October 7, 2025Oct 7 ako te zanima mazda 3 sedan, prosetaj do mene pa probaj da vidis dal ti odgovara @Shan Jan
October 7, 2025Oct 7 10 hours ago, kud u maglu Simoviću said:brt mili ovo je limo od 5 metarajedna od lepsih mecki. stopaljke jako mocno izgledaju nocu.
October 7, 2025Oct 7 shane ako hoćeš limuzinu i nameštaš klimu 26 puta dnevno kao svi ostali na ovoj temi budi čovek od stila i uzmi e39pusti ove moderne kante
October 7, 2025Oct 7 11 hours ago, kud u maglu Simoviću said:brt mili ovo je limo od 5 metaramene si bocnuo da kupim to i na kraju ću i da kupim :DSamo ovaj je prešao 200k, ne treba ti to u životu Šane Jane. Ili pljuni 30-35k i uzmi noviji koji ćeš da voziš 7-8 godina bez stresa i ulaganja pa ga prodaj za tipa 20k ili si uzmi nešto manje po veličini ili luksuzu.Nisam ni poznavalac ni ljubitelj automobila ali ovakve lađe su zakon. Ako se jebavaš svakodnevno autom po centru grada onda uzmi nešto sa čime se lakše manevriše, ali molim te odradi probnu vožnju e klasse ili tako nečega i shvatićeš o čemu se radi. To je baš ono što želiš - gospodski osećaj, nečujno klizi a u stvari leti. Edited October 7, 2025Oct 7 by Heaviside
October 7, 2025Oct 7 Da li neko ima iskustva sa Kia Sportage 1.6 benzin? Prednosti, mane, potencijalni kvarovi i problemi...Recimo...www.polovniautomobili.comKia Sportage 1.6 GDI | Polovni AutomobiliKia Sportage 1.6 GDI, 2021. godište, Džip/SUV, Benzin 1591 cm3, vozilo prešlo 41000 km, Čačak. Putnička vozila - Polovni Automobili
October 7, 2025Oct 7 58 minutes ago, Milosh76 said:Da li neko ima iskustva sa Kia Sportage 1.6 benzin? Prednosti, mane, potencijalni kvarovi i problemi...Recimo...www.polovniautomobili.comKia Sportage 1.6 GDI | Polovni AutomobiliKia Sportage 1.6 GDI, 2021. godište, Džip/SUV, Benzin 1591 cm3, vozilo prešlo 41000 km, Čačak. Putnička vozila - Polovni AutomobiliIma valjda opcija za ovoj model sa turbokompresorom ili dizel motorom, cini mi se da je tanak sa snagom za tu tezinu. Nisam nikad vozio, uzmi sa rezervom.
October 7, 2025Oct 7 da, 132ks je malo za ovo auto, ići će on al će biti drama na bubanj potoku plus klima…
October 7, 2025Oct 7 Just now, Milosh76 said:Da li neko ima iskustva sa Kia Sportage 1.6 benzin? Prednosti, mane, potencijalni kvarovi i problemi...Recimo...www.polovniautomobili.comKia Sportage 1.6 GDI | Polovni AutomobiliKia Sportage 1.6 GDI, 2021. godište, Džip/SUV, Benzin 1591 cm3, vozilo prešlo 41000 km, Čačak. Putnička vozila - Polovni Automobilija sam dosta vozio hyndai blizanca sa tim motorom u turbo i neturbo izvedbi. bez turba je dosta ustrojen na autoputu. sa turbinom je super, ali trosi kao djavo. lagano po gradu 10
October 7, 2025Oct 7 Trenutno vozim Ceed turbo benzin, trocilindras 100 konja i prilicno sam zadovoljan.Ovo je klasa vise, vrv i nesto skuplji za odrzavanje, a opet kilometraza je smesna, odrzavan u ovlascenom, bez ogrebotina, udaraca, ima dosta opreme.Nisam vozio SUV nikad, a za nesto manje para imam Ceed sa boljom opremom od moje, isti motor sa 0km.
October 7, 2025Oct 7 5 minutes ago, Milosh76 said:Trenutno vozim Ceed turbo benzin, trocilindras 100 konja i prilicno sam zadovoljan.Ovo je klasa vise, vrv i nesto skuplji za odrzavanje, a opet kilometraza je smesna, odrzavan u ovlascenom, bez ogrebotina, udaraca, ima dosta opreme.Nisam vozio SUV nikad, a za nesto manje para imam Ceed sa boljom opremom od moje, isti motor sa 0km.Probaj, mislim nekim ljudima jednostavno ne odgovaraju SUV gabariti, svi se hvale da su time sto su visi, pregledniji, ja nemam takav utisak, al ajde, svakom svoje.
October 7, 2025Oct 7 Vozim povremeno sluzbeni Kamiq, al on meni nije SUV, nego napucana Fabia i ne bih ga vozio.
October 7, 2025Oct 7 @Shan Jan ovo je auto za tebe, sedan, picolovac 2u1obustavi potraguhttp://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27413498/alfa-romeo-giulietta-veloce
October 7, 2025Oct 7 30 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:@Shan Jan ovo je auto za tebe, sedan, picolovac 2u1obustavi potraguhttp://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/27413498/alfa-romeo-giulietta-veloceUzeo bih Giuliu al one su ili 30k ili registracija 1000 evrawww.polovniautomobili.comPolovni Alfa Romeo Giulia 2021. god. Polovni Automobili...Alfa Romeo Giulia , 2021. godište, Limuzina, Dizel 2143 cm3, vozilo prešlo 150370 km, Voždovac. Putnička vozila - Polovni Automobili Edited October 7, 2025Oct 7 by Shan Jan
October 7, 2025Oct 7 @Milosh76 je sam gledao sportaža kad sam uzeo kadjara, čak mi se po spoljnoj liniji više sviđao. otišao jedan da pogledam, ušao, dao kontakt i razočarenje koj sam doživeo ti ne mogu opisati. izvadio ključ i izašao iza auta momentalno, pita prodavac šta nije u redu, ja rekao sve. jbg.znam da si pisao da nisi fan automatika, al ti je moj topli savet da ne robuješ predrasudama. ako ga uzmeš nikada se nećeš vratiti na manuelni menjač i otkrićeš novu dimenziju vožnje, tipa da ne moraš u špicu 200 puta da stisneš kvačilo@Time Crisis takoeiskreno prvo sam hteo da mu predložim breru, al nema novijih, a i za nju baš treba da si fan kvadrofoljae@Shan Jan znam, to mi je bio prvi tip. al kako sam video cenu, onda reko ovo, plus sedan neako ne uvek možeš da uzmeš oktavijuili golfaru ili astricu Edited October 7, 2025Oct 7 by kud u maglu Simoviću