March 22, 20251 yr 1050€Navodno kopija motora i menjača iz stare Honde Cub.Teorije zavere kruže da je motor iz starog CT90 ili čak CT110 u pitanju, a da se na neku foru pri uvozu atestira na 50ccm. Malo i ima smisla, jer ne znam kako drugačije na ovako ubedljiv način može da odere cvaju.
April 4, 20251 yr 26 minutes ago, goofs said:Izgleda predobro, takođe treba ti aerodromska pista da napraviš polukružnoVideo sam prošle godine 2 u Mađarskoj, bolest. Ima i ovo, malo skromnije i slabije:rewaco TrikesRF1 ST-3
April 18Apr 18 8 hours ago, Seabass said:Ovo nije ni skupo, a izgleda kao pravi midlife crisis.uzimaj odma’
April 18Apr 18 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:uzimaj odma’Iskreno, ne znam ni gdje ni sta bih s ovim. Do ofisa par puta nedeljno i do supermarketa ponekad po luk i krompir. Ako su tacne specs, ovo cudo je preko 850cc, 270kg tesko. Ma nema sanse.
April 18Apr 18 Ako je u pitanju pretežno vožnja po gradu, ofis, nabavka, stići na vreme i uteći, onda je naked nešto što iz mog iskustva idealno radi posao. Cruiser je, jbg, lep i za lozenje :). Iako se, imam utisak svi primimo prvo na nešto ovako. Ja se ložio godinama na Shadow, al evo već 5-6 godina teram sv650 i uživam u izbegavanju Bgd haosa. A težina motora, to je otprilike to za cruisere, čak i malo manje, neto, bez dodataka.
April 18Apr 18 On 16. 9. 2023. at 21:02, zorglub said:Još prošle sezone sam primetio, motocikli u BG očigledno postaju igračka i zanimacija bogatih, jer kao što auto mora biti G-klasa ili Q7, nenormalan broj od ukupnog broja motora koje vidim po gradu su GS.Ima tome i jos neku godinu vise. Moja odokativna procena je da medju svim tim danasnjim motociklistima nema vise od 25% bajkera koji zaista vole 2 tocka, koji voze i 25god syare masine i nista ih nije sramota, ali nikada ne voze u papucama svoje enduro motore koji su opremljeni sa 3 kofera, za bg guzvu idealno, i svu mogucu dodatnu opremu kao da ujutju teraju do juga Afrike, koji nose i dainese gaće (ne aktivni ves), a GS jevaljda neophodan u tim krugovima...itd.A ova Voga, gde je njima salon? Video sam 300 Rally model i koliko san mogao da ga razgledam (dosao gazda) to je kopija CRFa 1/1. Valjda je to vec duze kod nas pa se saznalo vise valja li to necemu ima li majstoraza iste? Ili da ostavim sve za jesen i da trazim CRF koji je legalan za ulicu (svetla, migavci)
April 18Apr 18 2 hours ago, MeanM@ said:Ako je u pitanju pretežno vožnja po gradu, ofis, nabavka, stići na vreme i uteći, onda je naked nešto što iz mog iskustva idealno radi posao.Šta znam, za grad-grad ja bih uvek gađao skuter sa velikim točkovima (Liberty, Super Cub) ili možda čak i neki dual-sport kao što @foto traži. Takođe ništa preko 250ccm, a na takvim nejkedima izgledam otprilike ovako:Ima dual-sportova koji su malo pitomiji i sa nižim sedištima, poput starog 250 Dominatora ili isto starog KL250, to su mi super bajkovi. Veliki/dugački ramovi, a uski i lagani. Mane su doplata za vizir i nosač kofera.
April 24Apr 24 @foto @Zli Glihttps://www.ricardo.ch/de/c/motorrad-69962/https://www.motoscout24.ch/dehttps://www.tutti.ch/de/q/motorraeder/Ak8CrbW90b3JjeWNsZXOUwMDAwA?sorting=newest&page=1Edip: Koji qratz jbt, najjeftinija, 10 godina stara CRF300 košta CHF4500?! Edited April 24Apr 24 by zorglub