Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Aerodromi i letenje

Featured Replies

Hvala @Delija67 !

• 2 weeks later...
  • Replies 5.4k
  • Views 400.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ToniAdams
    ToniAdams

ljudi, stigao je, hvala svima! mislim da je sve na mestu, iz nekog razloga je ruckica rajfeslusa pokidana.   moguce da sam malo vise izdramio, ali sve je toliko suludo od pocetka delova

• Pisao sam o kašnjenju leta na Kipar. Danas je stigla kompenzacija od ~270 e po osobi 

• Aerodrom ima neke vrlo konkretne probleme koji uvek iznerviraju a mogli bi da se (relativno lako) srede: Na ulazu u aerodrom imas jedan deo check-in a onda posle hodnika od 50 metara, drugi. N

Posted Images

Jbt, Baltik ima starlink, za djabe...rolleyes

Pozdrav sa neba iznad Jevrope, dozeveo ssm i to da neko pusta net dzabe tokom leta... hail

18 minutes ago, radisa said:

Jbt, Baltik ima starlink, za djabe...rolleyes

Pozdrav sa neba iznad Jevrope, dozeveo ssm i to da neko pusta net dzabe tokom leta... hail

Jel mi se čini ili je to bilo uključeno (u cenu) greškom pre 20ak godinica Jat ili AS?

Nemam pojma, ovo je prvi put da na placam ni simbilickih 5 evra da imam net... Realno, u AS ni nema opcija ni da se plati, smorio sam se u ponedeljak igrao sam sah 3 sata...

10 minutes ago, radisa said:

smorio sam se u ponedeljak igrao sam sah 3 sata...

(

meni ovo zvuci kao best time ever.

1 minute ago, nenad said:

(

meni ovo zvuci kao best time ever.

Ma botovi su mi na aplikaciji 1300 i 1800... Ovog prvog dobijem 90%, ovsj drugi me odvali 95%... :(

Just now, radisa said:

Ma botovi su mi na aplikaciji 1300 i 1800... Ovog prvog dobijem 90%, ovsj drugi me odvali 95%... :(

still sounds like fun to me. ph34r

ispraticu se sam.

Fekalije se izlile na beogradskom aerodromu, detaljnije na SNS temi.

https://cad.gov.rs/upload/propisi/2026/Podzakonski%20%20propisa/32-26.pdf

Glavna izmena je:

У случају да се међународним уговором омогућава авио-превозиоцима страна уговорница да обављају редован јавни авио-превоз уз коришћење права треће и четврте ваздухопловне слободе, одобрење се издаје за летове који започињу и који се завршавају на територији државе која је овластила страног авио-превозиоца, односно на територији Европске уније уколико је реч о авио-превозиоцу из Европске уније.

Dakle, ovo potvrđuje priče da je Ognjen Babić, od marta meseca VD direktor Direktorata, postavljen na to mesto da eliminiše Wizz Air iz Beograda i skloni konkurenciju nacionalnoj aviokompaniji.

https://x.com/ichbinschomi/status/2061797036094021668

sprovođenjem mera usmerenih na to da se avio-kompanija primora da od novembra 2026. godine obustavi bazne operacije u Beogradu“, poručili su iz ove kompanije pvodom izmene pravilnika od strane Direktorata za civilno vazduhoplovstvo.

https://x.com/i/status/2062172350418674133

tržišnog prostora - jesmo u liberali ali smo ipak i nejednakiji jer nismo članovi.

Indirektnim ukidanjem baze Vizu operacije toj kompaniji poskuplju, Er Srbija preuzima jutarnje polaske i Viz er nastavlja da leti za Srbiju ali skuplje. Možda se odluči da pooštri konkurenciju sa Er Srbijom kao osvetu - gde svi putnici dobijaju zauvek.

https://x.com/petarV/status/2062172455427244284

ono kad onaj što bi trebalo da te štiti od tržišnog monopola pravi monopol za sebe

Frankfurtski aerodrom zatvara Terminal 2, koji su koristila Air Serbia, i operacije su prenete na novootvoreni T3.