April 16Apr 16 Uspeh da ugrabim rebukiranje na Turkish, polazak sutra noc (umesto subota 9am), 10 sati cekicanja u IST i dolazak u BG u subotu sat ranije nego sa LH
April 17Apr 17 15 hours ago, jms_uk said:Uspeh da ugrabim rebukiranje na Turkish, polazak sutra noc (umesto subota 9am), 10 sati cekicanja u IST i dolazak u BG u subotu sat ranije nego sa LH Previse za obilazak aerodroma, premalo za odlazak do grada Srecno u svakom slucaju.
April 17Apr 17 2 hours ago, x500 said:Previse za obilazak aerodroma, premalo za odlazak do grada Srecno u svakom slucaju.Posto kao Star Gold imam pristup laundzu, plan mi je da se lociram tamo i prvo malo odspavam (slecem u 2 i nesto po UK vremenu). Posle neka klopa i pice. Bio sam u Istanbulu dvaput, pa mi nije zao da propustam nesto.
April 17Apr 17 3 hours ago, x500 said:Previse za obilazak aerodroma, premalo za odlazak do grada Srecno u svakom slucaju.nije bas da je premalo. 4-5 sati bi se moglo provesti od tih 10
April 17Apr 17 4 hours ago, Ros said:nije bas da je premalo. 4-5 sati bi se moglo provesti od tih 10Pitanje je koliko to energije traži, svakako da je za jedan prvi utisak dovoljno i par sati ali neka nepredviđena situacija može da se desi uvek pa ne vredi truda ako poznaješ haos™
April 19Apr 19 On 17. 4. 2026. at 21:21, mlatko said:Pitanje je koliko to energije traži, svakako da je za jedan prvi utisak dovoljno i par sati ali neka nepredviđena situacija može da se desi uvek pa ne vredi truda ako poznaješ haos™stoji. stambol je nepredvidiv mali je problem sto se google maps bas ne voli sa istanbulskim metroom pa ga bas ne nudi u opcijama. stvara se utisak da sa neke destinacije treba previse vremena.
April 21Apr 21 Air Serbia uvodi liniju do Minhena od 22. maja, a Tenerife od 15. septembra umesto planiranog 27. oktobra
April 21Apr 21 52 minutes ago, Tsai said:Stvarno nismo imali airserbia liniju do minhena? To mi je nemogucePokrivala je LH sa nekoliko polazaka dnevno.
April 21Apr 21 Mozda mi povratak ne bude sa LHhttps://archive.is/zXCsILufthansa cuts 20,000 flights to save fuel as prices soar
April 22Apr 22 A? 6 hours ago, jms_uk said:Mozda mi povratak ne bude sa LHhttps://archive.is/zXCsILufthansa cuts 20,000 flights to save fuel as prices soarA? Nece valjda. Avioni su im puni sa lax. Oce li vise airserbia do los andjelesa??
May 6May 6 Deco, ima li gužve na BEG u odlasku?Koliko wizzair trenirastrogoću sproću superlake kategorije ručnog smotuljka 40x30x20? Prolazi li online checkin sa telefona ili mora se štampa?
May 6May 6 Od kad je automatska pasoska kontrola nema nigde cepova. Moja iskustva su da dokle god je to ranac koji nije upadljivo veci od tih dimenzija moze da prodje. Imam neki iz dekatlona koji je za nijansu veci i nije bilo problema.Moze sa telefona.