Aće Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Skuterom malim mos jedino preko Titela sad, posto je i stari put zatvoren pa se ide negde okolo.
korindjar Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Ocu, samo da nadjem biciklanu gde bih ga mogao skladistiti. Zivim u 18tospratnici bez biciklane
Aće Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 racunaj i da ti do bg treba min 2 sata, a i da bole ledja. bolje ga utovari u neki kombi, ili u gepek malo veceg karavana. jedini mali skuteri za koje sam cuo da se kradu su kymco, i to u poslednjih par meseci, izgleda su nasli neku semu za njihove brave (tako mi bar kaze gari kom su ukrali, a njemu rekose panduri valjda).
spettacollo Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Poslednji trend u krađi motora je da ih ukradu i - zapale! Dogodilo se dvojici momaka, u BG i NI. 'Bem ih u usta lopovska!
nesha taxista Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Moram da izrazim odusevljenje u vezi danasnje dvocasovne voznje na ovogodisnjem BMW, iako ja nisam upravljala...no ne mari-koji monstruuum, vroom, vroom, totalni loveA koji je BMW bio?
Elmer Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 A koji je BMW bio?tek sad videh post... S1000RR
spettacollo Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Izdržala si 2 sata na onoj bedi od sedišta za suvozača? Svaka čast!
spettacollo Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Ma jok, najozbiljnije pitao. Nemam doduše mnogo iskustva sa suvozačkog mesta, koje je poprilično neudobno na većini motocikala, ali mi ovo deluje kao najneudobnije ikad. Ali, ako ti bilo banja eto meni odgovora.
Elmer Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 nisam mislila na neudobnost, ponela me atmosfera :D
nesha taxista Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 nisam mislila na neudobnost, ponela me atmosfera :DA i drustvo ... ;)
braca Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Motoraši... otkrio sam novu dimenziju vožnje motorom... uz muziku (kupio PlaviZub kacigu)Šta da vam kažem, osim... wow
Recommended Posts