Jump to content

Motooori!

Featured Replies

Skuterce, uz duzno ti postovanje...

Skuterom malim mos jedino preko Titela sad, posto je i stari put zatvoren pa se ide negde okolo.

Ocu, samo da nadjem biciklanu gde bih ga mogao skladistiti. Zivim u 18tospratnici bez biciklane :isuse:

racunaj i da ti do bg treba min 2 sata, a i da bole ledja. bolje ga utovari u neki kombi, ili u gepek malo veceg karavana. jedini mali skuteri za koje sam cuo da se kradu su kymco, i to u poslednjih par meseci, izgleda su nasli neku semu za njihove brave (tako mi bar kaze gari kom su ukrali, a njemu rekose panduri valjda).

Poslednji trend u krađi motora je da ih ukradu i - zapale! Dogodilo se dvojici momaka, u BG i NI. 'Bem ih u usta lopovska! angry.gif

• Author
Moram da izrazim odusevljenje u vezi danasnje dvocasovne voznje na ovogodisnjem BMW, iako ja nisam upravljala...no ne mari-koji monstruuum, vroom, vroom, totalni love
A koji je BMW bio?
  • 2 weeks later...
A koji je BMW bio?
tek sad videh post... S1000RR :wub:

eve gi - pljunuti s1000rr_2011_Silber_R.jpg

Izdržala si 2 sata na onoj bedi od sedišta za suvozača? Svaka čast!

jes' ti neki namćor?meni bilo banja -_-

Ma jok, najozbiljnije pitao. Nemam doduše mnogo iskustva sa suvozačkog mesta, koje je poprilično neudobno na većini motocikala, ali mi ovo deluje kao najneudobnije ikad. Ali, ako ti bilo banja eto meni odgovora.

nisam mislila na neudobnost, ponela me atmosfera :D

U to uopšte ne sumnjam! :thumbsup:

• Author
nisam mislila na neudobnost, ponela me atmosfera :D
A i drustvo ... ;)
  • 1 month later...

Motoraši... otkrio sam novu dimenziju vožnje motorom... uz muziku (kupio PlaviZub kacigu)Šta da vam kažem, osim... wow