
Svemir Zeka Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: pa ishlapiće do ujutru Ostaviš u mlinu. Neš ishlapjet 1
bios Posted November 8, 2023 Posted November 8, 2023 Ne pratiš na času kumse. Ima i koristim hipsterski device za čuvanje kafe 3
Recommended Posts