crtamOrasi Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Nisam video kod sebe to da mozes da iskljucis. Hvala puno za pomoc.
Calavera Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Juce se prebacio sa Firefoxa, sve deluje u redu osim sto svaki put kad postujem moram da cekam da se stranica ponovo ucita. Je l' imao neko ovaj problem?
eye of the beholder Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 (edited) Pre 3-4 nedelje sam počeo da "rabim" Google Chrome (portabl doduše) i naišao sam ja jedan prilično "veliki" problem.Posle jedno 6-7 sati rada toliko optereti memoriju/procesor (jebem li ga sta je u pitanju) da ceo racunar koči. Ne pomaže gašenje Chrome-a već samo restartovanje računara.Obično sam imao otvorenih jedno 4-5 tabova i instaliranih 7-8 ekstenzija...Ali ako to zanemarimo, Chrome prilicno dobro radi, brz je jednostavan i ima gomilu ekstenzija skoro kao i "Lija" Edited June 30, 2010 by eye of the beholder
Jolly Roger Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 ^^Shift+Esc otvara Google Chrome task manager. Kad se otvori izgleda otprilike ovako:Pogledaj uz pomoć ovoga šta ti jede najviše memorije.
Frau Gabrijela Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 eye, i mene muči isti nedaća, ali mi se čini da zatvaranje GC ipak pomaže. Kad sam uočila problem i počela povremeno da zatvaram Chrome na desetak minuta do pola sata, comp mi ne prijavljuje manjak virtuelne memorije. ^^Shift+Esc otvara Google Chrome task manager. Kad se otvori izgleda otprilike ovako: Kod mene otvara sa Ctrl+Shift+Esc. Neće sa samo ova dva koja si naveo.Pogledaj uz pomoć ovoga šta ti jede najviše memorije.I šta onda? Da se zatvori prozor ili tab koji jede najviše memorije, jasno. Ali šta ako mi baš taj treba? Ima li tu nekog dovijanja?
Jolly Roger Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 (edited) I šta onda? Da se zatvori prozor ili tab koji jede najviše memorije, jasno. Ali šta ako mi baš taj treba? Ima li tu nekog dovijanja?Probaj ovo:edit: Uputstvo. Edited June 30, 2010 by Jolly Roger
JozoMujica Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Kad sam uočila problem i počela povremeno da zatvaram Chrome na desetak minuta do pola sata, comp mi ne prijavljuje manjak virtuelne memorije. Mora da se pregreva, pa se ohladi kad ga ugasiš. ^_^
Frau Gabrijela Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Probaj ovo:edit: Uputstvo. tnx, probaću.Mora da se pregreva, pa se ohladi kad ga ugasiš. ^_^nije mi jasno šta želiš da kažeš. ja sam manje od prosečnog korisnika, a više od nekorisnika računara.
JozoMujica Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 nije mi jasno šta želiš da kažeš. ja sam manje od prosečnog korisnika, a više od nekorisnika računara. Ma ništa, šalim se malo. Inače, meni ovaj problem koji se tebi javlja ne liči na problem sa tvoim računarom, pojedinim verzijama brauzera (i IE i FF imaju običaj) se to jednostavno dešava.Što ne probaš neku malo raniju verziju (ako koristiš poslednju)?
Frau Gabrijela Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Ma ništa, šalim se malo. to mi je bilo najjasnije u čitavoj priči. Inače, meni ovaj problem koji se tebi javlja ne liči na problem sa tvoim računarom, pojedinim verzijama brauzera (i IE i FF imaju običaj) se to jednostavno dešava.Što ne probaš neku malo raniju verziju (ako koristiš poslednju)?naravno, nije ništa dramatično, samo me nervira kad mi prijavljuje nedostatak memorije.imam ovu verziju: 5.0.375.86. (pod uslovom da se ova oznaka na to odnosi )ne znam ubrajali se u stare ili nove.
Jolly Roger Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 imam ovu verziju: 5.0.375.86. (pod uslovom da se ova oznaka na to odnosi )ne znam ubrajali se u stare ili nove.To je najnovija "stable" verzija.
BarryWhite Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Ajd da pitam i ovde posto jos nisam resio problem I ja imam neki problem sa google chromom, nece da mi otovori stranicu a internet normalno radi. Sad pisem preko IE , radi skype normalno. Pokusao sam da deinstaliram i ponovo instaliram i opet se isto desava. Ima li neko ideju sta moze da bude problem?
Roger Sanchez Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 (edited) 1 stvar mi pada na pamet: ne voli ga tvoj firewall (će ga imaš). Edited July 2, 2010 by Roger Sanchez
Recommended Posts