belch Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 jel su samo meni desni-klik meniji postali mnogo širi od jutros? Link to comment
Tale Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Možda si instalirala neki plugin ili promenila jezik?Neki prtscr? Link to comment
belch Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 (edited) meni je sad skoro do dna ekrana, ranije je jedva stizao preko polovinenisam ništa instalirala niti menjala... Edited April 5, 2013 by funk soul sister Link to comment
Tale Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 meni je sad skoro do dna ekrana, ranije je jedva stizao preko polovinenisam ništa instalirala niti menjala...Kod mene nije, ali ovo nije desni klik, ovo je klik na "Customize and control Google Chrome" Link to comment
Frau Gabrijela Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 jel su samo meni desni-klik meniji postali mnogo širi od jutros?i kod mene je isto. Link to comment
Tale Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Evo, i kod mene se promenilo: prvo mi je zabagovao Chrome, ubio mi je lan, morao da restartujem komp.Posle restarta sam dobio to nešto. Čak mi ni Other bookmarks ne počinju od prvog (foldera) nego se skroluje naviše. Prsost. Link to comment
copkillah Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Nešto su uradili, meniji jesu širi. Nisam primetio druge promene. Link to comment
Tale Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Sinoć sam neprijavljen na Chrome nešto guglao i sve se danas prijavilo u History na drugom računaru na kome sam na Chrome prijavljen.Dakle.. Link to comment
Prospero Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Prism-ovan si, nema druge :)Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2 Link to comment
Tale Posted June 13, 2013 Share Posted June 13, 2013 Moraću da nađem tu bubicu i da je komisijski spalim :D Link to comment
Roger Sanchez Posted August 19, 2013 Share Posted August 19, 2013 jel vam radi altgr+v za @ u Chromeu? Link to comment
Recommended Posts