Jump to content
IGNORED

Motooori!

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Skuterom malim mos jedino preko Titela sad, posto je i stari put zatvoren pa se ide negde okolo.

Posted

Ocu, samo da nadjem biciklanu gde bih ga mogao skladistiti. Zivim u 18tospratnici bez biciklane :isuse:

Posted

racunaj i da ti do bg treba min 2 sata, a i da bole ledja. bolje ga utovari u neki kombi, ili u gepek malo veceg karavana. jedini mali skuteri za koje sam cuo da se kradu su kymco, i to u poslednjih par meseci, izgleda su nasli neku semu za njihove brave (tako mi bar kaze gari kom su ukrali, a njemu rekose panduri valjda).

Posted

Poslednji trend u krađi motora je da ih ukradu i - zapale! Dogodilo se dvojici momaka, u BG i NI. 'Bem ih u usta lopovska! angry.gif

Posted
Moram da izrazim odusevljenje u vezi danasnje dvocasovne voznje na ovogodisnjem BMW, iako ja nisam upravljala...no ne mari-koji monstruuum, vroom, vroom, totalni love
A koji je BMW bio?
  • 2 weeks later...
Posted

Izdržala si 2 sata na onoj bedi od sedišta za suvozača? Svaka čast!

Posted

Ma jok, najozbiljnije pitao. Nemam doduše mnogo iskustva sa suvozačkog mesta, koje je poprilično neudobno na većini motocikala, ali mi ovo deluje kao najneudobnije ikad. Ali, ako ti bilo banja eto meni odgovora.

Posted

nisam mislila na neudobnost, ponela me atmosfera :D

Posted
nisam mislila na neudobnost, ponela me atmosfera :D
A i drustvo ... ;)
  • 1 month later...
Posted

Motoraši... otkrio sam novu dimenziju vožnje motorom... uz muziku (kupio PlaviZub kacigu)Šta da vam kažem, osim... wow