Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Polovnjaci

Featured Replies

3 hours ago, napadaj said:

Veoma sam zadovoljan. Udoban je, pregledan, ubrzava gotovo isto kao BMW 5 koji sam pre njega vozio (520d Xdrive), odličan je na volanu, prikazuje da troši oko 8l/100km, ozvučenje je odlično, prtljag je taman onoliki koliki meni treba, a uzeo sam i krovne nosače, pa ću moći da mu nabacim kofer ako bude trebalo.

Mana mu je bila to što ima samo žičnu konekciju za Android auto, ali to sam rešio USB dongle-om od 25 evra sa Amazona i sad bežični AA radi perfektno.

Nisam imao nikakve probleme. Interesantno mi je da se ženama mnogo više sviša nego BMW, Audi i Mercedes, čak sam i od bratanice koja ima 16 godina čuo da je među njenom ekipom Volvo mnogo veća faca nego Nemci. D

Moj nema vazdušno vešanje.

Hvala ti puno na iscrpnom odgovoru. Na osnovu svega što sam video/pročitao, kao i na osnovu tvojih i utisaka drugih poznanika, utisak mi je da bi mi falilo prostora u gepeku u odnosu na postojećeg Kodiaqa, pogotovo ako bi Volvo bio hibrid (smanjuje za jos 50+ litara zapreminu gepeka). Gepek jeste primetno manji, ali i dalje veoma pristojan, samo je pitanje (od milion dolara :) ) da li je meni dovoljan...

Ali ostalo... baš mi se svašta sviđa na/u njemu. Verovatno je kandidat broj jedan. Kodiaqom sam prezadovoljan pa mi nije preša da se menja, ali ima godina već, pa se mjerkaju alternative. Hvala još jednom, živ bio.

Edit: touch komande za klimu bi me nervirale pošto su nebuloza, ali mi nisu deal breaker

Edited by Greek Freak

• Replies 8.7k
  • Views 640.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Posle epopeje sa polovnim golfom, evo mene ponosne vlasnice novog renault clio.   Long story short - bukvalno sam krenula da kupim golf u autokomercu, ispostavilo se medjutim da prodavac sma

• Dakle, definitivno mogu da kazem da sam ponosni vlasnik MB GLA 180 amg line...

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

pa da se pohvalim, novi gvozdeni konj u ergeli simović       a ovako izgleda po suhim danima    

Posted Images

Ne znam koliko možete da vidite sa ove fotke, ali eto prtljažnika D

20251006_075636.jpg

1 hour ago, napadaj said:

Koliko lubenica moze da stane u njega s_d

1 hour ago, napadaj said:

Iz ovog rakursa deluje ogromantno. :)

Zaboravih da te pitam koji je motor kod tebe? Koliko vidim, u ovom detaljnom opisu nisi spominjao, a zaboravio sam da li si pisao o tome kada je bilo inicijalno predstavljanje mašine.

2.0 dizel sa mini hibridom

B4 je oznaka

Grazie!

19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

jedna od najidiotskijih stvari u novijim modelima, istu stvar imaju i škode

15ak min ti treba da nabudžiš t°

škoda ima prekodač koji kad klikneš otvori ti meni na taču, al i tu imaš ka klikćeš po t° da odabereš izduve

kretenizam2

Nema jos glasovnih komandi?

4 minutes ago, Djuro said:

nisam se toliko udubljivao, al mislim da nema

9 hours ago, napadaj said:

20251006_075636.jpg

Brt, zaboravi na ovako čist i prazan gepek kad ti stignu patuljci.

Lep ti je auto, šteta samo što nije crven.

3 hours ago, Djuro said:

Moralo bi biti, pitanje samo koliko precizno rade. Mislim da se za Škodinog asistenta (Laura valjda) uglavnom piše da je beskoristan

20 hours ago, askeladden said:

Vozi li ko Mitsubishi Outlander hibrida?Iskustva?

moj mehanicar vozio par godina, bio zadovoljan. ali ne znam kolliko je on reper, jer ima radnju koja odrzava mitsubishi :)

On 5. 10. 2025. at 18:51, Lancia said:

Ima jos nesto u vezi Mazde, oni koji vole da prckaju po info tabletu, toga nema, samo preko kotrlja gde je menjac, navodno nece Japanac da se ometa vozac u voznji. Dosta ljudi negoduje zbog toga, ne znam dal su nesto menjali po tom pitanju.

meni je to sasvim ok, pogotovo posle skode na kojoj je sve na dodir-moras da zaustavis auto i parkiras sa strane da bi nesto sa klimom uradio. ili da cacka suvozac. joystick na mazdi je dosta intuitivan, brzo se naviknes. i odusevljen sam mazdom. okacicu neki sliku samo da je plaknem malo.

Edited by Grunf

Just now, Grunf said:

moj mehanicar vozio par godina, bio zadovoljan. ali ne znam kolliko je on reper, jer ima radnju koja odrzava mitsubishi :)

meni je to sasvim ok, pogotovo posle skode na kojoj je sve na dodir-moras da zaustavis auto i parkiras sa strane da bi nesto sa klimom uradio. ili da cacka suvozac. joystick je dosta intuitivan, brzo se naviknes. i odusevljen sam mazdom. okacicu neki sliku samo je plaknem malo.

Otisli SX4 i Vitare u krasni sa cenom.Osim toga gepek mali i nikakav .Mogu za cenu ok Vitare 2016 da uzmem 2020 ili 18 Outlandera i punim ga na poslu.Prepolovim potrosnju goriva .

On 5. 10. 2025. at 20:00, Shan Jan said:

Sta preporucujes od sedana @ZokiAsov

Sedani su vrsta koja izumire, to sam shvatio pre par godina kada sam hteo da kupim sebi jednog. Gledao sam novi i dosao do zakljucka da ih prave samo svapski premium trio, skoda, tojota i mazda. Svi drugi su vec tad presli na elektriku (volvo, folksvagen...). Recimo verujem da je super limuzina skoda superb. NIsam je terao ali verujem kumsu i jos nekima koji jesu. Vozio sam se u njoj i ima prostora kolko hoces i neces, i za putnike i za prtljag. Na trenutak sam razmisljao o njoj ali jednostavno ceo taj paket koji ona nosi u Srbiji nisam mogao da preuzmem na svoja nejaka pleca. Sad, koliko vidim ti bi nesto kompaktnije, ona je ipak dosta dugacko auto. Tu bi negde trebalo da ti se uklapaju corolla i oktavia. Jbg nisu smrt za cave ali su dobri i pouzdani automobili a veci su od mazde 3 ili barem meni deluju . Sto se tice premiuma, slabo pratim u poslednje vreme cene, pa ne znam sta ima od limuzina u rangu 20 k u kom se ti kreces, odnosno znam sta ima ali ne koja godista se nude. U sustini ja i nisam neki sagovornik za polovne automobile, jer mi je jedino prvi automobil bio polovan, a registrovao sam ga 5.10, ostavio caletu i otisao bulevarom ka skupstini. Ako bih hipoteticki uzimao nesto u tom smeru, od manjih bih uzeo bmw 3 a od vecih audi a6, bez da umem sad to nesto posebno racionalno da objasnim. Mislim da se previse cimas oko velicine kola u smislu parkinga. Voze ljudi danas ogromne karakondzule pa ih parkiraju, u tom smislu te vadi neki smart ili tako neki autic do 4m koji mozes da ubudzis gde normalne ne mozes, sve ostalo staje na normalna parking mesta. U svakom slucaju probaj provozaj sto vise modela pa ces videti sta ti najvise lezi

brt mili ovo je limo od 5 metara