Milosh76 Posted August 22, 2022 Posted August 22, 2022 Da li ima svrhe zaliti se, tuziti kompaniju ili da iskuliram?Mali.update...Dobio sam Kontiki telefonom, rekli mi da posaljem mail sa opisom i da ce zalba ici preko njih. Poslao i sad cekam sta ce AirSerbia reci.Slican mail sam poslao i AirSerbia (lakse dobiti predsednika Marsa nego njihov kol centar), oni su mi poslali genericki mail da ce mi odgovoriti u zakonskom roku.Jedino sto nisam popunio zalbeni formular na njihovom sajtu.Sad cekam da vidim sta ce mi reci.Da dobijem neki popust za let i to bi mi znacilo.Videcemo...
3opge Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Nikada, apsolutno ni pod kojim uslovima, nemojte leteti sa Air Serbia skupinom ludaka.
James Marshall Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 i ne uzimati vodu od Beogradskog vodovoda 1
bags Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 (edited) 1 hour ago, 3opge said: Nikada, apsolutno ni pod kojim uslovima, nemojte leteti sa Air Serbia skupinom ludaka. Edited August 23, 2022 by bags 1
jms_uk Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 Nikada, apsolutno ni pod kojim uslovima, nemojte leteti sa Air Serbia skupinom ludaka.Sta su ti uradili?Sent from my iTelephone using Tapatalk
3opge Posted August 23, 2022 Posted August 23, 2022 1 hour ago, jms_uk said: Sta su ti uradili? Sent from my iTelephone using Tapatalk cekas 6 sati avion za Split sa pogresnim informacijama na tabli a za boarding saznas tako sto presreces letacko osoblje i pitas gde lete. Onda naravno doletis u Split taman da pozelis dobro more poslednjem trajektu za Hvar pa ides ko manijak u 1:30 sa hordom hajdukovih navijaca na speedu i jakim hormonima 1
banecare1 Posted September 11, 2022 Posted September 11, 2022 drugi pekinski aerodrom - daxin. nisam cesto koristio zbog kovida i udaljenosti od centra. nerviraju me ti mega aerodromi jer obicno se mora hodati puno. imaju lepe i informativne table na prtljagu 1
werbatim Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Sta kad aviokompanija pomeri (povratni) let za dva dana ranije? Da li mogu da trazim refund i za odlazni ili su zasticeni necim sto je napisano a sto nisam procitao? Haos sto moram i smestaj da jurim, otkazujem...
Mel Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 On 23.8.2022. at 7:54, 3opge said: Nikada, apsolutno ni pod kojim uslovima, nemojte leteti sa Air Serbia skupinom ludaka. Sad vidim ovo, sta je to bilo? Letela pre par dana bilo ok.
I*m with the pilots Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 1 hour ago, werbatim said: Sta kad aviokompanija pomeri (povratni) let za dva dana ranije? Da li mogu da trazim refund i za odlazni ili su zasticeni necim sto je napisano a sto nisam procitao? Haos sto moram i smestaj da jurim, otkazujem... Kakvo ludilo?! Ovo je posao za @jms_uk
jms_uk Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Let od-do?Koja kompanija?Koliko pre su te obavestili?Sent from my iTelephone using Tapatalk
werbatim Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 (edited) BG-Rim Wizz Tek sam kupio karte (u petak), danas su me obavestili. Tacno mesec dana ranije su obavestili Vidim u mail-u, naveli su da ima opcija refund nego mi nije jasno dal je za oba leta ili samo taj pomereni, ali reko da pitam ovde, zna jms... Quote Please accept our sincere apologies for the inconvenience this change may cause. You have been automatically re-booked to another flight. In case you have been re-accommodated to a flight which operates outside of the original country of arrival or departure, you will still be able to choose original routes to re-book to (subject to availability of seats) when choosing re-booking option below. RECEIVE REFUND Quote You will be able to convert to 100% refund after the 120% WIZZ credit upload either via bank transfer, or to the bank card/other original payment method the booking was paid with instead of WIZZ credits. In this case please note that the aforementioned extra +20% will not be applied. Please note that in case your reservation was fully paid with WIZZ credits or voucher, you are not eligible for credit conversion. Edited September 27, 2022 by werbatim
Milosh76 Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Meni su za Wizz poslali isti mail i sve je proslo kako treba. Cak nije bilo velikog kasnjenja u odlasku, u povratku iz Rima je bilo mozda 2h. To je samo ograda, ako se nesto desi... Inace Wizz i Ryanair su jedini koji lete za/iz Rome Ciampino
werbatim Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Cek, ne razumem sad. Bio si "re-booked to another flight", ali si se vratio originalnim, kojim si i trebao? Taj moj, sto je trebao da bude u sredu vise i ne postoji kod njih na sajtu, izbacen je. Kao i svi sredom posle toga i sreda pre njega.
Milosh76 Posted September 27, 2022 Posted September 27, 2022 Mail sam dobio da ce u slucaju kasnjenja biti prebacen na drugi let... To se nije desilo i leteo sam normalno.Tebi su zvanicno pomerili let mesec dana unapred ili ostavljaju tu mogucnost da se desi?
Recommended Posts