November 8, 20231 yr 5 hours ago, Nikodije said: stvarno, sta fali obicnoj turskoj domacoj kahvi, mislim u kom to univerzumu su espreso, late i slicne zajebancije bolji. Nema šta da bude bolje ili ne. Probala sam kafe i late i turske i arapske i srpske i bosanske i gusta, i kad sedim na gajbi, ja volim da pijem tursku. Da l je ona nekome gora, ne tiče me se mnogo jer je meni bolja. Ima razlike među njima, da li mi ovde imamo sve koje postoje, ne znam.
November 8, 20231 yr volim kafu(ne i instant) al da se lomatam ujutru, melji, nabijaj, protresi, cedi, nema noga da bih radio ovako bum kapsulica i eto kafidžolica
November 8, 20231 yr 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: volim kafu(ne i instant) al da se lomatam ujutru, melji, nabijaj, protresi, cedi, nema noga da bih radio ovako bum kapsulica i eto kafidžolica A mora da bude sveže samlevena Ja sam kao klinka mlela kafu u mlinu koji je Sara postovala, pa i tad se mlelo možda za ceo dan, sutra...ko sedi kući, dakle deda i baba, eventualno ja.
November 8, 20231 yr još mi to fali, da vitlam mlin od sabajle mada volim kuvanu kafu, al mi je espreso bolji
November 8, 20231 yr 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: volim kafu(ne i instant) al da se lomatam ujutru, melji, nabijaj, protresi, cedi, nema noga da bih radio ovako bum kapsulica i eto kafidžolica U 21 veku sve na dugme. Ko ce da se muci da mu kicma otpada
November 8, 20231 yr Just now, Sandradjer said: Ko ce da se muci da mu kicma otpada ima gde kičma da otpada
November 8, 20231 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: cenim ko ima volje i želje sabajle da se bakće sa ovim ja nemam Brate kumse, to se melje uveče, evo sad recimo
November 8, 20231 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: pa ishlapiće do ujutru Ostaviš u mlinu. Neš ishlapjet