BarryWhite Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 @BarryWhite: Ja isto imam taj problem vec mesecima. Iskljucivala sam ga u about plugins, ali opet secka, koci, blokira mi ceo browser... Ostali strimovi mi rade relativno ok. Izgleda su totalno sjebali i hrom i flesplejer, to je sve sto mogu da konstatujem. Mozda je vreme za novi browser...Meni sad radi sve normalno, deinstalirao sam flashplayer i koristio chrome par dana bez njega i pre dva dana sam instalirao najnoviju verziju ( pretpostavljam da je najnovija jer mi je sam ponudio da instaliram ) i sad je sve OK. Link to comment
dekss Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 flash bi trebalo zakonom zabraniti Link to comment
Aion Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 flash bi trebalo zakonom zabraniti Link to comment
pacey defender Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Nece u hromu da mi otvara spojlere na forumu. Link to comment
Zli Gli Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Ako obrisem hrom i instaliram ga ponovo, da li ce mi ono logovanje na sajt gugla vratiti speed dial zajebancije i bukmarkove ili jok? Link to comment
Mil@n Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Ako obrisem hrom i instaliram ga ponovo, da li ce mi ono logovanje na sajt gugla vratiti speed dial zajebancije i bukmarkove ili jok?Misliš na sinhronizaciju. :PMislim da ne vraća speed dial, tj barem meni nije vratio, no možda tvoj add on to omogućava pošto ih ima više. Bookmarkove da. Neke add onove restoruje neke ne. Link to comment
ajgor Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 (edited) Od juče me Chrome pri pokušaju otvaranja foruma opsuje sa: Ова веб-страница има петљу за преусмеравањеВеб-страница на адреси http://www.parapsiho...ija.com/forums/ проузроковала је превише преусмеравања. Овај проблем можда можете да решите ако обришете колачиће за овај сајт или дозволите колачиће треће стране. Ако то не успе, вероватно се ради о проблему са конфигурацијом сервера, а не о проблему са рачунаром. Ево неких предлога: Учитајте поново ову веб-страницу касније. Сазнајте више о овом проблему. Грешка 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS): Било је превише преусмеравања.Drugi pregledači rade OK (FFox, IE8), prijem kolačića je omogućen, koji mu je vrag? OS je XPSP3. Edited February 7, 2013 by ajgor Link to comment
Zli Gli Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Realno, hrom dosta jebava. Ja ga koristim iz navike ali ima mnogo nekih mini sranja. I dalje nisam resio problem sa neprikazivanjem slika na fejsbuku a ima jos problema... Link to comment
Mil@n Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Realno, hrom dosta jebava. Ja ga koristim iz navike ali ima mnogo nekih mini sranja. I dalje nisam resio problem sa neprikazivanjem slika na fejsbuku a ima jos problema...Realno, ja sam posle celog života opere, tipa 15 godina korišćenja prešao na chroome baš iz tog razloga jer je sve radilo ko pjesma. Link to comment
Aion Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Nije vezano za Chrome, ali nemam gde:http://gizmodo.com/5990454/google-is-killing-google-readerZnam da postoje i drugi rss readeri, ali na googlov sam jednostavno navikao. Dobro cu razmisliti da koristim jos neku njihovu aplikaciju ili tehnologiju. Link to comment
Kelt Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 +1, google reader je jedina aplikacija koju koristim a oni reše da je ukinu Link to comment
Indy Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Kewa mi se od Googleta. Ovo je u sklopu njihove akcije uguravanja slucajnih prolaznika u Google+ grozotu. Hoce da budu Facebook namesto Facebooka.Neka mi ukinu Reader, manje cu gluposti da citam). Nek crkne Web 2.0 i njegova socijalna medija, ja se vracam na net kakav je bio sredinom 1990-tih. Link to comment
Mil@n Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Jebote, google se ponaša kao moj bivši predsednik opštine. Sve jedan za drugim pogubnim potezom dok ih sa vlasti nije smenila grupa krezavih paora bez jedne krštene diplome sedmog stepena. A na spram googla stoji facebook i njima slični. Sve su gori i gori iz poteza u potez. Link to comment
Recommended Posts